משהו מעניין...

Queen Of Love

New member
משהו מעניין...

מתי מתחיל הייעוד שלי בחיים... האסטרולוג, אמר לחברה שלי שהיעוד שלה מתחיל בגיל 22 ולכל אדם מתחיל היעוד בגיל מסויים... מישהו יודע על זה משהו? מחשבים את זה לפי הגיל והשם...לא ממש הבנתי.

mariana

New member
נשמה את מתחילה להדאיג אותי

אל תכנסי לכל השטויות האלו, ואם את באמת רוצה לדעת אז כנסי לפורום אסטרולוגיה עם יאיר טרבלסקי הוא ממש טוב. והוא יענה לך על כל השאלות

Queen Of Love

New member
לא, אני לא הולכת...

לשום אסטרולוג, פשוט זה פעם ראשונה שאני שומעת על ההברקה הזו...את יודעת על זה משהו?

mariana

New member
אני אפילו לא מכירה את המילה הזאת

אבל את יכולה לשאול בפורום אסטרולוגיה הוא ממש יעזור לך לפרש מה זה אומר. תגידי תנתו לך כבר תשובה מהחלומות?

Queen Of Love

New member
בזכות סידי המתוק!!../images/Emo25.gif

נתנו לי כמה תשובות את יכולה להיכנס לשם ולראות את ההודעה החמודה והמסכנונת שלי... חחחחחחחחחחחחחחח ובאותה הזדמנות אני רוצה להודות לסידוש.... לזה אני אקדיש הודעה בנפרד...

מיקי 35

New member
על ייעוד בחיים ושאר ירקות...

יש ספר שאני קורא בזמן האחרון, והוא נותן לעיתים מענה לשאלות מהסוג הזה... לפי ספר זה אנו נולדים בידיעה של כל מה שניתן לדעת, אך אין אנו יכולים לדעת שאנחנו יודעים עד שאנחנו לא מתנסים בידיעה שלנו... לפי זה אנחנו בוראים את עצמנו מדי יום, דרך ההתנסות... על כן... הייעוד שלנו הוא לפי מה שאנחנו מחליטים להתנסות בו מדי יום...

מאו יין

New member
אולי תואילו בטובכם

לקרוא את ההודעה שרשמתי למטה "תגידו תודה" ותפסיקו להתעסק בשטויות של רמאים תמורת כסף=אסטרולוגים...

למעלה