משהו מן האמת

רוני512

New member
משהו מן האמת

פעם אחת איזה רב גדול אחד אני לא זוכר מאיזה חסידות הוא היה חיכה בתחנה ונגשה אליו אשה אחת שאלה אותו מה השעה ענה לה הרב השעה 6 לאחר כדקה נגשה אליו שוב אותה אשה ושאלה אותו מה השעה ,ענה לה הרב 6:01 לאחר כמה דקות נגשה אליו שוב אותה אשה ושאלה אותו מה השעה ענה לה הרב 6:05, נגש אליו אחד מן החסידים שלו ואומר לו כבוד הרב זה אותה אשה מה הרב עונה לה בכלל, ענה לו הרב אבל מאיפה אתה יודע שזו אותה אשה... והמבין יבין!...

כאילו

שהוא היה עיוור צבעים בשמיעה, חחח. הגמרא כתבה במפורש שנשים קיבלו קול מיוחד בשביל שיזהו אותם לפי הקול.

רוני512

New member
אני ראיתי במו עיני

הייתי על אוטובוס מהדרין ואשה חילונית רצתה לעלות לאוטובוס והיא היתה לבושה עם מכנסיים וחולצה קצרה וקמו כמה מן החסידים ``יראי השם`` וצעקו מה פתאום את לבושה כמו פרוצה אנחנו לא רוצים שתקלקלי את ילדינו וכאן מתעוררת השאלה איך ראיתם שהיא לבושה כמו פרוצה אתם מסתכלים על נשים? ...

אחי, הם לא עיוורים

היא עלתה מולם והם ראו אותה, ולכן הם העירו לה. לא שזה מוצדק, כי נאמר ע``כ. `קשוט עצמך תחילה`

רוני512

New member
וחוצמזה

נשמה אני לא מכריח אחרים מה לעשות ומה לא לעשות אז כך שאמנם אני לא צדיק הדור אבל אני לא מעיר לאחרים כמו שיש משל לפעמים אתה רואה בשוק תפוח יפיפה אבל בפנים הוא יכול להיות רקוב, מה שלא יהיה אני אותם לא מסמפט יותר מידי

ועוד סיפור טוב ששמעתי

פעם הלכו שני בחורים חסידים ברחוב, פתאום הם רואים אשה נופלת על הרצפה, הלך אחד מהם ועזר לה לקום, מיד אחרי זה אמר לו החבר: אתה חייב ללכת לרבי שיעשה לך תיקון, טוב... בקיצער ההוא לא התיחס אליו והמשיך הלאה, למחרת עוד פעם הוא אומר לו: אתה לא נורמלי, נגעת באשה , אתה חייב לבוא איתי לרבי שיעשה לך תיקון, גם ביום הזה הוא לא התיחס אליו והמשיך לחיות כרגיל, וכך יום אחרי יום הוא אומר לו שיעשה שילך לרבי והוא כהרגלו לא מתיחס, אחרי שבוע הוא עונה לו: תשמע אתה חייב ללכת לרבי אתה חייב תיקון, אני בסה"כ נגעתי באשה לפני שבוע שניה אחת, עזרתי לה לקום, אבל אתה כבר שבוע יש לך אשה בראש.

למעלה