לא מסכים
אני דווקא חשבתי שזה מתאים. כל הקטע בגיבורים זה לא התשומת לב לאפקטים ולכוחות שלהם, אלא מה הם חושבים על זה ומה הם עושים בנידון. כלומר, אם נשווה לקומיקסים מוכרים זה יותר עיר החטאים מאקס מן. הדגש הוא על האנשים, ולא על המלחמות בינהם. הדגש הוא על הרבה אירוניה ומפגשים בין הדמויות שהן לא מודעות לכך, ומפגשים בעלילה שהדמויות לא מודעים אליה. כך אפילו אחרי הפיצוץ והמוות של סיילאר, יש המון דברים שהדמויות לא יודעות אחת על השניה, ולא יודעות שמשהו קרה למרות שהוא קרה, זה כאילו עדיין חלק מעלילת קומיקס משובחת, כמו למשל שסורש וכל מי שהיה איתו בחדר לא יודעים שסיילאר מתחזה לניית'ן כי הם היו מאחורי דלת נעולה! לכן הסצנה שהיוותה את הקרב הכי מגניב מבחינת כוחות (פיטר נגד סיילאר ב5 שנים בעתיד) הייתה מוסתרת לגמרי וכל מה שראו היו אורות מהבהבים. עוד סיבה לכך היא שפיטר עדיין לא שולט בכוחות שלו כמו שהוא שלט בהם בחמש שנים לעתיד. הוא עדיין מפחד מחלקם, ולא יודע לשלוט בכולם, וסיילאר מפחיד אותו כי הוא כבר הרג אותו פעם אחת, והוא יודע שהוא שרד נפילה שהוא בעצמו שרד רק כי קלייר הייתה לידו. מה שנראה לו הכי הגיוני זה להרביץ לו עד שהוא יתעלף, כי הוא ידע (לפחות לדעתי) שיש לו כוח מטורף כי הוא ראה את ניקי מרביצה לסיילאר עם מדחן. בנוסף לכך (סליחה שאני חופר אני פשוט מסתכל על הסדרה בצורה שונה מרוב האנשים), אני חושב שקרב ששניהם היו משתמשים בטלקינטיקה היה מגעיל ומקרב את הסידרה עוד ס"מ למטריקס, ששמתי לב שהרבה אנשים לא אהבו במראה החדש של פיטר מפרק 20 המדובר. ולסיכום (זה כבר נגמר!) הדבר היחיד שאיכזב אותי בפרק הזה זה שסיילאר והירו לא נלחמו קצת יותר. זה שהוא פשוט הסתער עליו בצורה הכי לא סמוראית שהוא כרגע למד, ואיך שסיילאר לא הדף אותו פשוט כי היה לו מספיק זמן לראות את זה בא (במיוחד אחרי שהוא ראה אותו עושה את ה בקומיקס) ולקח את המכה בצורה דיי רכרוכית. ועוד דבר (סליחה!) זה אני לא מבין איך פיטר לא חשב על זה בעצמו לעוף ולהתפוצץ בשמיים בלי להרוג את אח שלו!?!?