משהו ממש מצחיק

משהו ממש מצחיק

בשיר SAVE ME אני לא שמתי לב איך קוראים לשיר ותמיד (במשך שנתיים) חשבתי שהוא אומר SANDY (שם של מישהו) ועד היום (למרות שאני יודעת שזה לא זה) אני עדיין שומעד SANDY. גם לכם זה קרה?

קרה לי משהו דומה.

הפזמון של Dead On Time תמיד נשמע לי כמו "גבעתיים גבעתיים"

האמת שכן..

לפני שידעתי ממש מי אלה קווין ואלו שירים קשורים אליהם, הייתי בטוחה ש-Living On My Own זה בכלל שיר בספרדית. אתם יודעים, הדי דו דה האלה..

skjg

New member
גם אני חשבתי שזה Sandy

נדהמתי כשגיליתי שזה save me.

Shaycus

New member
בטח..

יש שיר טרנס כזה שהולך כזה: my home is in motion ואני תמיד שומע my home is in russian :) בזמנו זה היה ממש מצחיק כי צחקתי על זה עם חברים..

Silver Fox

New member
הממ... ../images/Emo112.gif../images/Emo82.gif

בשיר Love of My life חשבתי ש"When I grow older" חשבתי שהוא אומר "Women are older" ולא הבנתי מה לעזאזל הקשר

Great Pretender

New member
XDDD

גם לי קרה משהו דומה, בשיר Bohemian Rhapsody, בהתחלה, יש את ה- Is this the real life ? Is this just fantasy ? ... ... ... אז בקטע של ה- Open your eyes... במקום look up to skies חשבתי שפרדי שר You come to the skies וכמובן שכל זה כשעוד הייתי ממש עילגת. ו.. אממ. זה לא ממש הגיוני. O: אבל אחרי זה קלטתי שמשו לא בסדר. וטרחתי לבדוק ת'מילים. בקיצור - פאדיחות. והרבה. |:

y o u a n d i

New member
גם לי זה קרה

בthe show must go on תמיד יש בבית הראשון what are we looking for ואני עדיין שומע what are we living for.

Evi Virus

New member
הא, אוקיי, לא ../images/Emo3.gif

כשזמזמתי לעצמי את השיר אתמול כדי לבדוק זמזמתי חלק לא קשור P: הממ, אני שומעת 'Does anybody know what we are looking for' בסוף החלק הראשון...

יש סקשן שלם לקווין

באתר Am I Right? זה כמו אבטיח, אבל לועזי. ממש פה. דוגמא שמאד הצחיקה אותי:
Queen's, "Bohemiam Rhapsody" Misheard Lyrics: The albatross is a very frightening bird indeed. Original Lyrics: Beelzebub has a devil put aside for me.​

ashibud

New member
זה באמת מצחיק...

גם מתוך AM I RIGHT? Ooh, hairy back, hairy back Don't shave it away from me

למעלה