משהו ממש יפה.

משהו ממש יפה.

אני מניחה שחלק מהאנשים פה מכירים את Blind Melon, ומי שלא, אז כדאי לו, זו להקה אדירה. בכל מקרה, מצאתי את זה: http://www.youtube.com/watch?v=g4H5vsQM7z8 , זה הופעה שלהם אצל לטרמן, אבל מחכה הפתעה קטנהקטנה (אבל ממש נוגעת ללב) שקשורה לידידנו, הלא הוא קורט. מומלץ. Knock Yourself Out.

rock girl02

New member
אהבתי את השיר ../images/Emo13.gif

בכלל blind melon הם אחלה... והסוף...

Noiz

New member
וואי...

השיר יפה, והיתי שומע ממש קצת את הלהקה... אהבתי את מה ששהוא אמר בסוף :)

Noiz

New member
וואי

אם אני לא טועה, 3 ימים אחרי מותו של קורט! תראו את התאריך בצד... ראיתי שהסולן שם.. ירדו לו דמעות

dan the man

New member
נחמד..

יפה שהוא אמר את זה... מה קרה איתו בסוף , עם הסולן של בלינד מלון?

נחש.

עירבוב מוצלח של הרואין ועצב. עצב והרואין. שנון הון נמצא מת במהלך סיבוב הופעות ב95'.

dan the man

New member
חבל עליו..

אגב טוב לדעת שיש עוד אנשים חוץ ממני שערים בשעה כזאת...

Shishi san

New member
סתם ככה,

בליינד מלון מצאו סולן חדש ואם אני לא טועה הם עכשיו עובדים על הדיסק שלהם , או שהם הוציאו אותו כבר ? אני לא בטוח לגביי הפרט הזה. הסולן חביב לפי מה שהבנתי מפי מעריצי בליינד מלון שאני מכיר, אני אישית לא מת עליהם גם ככה, מעריך אותם, אבל לא מת עליהם.(= המחווה בסוף השיר פה חמודה P=

Bill Kilgore

New member
יוצא להם אלבום בינואר

הם מצאו באמת סולן חדש, ואפילו הופיעו השנה בפעם הראשונה מאז ששאנון מת. אחת הלהקות היותר מיוחדות ומעניינות של שנות ה 90

ממש נכון,

יש בהם משהו אחר לגמרי.. זה נשמע מסקרן אומנם, אבל מה ששבה אותי מהתחלה זה שאנון, הוא הייחוד, או הוא לפחות הדומיננטה שבייחוד. [אם הם מופיעים, מי בא איתי?
]

Bill Kilgore

New member
זה בעיקר שאנון , אבל לא רק

זאת להקה שמשדרת איזה מן שלווה ורוגע מיוחדים, קשה להסביר, כל הצורת הופעה, נגינה, לבוש, וכמובן הקול של שאנון שהוא אחד הסולנים הטובים שיצא לי לשמוע. ההופעה הכי מוכרת שלהם, SNL, שאנון אמר אחרי זה שהוא היה מסטול לגמרי כאן הפתיחה אגב היא DAZED AND CONFUSED של זפלין http://youtube.com/watch?v=judvPqMY8I0

yoolyool9

New member
הסרטון לא נטען לי עד הסוף..

מישהו יכול לפרט מה הלך שם בסוף שקשור לקורט ?

למעלה