משהו ממני

משהו ממני../images/Emo9.gif

משהו ממני
ביצוע: הראל סקעת מילים: סמדר שיר לחן: דור דניאל משהו ממני ילך איתך לכל מקום אליו תלכי. וכמו ענן כבד הוא יבכה איתך גם כשאת, כבר תחייכי. בלילות שחורים, קרים הוא יזכיר אותי כשאת תהיי כבר רחוקה. וגם אם תסרבי הוא ישלח בשמי, חיוך, סליחה ונשיקה. - אם את מרגישה, אהבה היא לא חולשה. למה שתקחי רק משהו ממני? אני בך אשאר, עקשן לא מוותר. קחי כבר את כולי. משהו ממני ישכיח בך את כל הרע, שמאחור. ובחושך מר הוא ישאל אותך אולי הגיע... הזמן לחזור? - אם את מרגישה אהבה היא לא חולשה למה שתקחי רק משהו ממני? אני בך אשאר, עקשן לא מוותר. קחי כבר את כולי. אהבה היא לא חולשה אז למה שתקחי רק משהו ממני? אני בך אשאר, עקשן לא מוותר. קחי כבר את כולי. אם את מרגישה, אהבה, היא לא חולשה. אז למה שתקחי רק משהו ממני..? אני בך אשאר, עקשן לא מוותר. קחי כבר את כולי... משהו ממני עכשיו שלך. אני יכול... רק לקוות, שלא תתני אותו לגבר, שיאהב אותך כי הוא שלי.. והוא בסוד.
שאלון קצר.. מה דעתכם על המנגניה
מה דעתכם על המילים
מה הקטע שהכי אהבת בשיר
מה הקטע שהכי לא אהבת
הערות לשיר: ועוד משהו להוסיף: בהצלחה

I N S T I N C T

New member
עונה..

מה דעתכם על המנגניה?אני ממש אהבתי, מנגינה נעימה כזאת, אהבתי! מה דעתכם על המילים?אהבתי
מה הקטע שהכי אהבת בשיר?את הפזמונים ואת הקטע האחרון:"משהו ממני עכיו שלך. אני יכול רק לקוות, שלא תתני אותו לגברף שיאהב אותך כי הוא שלי והוא בסוד.." מה הקטע שהכי לא אהבת?אין כזה.. הערות לשיר:אין.. ועוד משהו להוסיף:ממש התחברתי לשיר..

עונה../images/Emo39.gif

מה דעתכם על המנגינה: מאוד נעימה ויפה וממכרת. מה דעתכם על המילים: המילים מאוד יפות ומיסתוריות. מה הקטע שהכי אהבת בשיר: אהבתי מאוד את הקטע האחרון של השיר ושהראל שר "אם את מרגישה, אהבה היא לא חולשה.." מה הקטע שהכי לא אהבת: לא נראה לי שקיים קטע כזה. הערות לשיר: אין הערות. ועוד משהו להוסיף: אמ.. לא.

לאו14

New member
עונה../images/Emo141.gif

מה דעתכם על המנגניה?ממש יפה..אהבתי..ממש!! מה דעתכם על המילים?יפות..ומרגשות.. מה הקטע שהכי אהבת בשיר?
משהו ממני עכשיו שלך. אני יכול... רק לקוות, שלא תתני אותו לגבר, שיאהב אותך כי הוא שלי.. והוא בסוד.
מה הקטע שהכי לא אהבת בשיר?אהבתי הכלל!! הערות לשיר:הפיזמון חוזר יותר מידי..אבל..אני אוהבת ת'פזמון אז.. ועוד משהו להוסיף:זה אחד השירים הכי יפים ששמעתי!!

Maayana1992

New member
היי..חזרתי אתם לא זוכרים אותי

אבל אני כן זוכרת אותכם.. הינה התשובות שלי: מה דעתכם על המנגניה? מנגינה מאוד יפה אני לא מפסיקה לשיר את השיר הזה
מה דעתכם על המילים? מילים מאוד יפות ומרגשות אותי כי אני מיזדהה איתן! מה הקטע שהכי אהבת בשיר? הבית האחרון- אני יכול... רק לקוות, שלא תתני אותו לגבר, שיאהב אותך כי הוא שלי.. והוא בסוד מה הקטע שהכי לא אהבת? אני אהבתי את הכולל!!! הערות לשיר: אין לי הערות השיר מהמם! ועוד משהו להוסיף: אני שומעת אותו עכשיו בלופ כבר מלה זמן ולא נימאס לי

simhit

New member
../images/Emo6.gifלמה שלא נזכור אותך?! ../images/Emo42.gif

אני זוכרת אותך טוב מאוד!

את מזה חמודה,!! כל פעם את כותבת הודעה ומוסיפה שלא זוכרים אותך!!! עובדה ז-ו-כ-ר-י-ם אותך!!! איך אפשר לשכוח?? ../images/Emo6.gif ../images/Emo23.gif

M a y l i

New member
עונהה

מה דעתכם על המנגינה: יפה יפה יפההה מה דעתכם על המילים: גם כן... אוהבתת מה הקטע שהכי אהבת בשיר: "ובחושך מר הוא ישאל אותך - אולי הגיע הזמן לחזור..." מה הקטע שהכי לא אהבת: אין דבר כזה!! הערות לשיר: אין... ועוד משהו להוסיף: אני כל כך אוהבת את השיר!!!

אני ../images/Emo66.gif מה דעתכם על המנגינה ../images/Emo41.gif יפה מאוד!! ומרגשת... מה דעתכם על המילים ../images/Emo41.gif יפות ועם הרגבה עומק מה הקטע שהכי אהבת בשיר ../images/Emo41.gif את הסוף: "והוא שלי, והוא בסוד" הראלי עושה את זה כזה חמווודד מה הקטע שהכי לא אהבת ../images/Emo41.gif"קחי כבר את כולי" לא יודעת זה קטע טיפה פלצני... הערות לשיר: ../images/Emo41.gif מדהים שסמדר שיר כותבת שיר יפה... אף פעם לא אהבתי מה שהיא כותבת ואיך ועוד משהו להוסיף: ../images/Emo41.gif .... לאיודעת

למעלה