משהו ממני

T u l l a

New member
משהו ממני ../images/Emo23.gif

ים, חוף לבן לבן, שקיעה אדומה ואנחנו לבושים לבן, קיץ ריח של חופש באויר רק שנינו יושבים שם על החוף, מתבוננים במים יש רוח קצת קרירה ובי עוברת צמרמורת. אתה מחבק אותי. אנחנו נכנסים למים, ככה עם הבגדים. מי שיסתכל עלינו מהצד יראה רק אושר. אנחנו מתקרבים אחד לשניה את מחזיק אותי קרוב אליך, מנשק בעדינות, מלטף לי את השיער, מעביר יד בגב שלי. חולצה נעלמת נסחפת אל החוף. קשה לי לנשום.... המבט שלך אומר לי כל כך הרבה דברים ואני רק רוצה לראות עוד, להיכנס פנימה, להבין אותך להרגיש אותך. אני כורכת רגליי סביבך מתענגת על הקרירות של המים נהנית מהמגע של גופך. לא עובר הרבה זמן ושנינו עירומים. נשיקות מטורפות, מגע ידיים, גוף נוגע בגוף איברים משתוללים כאילו אין מחר. כאילו לא יכולים לשבוע. טורפים אחד את השניה. אני נתפסת בך, כאילו לא רוצה שתברח לי. אתה חודר לתוכי עדין אבל לא מהסס, יודע בדיוק מה אתה רוצה. אתה עוצר לשניה, מסתכל עלי, מנסה לראות מה קורה בי. אתה רואה אש בוערת. מבין שזה בסדר, שאני מוכנה רק בשבילך, רוצה רק אותך. אתה נותן לי להרגיש את כולך לא עוצר לרגע לא נותן לי לנשום. אני מרגישה את הים סוער סביבי, השמש בוערת האדמה הולכת ומתרחקת ממני אני מאבדת כיוון, מאבדת שליטה, רוצה עוד, נועצת בך ציפורניים, צועקת............................................... חוף הים.... כבר ערב.... שניים שוכבים להם על החוף... הוא מחבק אותה

bugbuster

New member
שנתיים

ורק עכשיו? מה, פקקי תנועה? תמיד ישנו הצעד הראשון לכתוב. ככזה הוא מעולה. ממנו הלאה לכתיבה מלאה עוד יש הרבה מה. ברוכה הבאה.

T u l l a

New member
אוקיי....

שניה לפני שאתה יוצא לך למאורות זימה... מה כוונתך בשנתיים? ותודה על הברוכה הבאה

bugbuster

New member
מה מה, מה שנתיים?

שנתיים מאז שבתפוז, לא? למה מה? אה? אז להישאר במאורה?

T u l l a

New member
שנתיים רק בניק הזה אתה מתכוון....

כל יום מגלים דברים חדשים... אז אתמול גיליתי אתכם

taltal0n

New member
כתיבה יפה וסיום יפה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

למעלה