משהו מכיר?

johnk6423

New member
משהו מכיר?

האם משהו מכיר את הפסיכולוגית ללי גרשנזון? האם משהו יודע מה גישתה הכללית כלפי אבות שאינם משמורנים והרחבת הסדרי ראיה? תודה.
 
לא, אבל..

עד כה לא שמעתי את שמה, אבל האם העלית את שמה בגוגל? אם יש לך יותר מידע עליה אפילו באיזה מכון היא עובדת אולי ניתן להמשיך משם. דבר נוסף, כיצד הגעתם אליה? האם זו המלצה של משרד הרווחה?
 
גם מיקום יעזור

באיזה איזור גיאוגרפי בארץ היא עובדת או עיר ספציפית. אוכל לשאול מכרים ובעלי מקצוע. מניסיוני, בדרך כלל בעלי מקצוע מכירים עמיתים שעובדים בקירבת מקום.
 

johnk6423

New member
תשובות

ראשית תודה על היענותך. אכן חיפשתי בגוגל ולא מצאתי יותר מדי מידע. גב' גרשנזון עובדת בירושלים ומנהלת (או ניהלה) את עמותת מיטל. ההמלצה לא הגיעה ממשרד העבודה והרווחה אלא הגורם איתו ניסינו להסתייע בתיק זה. תודה שוב.
 
וטוב שאתה מברר

מחר אנסה לברר באמצעות פסיכולוג מירושלים. האם ניסית לחפש מידע על עמותת מיטל אני מניחה שהיא מובילה אג'נדה דומה. כיצד היית מגדיר את הגורם איתו ניסית להסתייע? אדם מקצועי? אדם נייטרלי? אדם לטובתך? מה ההיכרות שלו איתה? האם הוא ראה חוות דעת קודמות שלה? אני מתארת לעצמי שהוא היה צריך להכיר את הנטיות שלה.
 

johnk6423

New member
שוב תודה על ההענות

עמותת מיטל מטרתה לטפל בילדים נפגעי הטרדה מינית. עוד נראה מגוגל, שעיקר עיסוקה דהיום של הגב' גרשנזון, הוא בטיפול בילדים מאומצים שהובאו לארץ מחו"ל. האדם שאיתו ניסינו להסתייע הוא נייטרלי, עו"ד (לשעבר) ועו"ס (בהווה). את שמה קיבלנו כהמלצה טובה לקבל את התיק עוד לפני הגב' גרשנזון. אני מבין שגב' גרשנזון והעו"ס עבדו בעבר ביחד על כמה תיקים. מאחר והעו"ס לא רצתה את התיק היא העבירה לנו שני שמות (אחת מהם גב' גרשנזון). הצלחנו לברר לגבי הדמות השניה שהוצעה לנו וקבילנו תוצאות מאכזבות מאד. בברכה ותודה.
 
אמשיך לנסות

צר לי שעדיין אין לי תשובה בשבילך. נפגשתי עם פסיכולוג רק שמרוב עומס, העניין שלך נדחק ונשכח... ניסיתי טלפונית ועדיין לא תפסתי. אמשיך לנסות ואשאל עוד אנשים. יקח עוד יום-יומיים. מתוך החומר שהבאת, הייתי רוצה לשאול האם יש איזשהו עניין שקשור לחשד להטרדה מינית בעניינכם, אפילו ברמז. אם כן, לא הייתי לוקחת אותה, כיוון שפסיכולוגית שמתעסקת רוב הזמן עם דברים כאלה, יש סיכויים שהיא תהיה כבר מוטה לכיוון שבו השערה שמבוגרים החשודים כפוגעים או ילדים החשודים כנפגעים הופכת די מהר ל"אמת יציבה". כנ"ל לגבי אימוץ ילדים. נסה להעלות בראשך אלו נושאים יעלו על שולחנה של הפסיכולוגית בטיפול במקרה שלכם ולפי גישתה בנושאים בהם היא מתמחה יהיה ניתן לשער את כיוון הטיפול או כיוון חוות הדעת שלה.
 

johnk6423

New member
שוב, המון תודות

ברוך השם אין שום חשד להטרדה מינית. עם זאת נתת לי נקודות טובות שאצטרך להשקיע בהם מחשבה. תודה רבה.
 

galiti1970

New member
ללי גרשנזון

היי, גם אני הופניתי עם הגרוש שלי לגב' ללי גרשנזון מה הצלחת לעלות בחכתך לגביה, לטובת מי היא? האב או האם? מה דעתה על משמורת משותפת והרחבת הסדרי ראיה לאב? אם יש לך מידע שעשוי לעזור לי אשמח אם תסבר את אוזני, תודה.
 
למעלה