משהו מכיר מוצר טבעי לריכוך שיער

דסי אשר

New member
משהו מכיר מוצר טבעי לריכוך שיער

שלום, בתי בת ה 26 שוהה כעת בתנאי עבודה וכייף, על יאכטה באיי סישל. היא צורכת בקבוק לשבוע- של מרכך שיער. הקניות באיים מאד יקרות- כי הכל מיובא. כל משלוח לשם, עולה 250 שקל לחבילה. האם משהו מכיר מוצר טבעי, שיוצר את אותו אפקט מרכך לשיער- לא מוצר שנקנה בחנויות טבע. תודה, דסי

alyssa and gale

New member
יש לי כמה תשובות

קודם כל אני מקנאה בביתך איזה כיף לה איי סישל - חבל על הזמן ועכשו לתשובות בגלל שביתך אוכלת את המרכך ההצעה שלי היא חומרים שיש בכל בית וניתן להשתמש בהם בקלות בלי להוציא הרבה כסף אז מסכה ראשונה שיש לה את אותו אפקט של מרכך והיא הרבה יותר טובה : מערבבים בקערית שליש כוס שמן זית או שמן נבט חיטה ו 2 כפיות דבש ומוסיפים חלמון של ביצה מערבבים את הכל מורחים על השיער מחכים 20 דקות ושוטפים . מסיכה מצוינת מסיכה שניה: שהיא גם מזינה מאוד טורפים 2 חלמונים וחצי כפית חומץ וכפית לימון וכוס שמן זית מעסים את הקרקפת מחכים גם 20 דקות וחופפים מסכה מצויינת מקווה שעזרתי לך אם את רוצה עוד טיפים לכל דבר בין אם זה מסכות פנים או גוף או שיער כמובן מחומרים בייתים אשמח לשלוח לך במסר ביי

דסי אשר

New member
אלייסה, אני מסכימה איתך,היא אוכלת..

את המרכך... גם אני חופשת את ראשי פעם בשבוע, שיער ארוך מלשה, ולא גומרת מרכך בקצב כזה. אולי התנאים= ההוצאות העצומות, ילמדו אותה לחסוך. היא כבר ירדה משתי חפיסות סגריות מאלברו(ששם שוות זהב), לחפיסה אחת ביום של סיגריות מקומיות. החבר שלה ירד לרמת גלגול טבק- כי כל סיגריה עולה שקל = רופיה אחת. הרבה תודה רבה, אנסה קודם על עצמי. ישנה רק בעיה אחת- כפי שציינתי- הרבה דברים מיובאים לאי- ואם חסר משהו מבין החומרים שציינת- אין אפשרות להכין. לא תאמיני מה שלחנו לה בחבילה הראשונה= תבלינים. יבואן התבלינים גמר את מכסת היבוא שלו- והם, ובתי המלון ואחרים באיים , אוכלים אוכל לא מתובל.... תודה דסי

alyssa and gale

New member
אין בעד מה.....

אבל מספיק אם יש לה ביצה ושמן זית ולימון היא כבר יכולה לעשות מסיכה ואז היא יכולה להוריד את המרכך אני אישית מאוד אוהבת דברים מחומרים טבעיים או כאלה שמכינים בבית כך זה גם עולה פחות וזה גם בריא וטוב בכל אופן תנסי ותעדכני אותי אך המסיכה אשמח לשמוע תגובות

למעלה