משהו מכיר את הSsangYong cornado?

• פותח הנושא miok
  • פורסם בתאריך

miok

New member
משהו מכיר את הSsangYong cornado?

אני בתהליכי חיפוש רכב נתקלתי ב SsangYong cornado מנוע 1900 דיזל. האמת שלא שמעתי על הסוג הזה אשמח לקבל חוות דעת לגבי : אמינות אחזקה בעיות מיוחדות ביצועים וכו

kfirba

New member
יש לך טעות בנתונים שלך

הרכב הוא לא עם מנוע 1900...הוא עם מנוע 2900 דיזל של מרצדס כמו המוסו...... שמע אני לא מכיר את הרכב כל כך אבל אני מכיר את המוסו וזה אותו מנוע ואותו גיר. בקיצר מנוע מרצדס עם גיר קוריאני זה לא משהו שוק אין לרכב הזה רק שתדע לא הייתי מסתכן עם הרכב הזה. בכל מקרה תן תקציב, קילומטראז ממוצע בשנה, מטרות (רק לכביש, רק לשטח, טיולי סוף שבוע רגועים, טיולים אתגריים וכו') ונמליץ לך על משהו יותר טוב. 5 מושבים אני מבין שמספיק לך לפי החשיבה על הקורנדו.

miok

New member
תגובה:

ראשית, הרכב נראה לא רע לדעתי, אלה אם יש בינינו חוסר הבנה לגבי הדגם הרלוונטי. לגבי הרכב שאני מחפש: אני מחפש רכב מעניין .. יחודי .. . אני מחפש רכב, לאו דווקא לשטח. בעבר נסעתי הרבה על מגנום וההרגשה הזו לשבת קצת גבוה עם יכולת לדלג מעל מכשולים עירוניים כמו מדרכות סהרוריות עדיין קורצת לי. נכון להיום אני לא עושה יותר מ15K לשנה, למען האמת בשנה האחרונה לא עברתי את ה 8500 ק"מ. כרגע אני מחפש במקביל גם סאאב אבל מאחר ואין הרבה כאלה, אני פוזל גם למקומות אחרים .. התקציב שלי הוא עד 50K+/- לגבי הערות על המראה שלו אני מתכוון לדגם הזה .. נראה בסדר לדעתי בקיצור, אשמח לשמוע הצעות :)

kfirba

New member
...

אני הייתי הולך על פג'רו בנזין קצר......15,000 ק"מ יותר משתלם בנזין......אם תמצא זה רכב טוב קצת זזלן בדלק אבל לא תתאכזב מהביצועים. אם לא יש העתק שלו אבל בגרסת דיזל והוא היונדאי גאלופר שאפשר למצוא אותו במודלים גבוהים לעומת הפג'רו. או שאתה יכול סוזוקי ויטרה שזה ה---אוטו -1600 בנזין, זול לאחזקה, אמין, חיית שטח. או גרנד ויטרה שזה ויטרה מחודש, אם תמצא,את מנוע ה2000 בנזין 5 דלתות במודל 1998 1999 אוטו מצוין! בכל מקרה אל תשווה סאאב לאחד מהם כי שנהגתי על סאאב לא רציתי לרדת!

למעלה