משהו מיוחד

star_female

New member
פרק שמכיל אוסף של קטעים מפרקים

קודמים (כדי לסכם או להזכיר לצופה מה היה עד עכשיו). בדרך כלל אין בו משהו חשוב לעלילה, למרות שלפעמים יש קטע בסוף שממשיך אותה. ולפעמים לראות את מה שקרה עד עכשיו בצורה מאורגנת מסדר בראש דברים (דווקא בהיקאגו לא כל כך, כי אין משהו שקשה להבנה).

Mor L

New member
אהה סבבה

ודרך אגב, זה כן הספיישל הראשון מה שירד לי ^^

Mor L

New member
../images/Emo58.gif

הכל רק מהסידרה. מהמשחק השני של היקארו ואקירה, שסאי מחץ אותו, ועד המשחק של אקירה עם אוזה זאמה, שאחריו היקארו שיחק בשלג.

Mor L

New member
../images/Emo58.gif

לא, כל הדיבורים של הדמויות הם הקטעים המקוריים עצמם בסידרה. זה מזה מגניב לראות בלי להבין אף מילה, ובעצם יודעים ומבינים הכל ^^

star_female

New member
המ...

אולי אני אחפש את זה, אבל נשמע כאילו זה רק ריקאפ בלי שום ערך מוסף. ^^;

Mor L

New member
אוי זה חמוד!

כדאי לראות, רק בשביל שזה חלק מהיקארו נו גו ^^ זה 230 מגה, אני יכולה לנסות להעלות את זה אם את רוצה.

star_female

New member
לא, זה בסדר...

אני חושבת שאני אמצא מקום להוריד אם אני ארצה ^^;

star_female

New member
היא הזהירה בהודעה אחרי...

אמנם היה עדיף אם היא היתה כותבת בכותרת של ההודעה או בהודעה עצמה, אבל היא עדיין הזהירה... רצוי לרפרף על התגובות להודעה הראשית, בד"כ זה כתוב בכותרות אם יש ספוילר בהודעה. אני לא חושבת שזה ספוילר שהורס ציפיות (למה אפשר לצפות? לזה שהיקארו *לא* ירצה לשחק ולהשתפר?), יותר כמו ספוילר שמסביר דברים שאולי לא לגמרי ברורים עד שאומרים אותם במפורש.

dannyshadow

New member
כולם פה נזכרים אחרי

*קצת* אחרי, שקראתי והרסתי לעצמי חלק מהסדרה. בקטע הזה אתם באמת לא בסדר. לא מזמן הייתה פה הודעת הבהרה על ספויילרים.

star_female

New member
זה נכון... אבל בגלל זה כדאי להסתכל

על כותרות אחרות בשרשור, אם אני רואה ספוילר אני מזהירה תמיד... והיא כתבה 2 דקות אחרי שיש ספוילר בשרשור הספציפי הזה.

xNeO ReLoaDeDx

New member
אבל לא רואים את זה.. @.@"

אני לא מצאתי שום תזכורת על ספויילר אולי זה הספיק ליפול כבר מהדף מהתגובות.. ? אז במקרה כזה הכותב צריך להוסיף תגובת ספוילר חדשה,מתחת לתזכורת.. ^^, לא?

star_female

New member
מה עם התגובה הראשונה בשרשור? ם.ם

זאת שכתוב בה "שכחתי לשים על זה |ספויילר|"? שנכתבה 2 דקות אחרי ההודעה הראשית... (ובשעה שזה נכתב אני בספק אם מישהו הספיק לקרוא את ההודעה הראשית כשהתגובה הזאת לא היתה קיימת עדיין)

xNeO ReLoaDeDx

New member
כן שמתי לב רק אחרי שהספקתי להגיב..

כמובן,שהדף כנראה אצלי לא הספיק להתעדכן עוד לפני שקראתי כבר עוד הכל.. בכל אופן הכוונה הייתה טובה. ^^"

Mor L

New member
יש!!!

זה הוריד לי את הספיישל 2004 אחרי הסידרה!!! ישדרו או לא ישדרו אני מסודרת! ישששששש!!!

למעלה