משהו מיוחד

Mor L

New member
משהו מיוחד

הורדתי את הדבר הבא: Hikaru No Go - S4 - Special 1 (After Episode 24) ומה מסתבר? שיש ספיישל נוסף של חצי שעה, שכולו מורכב מקטעים קטעים של היקארו והתקריות המיוחדות שלו עם אקירה ומייג'ין טויה, והכל מביא בסופו של דבר לעובדה שהאלים הביאו את אקירה כדי שהיקארו יתקדם לכיוון המהלך האלוהי. הדבר הכי מוזר הוא שהספיישל ביפנית, עם כתוביות בגרמנית... לא מצאתי את זה באנגלית, או באף שפה אחרת בכלל. איך הסתדרתי? רק לפי הזיכרון של הקטעים בסידרה :) בהתחלה הלכתי למילון באינטרנט מגרמנית לאנגלית, אבל נמאס לי על כל שורה לתרגם ולעשות פריז פריים, אז הימרתי... חחח הזיכרון השתלם והבנתי הכל :)

ס א י

New member
../images/Emo115.gif אמג, מזל שראיתי שכתבת שזה

שספוילר~ כמעט קראתי כל המ שכתוב שם ;; והיי, אני אישתו של אקירה (ושל דראקו *__*)
ואם הוא לא שלי אז הוא של היקארו~ XDDD

Mor L

New member
שלום לך :)

אין לי בעיה שיש עוד נשים לאקירה, אחרי הכל כשיש לך דבר טוב אתה רוצה לחלוק אותו עם אחרים, לא? :) אחרי חצי שנה שהתחלקתי עם פאנטום האופרה אפשר להתחלק עם אחרים חחח

dannyshadow

New member
קראתי שוב:\

דיי.. אתם משגעים אותי אני קורא ספויילרים כי אנשים לא שמים את האייקון בכותרת, וזה פשוט הורס לי את כול הסדרה. arigato gozaimasu \=

star_female

New member
אוי נו, זה לא כאילו לא ידעת את זה

התגובה הזאת מוגזמת לדעתי, לפחות בשרשור הזה. אני חושבת שפרק 56 הבהיר את ה"ספוילר" הזה מספיק טוב. ואם לא אז פרק 60. ואם אתה כל כך מפחד מספוילרים תרפרף על הכותרות האחרות בשרשור. אף אחד לא מנסה להסתיר בכוונה שיש ספוילר.

dannyshadow

New member
זה לא רק פה ספציפית

את כבר ראית את הסדרה אז לא אכפת לך. אף אחד לא מנסה להסתיר אבל זה יוצא ככה. תחשבי שבספויילר אחד באמת יכולה לההרס לך חלק מהסדרה, חבל

star_female

New member
אני נגד ספוילרים וברור לי שזה הורס

בלי קשר לאם ראיתי את הסדרה או לא. אני מאוד לא אוהבת לתת ספוילרים, גם כשמבקשים. אני יודעת איך זה. דיברתי על השרשור הזה ספציפית, אבל אני מבינה את הבעייה ובאמת חבל לי שיש כמה אנשים שלא חושבים לפני שהם כותבים ספוילרים בלי להזהיר... בגלל זה אני תמיד כותבת שיש ספוילר אם אני רואה אחד לא מסומן...

mamry

New member
אני חדשה תסבירו לי ת'כללים בבקשה

איזה חמודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד סאי ובישי אני חולה עליו אין עליו הוא כזה מתוק איזה מאמי הוא כשהוא אמר להיקארו: "מה אתה עושה עם חרב העץ הזו" חחחחח והיקארו לא שם עליו מסכן סאי כמה אפשר לענות רוח אחת היקארו הוא רשע ומגיעה לו שסאי הלך ד"א אקירה עכשיו בן 15 אז איך הוא בכיתה ח' הוא צריך להיות בכיתה י'!! הסבר. וגם בבקשה תספרו לי איך מוסיפים תמונה זה ממש קשה לי !!!!

star_female

New member
ברוכה הבאה

החוקים של הפורום נמצאים פה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forumId=1434&a=65102&c=6848 בבקשה תקראי אותם. נקודות נוספות שלא כתובות שם: לגבי נצל"שים (ניצולי שרשור), לא לנצל"ש שרשורים פעילים או שרשורים של חדשים או ימי הולדת, כי זה לא מנומס. למשל, לגבי ההודעה הזאת, היית יכולה לפתוח שרשור חדש במקום לנצל"ש אותה כי היא חדשה ואין לה בכלל תגובות. (מצורפת תמונה שמסבירה מה לנצל"ש ומה לא, שימי לב שחוקי הפורום קובעים כשיש התנגשות) באופן כללי לגבי כתיבת הודעה, תשתדלי להשתמש בסימני פיסוק ובמעבר שורה (אנטר) כדי שאנשים יוכלו להבין מה כתבת כי לקרוא את זה ככה זה קשה ולא ברור. עכשיו בקשר לשאלות שלך: בשביל להוסיף תמונה תשתמשי ב"הוספת תגובה" ובדף שאת מגיעה אליו יש למטה מקום להוסיף תמונה ("צירוף קובץ"). אקירה לא בן 15, הוא עדיין בן 14 (היום הולדת שלו חל בדצמבר ופרק 60 התרחש במאי, כשנתיים וחצי אחרי שהסדרה התחילה), והוא בכיתה ט' כמו היקארו.

star_female

New member
יש שם גם קטעים חדשים

או שהכל קטעים מהסדרה? ומה לגבי voice over (קריינות)? לפי anidb זה ספיישל שיצא עם DVD כלשהו בשנת 2004, ותרגמו אותו באמת רק לגרמנית.

harar8

New member
יש לי שאלה ../images/Emo58.gif

אז יש רק שני םפיישלים? כי שמעתי משהו על הפרק שהיה על הצלחת(גרסה קצת שונה) זה גם נחשב ספיישל? בקיצור כמה ספיישלים של היקארו נו גו יש? ושאלה על התמונה מאיפה זה? כי לא זכור לי שהיה פרק שהיקארו לבש קימונו(או שזה בגד אחר) ולא נראה לי שהפסדתי פרקים כי ראיתי עד עכשיו את כל הפרקים. בכל מקרה אם זה פרק כלשהו אז אפשר לציין? או שאולי זה זיכרון של היקארו שיהיה בהמשך? או חלק מספיישל מסויים?

star_female

New member
זה מספיישל השנה החדשה של.. 2002

אני חושבת. בכל מקרה, זה ספיישל שיצא אחרי פרק 12 או 13 לכבוד השנה החדשה ביפן וחוץ מהקטע שכולם מברכים "שנה חדשה" (גם הדמויות של הסדרה וגם יוקארי-סנסיי, מאי ויוקי) יש רק קטעים שהיו עד הפרק הזה (recap), אז לעלילה הוא לא תורם. זה הספיישל הראשון. חוץ ממנו יש את הספיישל של פרק 64 ואת "המסע לליגת הוקוטו" שמבוסס על המנגה, יצא ב-2004 (הוא נקרא גם ספיישל השנה החדשה של 2004) ואורכו שעה וחצי. ויש את הספיישל ש-Mor L רשמה עליו שגם הוא recap והוא כנראה extra של DVD כלשהו. ביחד זה 4 ספיישלים (3 מהם אפשר להשיג עם תרגום לאנגלית באינטרנט). טוב, עכשיו כשאני מסתכלת על התאריכי יציאה של הספיישלים זה די הגיוני... הספיישל הראשון היה לכבוד 2002, השני (פרק 64 ולכן אני מניחה שגם הספיישל שלו) לכבוד 2003 והשלישי לכבוד 2004...

Mor L

New member
שאלה

איך הספיישל הזה אחרי פרק 12-13 נקרא, כדי שאני אוכל להוריד אותו?

Mor L

New member
תודה!

יכול להיות שבעצם אני מורידה אותו עכשיו... אני לא אדע עד שזה יסתיים

למעלה