משהו מחיי

ניקולי

New member
משהו מחיי../images/Emo14.gif

חחחחחחחחח לא להבהל לא להכנס לפניקה זה משהו שקרה לי
אני רוצה לספר לכם משהו שעברתי .. לפני שנה וחצי נפרדתי מבעלי (לשעבר) הכרתי משיהו מהצ´ט.תוך כדי שיחה עימו חשדתי בו חשבתי שזה מישהו שאני מכירה והוא הולך להפיל אותי
כעבור שעה של שיחה בציט בקשתי ממנו את ה
בכדי לשלול כל חשש. הוא לא רצה לתת לי וכשראה שאני מוותרת החליט לתת לי. דברנו שעות ומאותו רגע לא הספקנו לדבר.הוא סיפר לי שהו פרוד מאישתו (חיים "ביחד וכל אחד לחוד") סיפרתי לו שגם אני פרודה מבעלי (לא חיים כלל וכלל ביחד). אחרי יומיים של שיחות טלפון רצה להפגש, פחדתי בהתחלה לא רציתי אך מיד הסכמתי וכאן הסקרנות הרגה את
נסעתי אליו לבית אישתו (בשעות הבוקר כשאף אחד לא היה) ונפגשנו באותו הרגע
הרגשתי מאוהבת. הוא אמר לי "וואוו את נראת טוב לא תארתי לעצמי בחורה כזאת" אותו הדבר הרגשתי כלפיו. התאהבנו.. מאותו רגע לא הפסקנו לדבר ולהפגש בלילות בשעות הקטנות היינו מדברים בטלפון הייתי אומרת לו "וואו איך התגעגעתי" היה אומר לי "אני בא" היה מגיע אליי לחדרי המדרגות רק בשביל
הוא היה כל עולמי הביתה אליי הוא לא היה נכנס (כי עוד לא הייתי גרושה למרות שהייתי פרודה) וכל זאת מטעמי ביטחון שלי!!. אחרי שבוע שהכרנו הוא עזב את הבית ועבר לגור לידי. המשכנו להפגש יותר אני הייתי אצלו מאשר הוא אצלי.. אהבנו , היו לו הבטחות מכאן עד להודעה החדשה.. ("אני אתן לך, אני אקנה לך לא יחסר לך כלום, אני אוהב אותך, את עולמי את העיניים שלי") המשכנו ואז יום אחד קרה לי משהו בעלי לשעבר "תפס אותנו" ע"י
בערב של הסילבסטר כמו כולם רציתי להיות עם האדם שאני הכי אוהבת הוא בא לקחת אותי מהבית ותוך כדי זה אנחנו נוסעים ראיתי
שעוקב אחרינו אמרתי לו "עוקבים אחרינו" הוא טען שלא, בקשתי ממנו לעשות כמה וכמה תרגילים בכביש.. שמאלה במקום ימינה פרסה כאילו טעינו וה
שנסע אחרינו עשה בדיוק אותו הדבר הוא הסכים איתי ואמר לי "את צודקת עוקבים אחרינו" נסענו מהר ונעלמנו.. אחרי שלוש שעות החזיר אותי הביתה, עליתי הביתה והתקשרתי אליו
הוא לא ענה לי, ידעתי יש כאן
הוא בטוח נתפס. ובאמת כך היה בעלי (לשעבר) תפס אותו למטה. העלה אותו הביתה ועשה לי סרט.. היה בלאגן..ההורים שלי הגיעו (כל זה בשעה 04.00 לפנות בוקר) לבסוף היה רגיעה וכולם הלכו. נשארתי לבד פחדתי פחד מוות. הוא התקשר אלי ואמר :"את יודעת אחרי מה שקרה לך אני יותר קשור אלייך יותר אוהב אותך, בחיים אני לא אשאיר אותך לבד" המשך יבוא.......

ניקולי

New member
יש לכם עוד כוח?? המשך....

המשכנו להיות בקשר אהבנו יותר ויותר. עד שפתאום יום אחד החליט שהוא רוצה שאראה את אחותו (דרך אגב כל הזמן הזה הוא היה הולך לראות את ילדיו.....ו..את אישתו) מהון להון אחותו באה לראות אותי, ישבנו ביחד ושתינו
צחקנו פטפטנו והוא בנתיים שלח לי הודעות ב
"אני אוהב אותך, מתגעגע" וכו´ הוא גרם לי
ואף אמרתי לאחותו "חולה עליו, תראי אילו הודעות הוא שולח לי" איך שאני ככה מתלהבת ומרגישה בעננים אחותו אומרת לי "אל תתלהבי יותר מידי, הוא רוצה לחזור לאישתו" פתאום הרגשתי
ששוקל 200 קילו נוחת לי על הראש מיד החוירו פניי
הייתי בהלם טוטאלי.. לא הרגשתי את פעימות
למעשה בבת אחת הוא
.. הוא המשיך לשלוח לי הודעה אחרי הודעה לא התיחסתי לא יכולתי לזוז.. קפאתי במקום. אחרי שאחותו הלכה דברתי איתו בטלפון בקרירות מירבית.. רציתי לישון רציתי למות. נכנסתי למיטה ו..
. כעבור יום אחרי שינה שלא שינה דיברנו נסתי לדובב אותו שירמוז לי משהו (לא אמרתי לו כלום על מה שאחותו אמרה לי).. עברו עוד כמה ימים ואז סיפר לי שהלך לאיזה רב , והרב אמר לו שהוא צריך לחתוך איתי את הקשר! (הייתי בהלם ושוב לא יכולתי לזוז) שאלתי אותו "זהו זה נגמר?" אמר לי "מה פתאום אני לא מוותר עלייך".חחחחחחחחחחחחח (סליחה משהו הצחיק אותי
). לא עברו שבועיים, וכך היה... יום הבחירות (אני זוכרת את זה טוב מאוד) הוא הלך לבית אישתו בכדי לדבר איתה (התחנן לחזור אליה).כל אותו זמן היה לי דפיקות מואצות ב
שהיה כבר
לא הייתי "צעירה חסרת מנוח" עד השעה שבה הוא השאיר לי הודעה "יש לי חדשות בשבילך
אם את רוצה תקשרי אלי" מה זה אם אני רוצה? מיד התקשרתי אליו אבל בתוך תוכי ידעתי!! נפגשנו וכך היה: הוא סיפר לי שכל המשפחה שלו היתה שם וכולם דברו איתם הוא חוזר הביתה לנסיון נוסף.. בעוד יומיים.
ידעתי אמרתי לו "אחלה נשמה
בטח אתה צריך לחזור הביתה
אני מאוד מאוד שמחה
אבל דע לך דבר אחד
היום אתה רוצה לחזור אני מאחלת לך את כל האושר שבעולם ומקווה שבאמת תהיה מאושר.. אך אם זה לא יצליח לך..אני כבר לא אהיה כאן בשבילך" הוספתי ואמרתי שטוב שהוא חוזר מאחר שאדם צריך לעשות משהו בחייו ולהיות שלם עם מה שהוא עושה ואני לעולם אבל לעולם לא אהיה הגורם שיפריד בין משפחות (לא לשכוח שהוא היה פרוד ממנה עוד לפני שהכרנו). הייתי מתה ל
ולתת לו
הוא לא רצה הוא אמר שהוא מרגיש שהוא "בוגד" יצאתי מהרכב הוא נתן לי
ונפרדנו לשלום... לא הבטתי לאחור אפילו לא לרגע. כל מה שרציתי לעשות זה להגיע הביתה לפשוט את הבגדים להכנס למיטה ו.. לקבור את הראש לי בכרית באותו לילה
הרבה מאוד. אחרי אותו יום המשכנו בקשר טלפוני כ"כ אהבתי אותו שהיתי חייבת להפגש איתו עוד פעם אחת ודי רק שהעוד פעם אחת ודי היתה שלוש פעמים ודי. במשך חודשיים לא הפסקתי
נתקתי איתו כל קשר יצאתי בילתי הכרתי והתגרשתי.. אחרי שבועיים של גירושים הכרתי את בעלי הנוכחי ולא תאמינו הוא התקשר כן חזר לחיי אחרי חודשיים שלא דברנו אמר לי "אני מתגעגע אלייך, לשיחות נפש שלך, לכנות שלך, לאדם שבך" סיפרתי לו שהכרתי מישהו נחמד ונראה לי שנהיה חברים. הוא שמח בשבילי
ואחל לי הצלחה. מאותו יום הוא לא הפסיק להתקשר כל יום פעמיים ביום (גם הוא הספיק להתגרש לבנתיים). יום אחד הוא בא להכיר את בעלי (לפני החתונה) ואף שתינו
ביחד.. אחרי שהוא הלך הוא התקשר והחמיא לי. הזמנתי אותו לחתונה שלי כשהבאתי לו הזמנה הוא
ואמר:"את הבחורה הכי מקסימה בעולם שאני מכיר את מדהימה, ואדם ישר שאין כמותו, אני יודע שהפסדתי את הטוב שבעולם, אבל אני מאחל לך הצלחה בכל דרכייך" לחתונה הוא לא הגיע הוא הרגיש
ואילו אני השגתי את מה שמגיע לי אני מאושרת וטוב לי. מוסר השכל: בחיים הכל עובר, אהבה באה אהבה הולכת אך תמיד בלב היא נשארת, מה שלא טוב היום יהיה יותר טוב מחר, כמו שאומרים..."נקום מחר בבוקר עם שיר חדש בלב נשיר אותו בכוח נשיר אותו בכאב..." מה שאני מאחלת לכולכם זה לשיר אותו בכוח לשיר אותו בכיף. שלכם ניקול*

@@

New member
אחחחחחחח, את גורמת לי נחת ../images/Emo25.gif

קראתי הכל בשקיקה, כאילו אני באיזה רומן מותח (למרות שידעתי את הסוף
) ממש מדהים הסיפור שלך, אני יודעת שיש לך עוד הרבה סיפורים, ולאט לאט תזרימי לנו כמה מסיפוריך הטובים עם מוסר השכל כמובן. בסופו של דבר כל אחד מאיתנו יפגוש את האהבה שלו, זה עניין של זמן וכמובן מה אנחנו עושים בשביל למצוא את האהבה. אני בכל אופן אשיר לאו דווקא בכוח אבל אני אשיר: "לקום מחר בבוקר עם שיר חדש בלב לשיר אותו בכוח לשיר אותו בכיף". את יודעת זה עוזר , זה מעלה לי חיוך על הפנים
מתוקה, אני מצפה לעוד סיפורים. אוהבתתתתתתתתתתתתתתת מאודדדדדדדדדדדדדדדדד
ריקי

ניקולי

New member
בוקר טוב גם לך יקרתי../images/Emo24.gif

אמרו לך פעם שיש לך חיוך מקסים?? יפה לך מאוד לחייך וככה אני רוצה לראות אותך תמיד
. נכון שסיפורים מעין אלו הם
אבל גם מחממים את הלב כי אחרי הכל כמו שאמרתי יש מוסר השכל. ריקי יש משהו שחשוב שתדעי למעשה טוב שכולם ידעו והוא: כולנו בני אדם, על כל אחד/ת מאיתנו עוברים דברים רבים באם נרצה או לא..לפעמים אנחנו מספיק חזקים לעבור אותם ולפעמים לא. לשמחתינו יש אנשים שנענים לעזרתינו ומנסים לעודד, לתמוך ולעזור לנו לשכוח. אבל... איך אומרים?? "אם אין אני לי מי לי" כל אחד מאיתנו צריך להכיר בטעויות של עצמו וכמובן לא לחזור עליהם. כמה שלא ידברו, כמה שיעזרו, כמה שיעודדו, שום דבר בעולם לא יעלים את הבעיה שכואבת כ"כ, רק את אני הם והן כשלעצמם יוכלו לעזור לעצמם בעזרת הפסיכולוגיה שלנו לעבוד על עצמנו לדרבן את עצמנו.. לעזור לעצמינו לעבור כל דבר בחייים מבלי להישבר. אני שמחה להעלות חיוך על שפתייך ובכלל אני נהנת מכל רגע להיות כאן. ע"פ שברקע אני רואה טלויזיה וברגעים אלו ממש הודיעו על פיגוע בתחנה המרכזית הישנה בת"א
. אוהבת ניקול*

@@

New member
גם לך יקירתי בוקר אור ../images/Emo140.gif

אני יודעת שרק שאנחנו יכולים לעזור לעצמנו, אנחנו בעצם הפסיכולוגים של עצמנו ואם לא נעבוד על עצמנו לאו דווקא באהבה / אכזבה, בכל תחום בחיים אנחנו פשוט לא נצליח להתקדם פשוט נתקע במקום ובזה כמובן אנחנו לא מעוניינים. אני מאוד מנסה להכיר בטעויות שלי אם כי אני כל הזמן חושבת עליו, פשוט נמאס לי, מה הוא לא יכול לצאת לי מהראש? את יודעת, ניקולי, היית רוצה לקום לבוקר נטול מחשבות ממנו, אני לא מבקשת אהבה רק מבקשת שקט בראש שלי, שקט בנפש שלי, שעברה המון. אני לפעמיים מתפלאת על עצמי איך אחרי כל זה, אחרי כל מה שעברתי אני עוד חושבת עליו, אני לא נוטה לזכור את הדברים "הרעים", אני מעדיפה לזכור אותו כזכרון טוב אבל זכרון של פינה בלב ולא יותר מזה, אני לא בקטע של לחשוב מה הוא עושה? וכיוב´ ,המחשבה שלי מתבטאת בזה שהדמות שלו פשוט לא מפסיקה לשוטט בראש שלי, אני יודעת שהכל עניין של זמן, אני יודעת שהכל עניין של רצון. אבל עד מתי? עד מתי?????????? אני חושבת שגבר אחר ייכנס לתמונה, אז הדמות שלו תוחלף, אז המחשבות שלי ישתנו. טוב אני אמתין בציפייה כי אני מאמינה שגם האהבה שלי תגיע. גם אני רק עכשיו שמעתי על הפיגוע, זה פשוט מזעזע מה שקורה לנו? את יודעת, אני ממש מפחדת לצאת מהבית, אחרי העבודה (שהיא בירושלים) אני הולכת לבית, ממש מתסכל (לפחות אין הרוגים). תודה מתוקה אלפי תודות ואלפי
איך שבעלך זכה בך את ממש מפעל הפיס, אני בטוחה שהוא יודע את זה
שלך ב-
ריקי

ניקולי

New member
סיפור מדהים../images/Emo24.gif

זהו סיפור ששמעתי מחבר בפורום אחר.. הכינו ממחטות כי בסיפור הזה יש הרבה הרבה
.. אתם יושבים?? יופי!! כי הסיפור הזה אמיתי. לפני כמה שנים בחור חולה סרטן (לא עלינו) אושפז באיזה בית חולים אי שם. כעבור מס´ ימים הכיר בחורה חולת
והם התאהבו
. כמובן שלא היו יכולים לצאת ולבלות יחד אלא רק בכותלי הבית חולים. אז הם הלכו וטיילו על הדשא, במזדורנות בית החולים, ואהבו אהבת מוות, כעבור חודשיים.. לערך מצבו של הבחור התדרדר והוא עמד למות
. אך לפני שקרה הדבר הוא ביקש לראות את אהבת חייו ...קראו לה,היא ישבה לידו אחזה בידו..וכולה רעדה. וכך הוא אמר : "את אהבת חיי את מאור עיניי, מעולם לא הרגשתי כמו שהרגשתי בתקופה האחרונה,גם כשאני יודע שאני הולך למות חלק ממני ישאר אצלך" הבחורה פתחה את פיה
כולה נרגשת לא יודעת מה לאמר. אחרי שתיקה קצרה הוסיף ואמר: "ביום מותי, ינתחו את גופי ומשם יוציאו את
שלי ויתנו את ליבי לך אהובתי.. רוצה אני להציל לך חיים" היא פרצה
ודמעות רבות הציפו את פניה. היא
ויחד עם זאת ליבה
. אחרי מס´ דקות הוא נפטר. היא לא הפסיקה
כןןןןןןן הפרידה היתה קשה. וכואבת מיד כמו שאמר לה ניתחו אותו הוציאו ממנו את ה
ושתלו לה במקום ה
אותה בחורה חיה אי שם . כנראה שהאהבה היתה כ"כ חזקה אמיתית וכנה ע"פ שהיתה כ"כ קצרה ליבו פועם בה ונותן לה עוד שניה עוד דקה עוד שעה עוד יום ועוד הרבה שנים. ויותר מכך הוא נשאר לנצח בליבה. שלכם ניקול*

באמת מרגש מאוד!!! ../images/Emo7.gif

קראתי ספר דומה לסיפור. אני מאוד אוהבת כאלה סיפורים, עושים טוב על הנשמה. סוף שבוע נעים

@@

New member
עשית לי צמרמורת בגוף.....

איזה סיפור, תרצי או לא תרצי זה נשמע כאגדה, ממש אגדה לא יאומן כי יסופר. קשה להאמין שאהבות כאלה עדיין קיימות, הלוואי עלינו, חס וחלילה לא בסיטואציה הזאת, אבל האם קיימת אהבה כזאת, אהבה עד מוות. מסתבר שכן. מחכה לעוד סיפורים שלך.

וואו ניקולי, יש לך סיפורים מדהימים!

אני נידהמת כל פעם מחדש. הכי טוב זה שהכל היה לטובה. הרי היום את מאושרת כפי שבטח לא היית עם ההוא... והוא הפסיד - זה בטוח. תמשיכי להיות הכי מאושרת שבעולם מכל ה-

ניקולי

New member
וואלה??????

חחחחחח לא ידעתי אתה כזה רגשן אם הייתי יודעת לא הייתי מספרת את זה בכזאת טרגיות אבל אתה רואה?? סוף טוב הכל טוב........ לא צריך לבכות על חלב שנשפך , מה שרציתי זה להעביר מסר לכל המאוכזבות האלו שלמרות כל הקושי המשכתי ... אתה מבין??? צר לי שגרמתי לך להזיל דמעה בגללי.......
ושוב שב"ש

למעלה