משהו מחיי../images/Emo14.gif
חחחחחחחחח לא להבהל לא להכנס לפניקה זה משהו שקרה לי
אני רוצה לספר לכם משהו שעברתי .. לפני שנה וחצי נפרדתי מבעלי (לשעבר) הכרתי משיהו מהצ´ט.תוך כדי שיחה עימו חשדתי בו חשבתי שזה מישהו שאני מכירה והוא הולך להפיל אותי
כעבור שעה של שיחה בציט בקשתי ממנו את ה
בכדי לשלול כל חשש. הוא לא רצה לתת לי וכשראה שאני מוותרת החליט לתת לי. דברנו שעות ומאותו רגע לא הספקנו לדבר.הוא סיפר לי שהו פרוד מאישתו (חיים "ביחד וכל אחד לחוד") סיפרתי לו שגם אני פרודה מבעלי (לא חיים כלל וכלל ביחד). אחרי יומיים של שיחות טלפון רצה להפגש, פחדתי בהתחלה לא רציתי אך מיד הסכמתי וכאן הסקרנות הרגה את
נסעתי אליו לבית אישתו (בשעות הבוקר כשאף אחד לא היה) ונפגשנו באותו הרגע
הרגשתי מאוהבת. הוא אמר לי "וואוו את נראת טוב לא תארתי לעצמי בחורה כזאת" אותו הדבר הרגשתי כלפיו. התאהבנו.. מאותו רגע לא הפסקנו לדבר ולהפגש בלילות בשעות הקטנות היינו מדברים בטלפון הייתי אומרת לו "וואו איך התגעגעתי" היה אומר לי "אני בא" היה מגיע אליי לחדרי המדרגות רק בשביל
הוא היה כל עולמי הביתה אליי הוא לא היה נכנס (כי עוד לא הייתי גרושה למרות שהייתי פרודה) וכל זאת מטעמי ביטחון שלי!!. אחרי שבוע שהכרנו הוא עזב את הבית ועבר לגור לידי. המשכנו להפגש יותר אני הייתי אצלו מאשר הוא אצלי.. אהבנו , היו לו הבטחות מכאן עד להודעה החדשה.. ("אני אתן לך, אני אקנה לך לא יחסר לך כלום, אני אוהב אותך, את עולמי את העיניים שלי") המשכנו ואז יום אחד קרה לי משהו בעלי לשעבר "תפס אותנו" ע"י
בערב של הסילבסטר כמו כולם רציתי להיות עם האדם שאני הכי אוהבת הוא בא לקחת אותי מהבית ותוך כדי זה אנחנו נוסעים ראיתי
שעוקב אחרינו אמרתי לו "עוקבים אחרינו" הוא טען שלא, בקשתי ממנו לעשות כמה וכמה תרגילים בכביש.. שמאלה במקום ימינה פרסה כאילו טעינו וה
שנסע אחרינו עשה בדיוק אותו הדבר הוא הסכים איתי ואמר לי "את צודקת עוקבים אחרינו" נסענו מהר ונעלמנו.. אחרי שלוש שעות החזיר אותי הביתה, עליתי הביתה והתקשרתי אליו
הוא לא ענה לי, ידעתי יש כאן
הוא בטוח נתפס. ובאמת כך היה בעלי (לשעבר) תפס אותו למטה. העלה אותו הביתה ועשה לי סרט.. היה בלאגן..ההורים שלי הגיעו (כל זה בשעה 04.00 לפנות בוקר) לבסוף היה רגיעה וכולם הלכו. נשארתי לבד פחדתי פחד מוות. הוא התקשר אלי ואמר :"את יודעת אחרי מה שקרה לך אני יותר קשור אלייך יותר אוהב אותך, בחיים אני לא אשאיר אותך לבד" המשך יבוא.......
חחחחחחחחח לא להבהל לא להכנס לפניקה זה משהו שקרה לי