כשהוא יצא מהכלא.. אני אמסור =)
B bariska New member 16/8/04 #10 ../images/Emo7.gifמה זה../images/Emo5.gif חתלתול מסכן..למה הם עושים את זה אין להם לב
S s h u r i k New member 16/8/04 #21 פסיכית אחת רצחה חתולה, ושתתה את הדם שלה... והיא היראתה את התמונות של החתולה!
S Sheep From Hell New member 16/8/04 #23 בת @#$@# %$%&*$# #$@#$% חתיכת כלבה מגעילה!!! הרגה חתול חסר אונים???????? הלוואי והייתי קניבלית!!!! הייתי שוחטת לה את הצורה... עכשיו הבנתי את דיבורי השטניזם.. איך אפשר להתלהב מהרג של חתול חקטן וחסר אונים?? מה כל כך מגניב בזה בלאטט??? אני עוד שניה בוכה... הלוואי ולחתול היו מחלות!
בת @#$@# %$%&*$# #$@#$% חתיכת כלבה מגעילה!!! הרגה חתול חסר אונים???????? הלוואי והייתי קניבלית!!!! הייתי שוחטת לה את הצורה... עכשיו הבנתי את דיבורי השטניזם.. איך אפשר להתלהב מהרג של חתול חקטן וחסר אונים?? מה כל כך מגניב בזה בלאטט??? אני עוד שניה בוכה... הלוואי ולחתול היו מחלות!
E EMILY666 New member 16/8/04 #24 הייתי שם היא אומרת את זה שיעזזעזו ממנה בכוונה!! ותגובות לא יעזרו לה היא מפגרת פשוט כאילו שהיא גיבורה והכי דפוק שהיא אמרה שדם חתולים זה בריא וטוב לבראיות איזה בולשיט
הייתי שם היא אומרת את זה שיעזזעזו ממנה בכוונה!! ותגובות לא יעזרו לה היא מפגרת פשוט כאילו שהיא גיבורה והכי דפוק שהיא אמרה שדם חתולים זה בריא וטוב לבראיות איזה בולשיט