משהו מזעזע.

• פותח הנושא ymz
  • פורסם בתאריך

ymz

New member
משהו מזעזע.

מזהירה מראש, לא לבעלי לב חלש. אני אישית שלחתי פניה למשטרה.

Mrs James

New member
גועל נפש

אני שונאת את כל השטנישטים האלה.... גועל נפש.. שישתו את הדם של עצמם ולא של בעלי חיים אישיוטים

s h u r i k

New member
לא להכליל

זה נוגד ביכלל לכל האמונה שלהם... אסור להם להרוג חיות רק אם תוקפים אותם... ככה בלי הכללות!

Janem

New member
אז החתולה תקפה אותם? ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

Mrs James

New member
כן בדיוק

החתולה תקפה אותם היא רצתה לשתות את הדם שלהם אז הם החליטו לשתות את שלה ב=י=ד=י=ו=ק!

s h u r i k

New member
אתם עושים ממני כאלו שאני בעד זה

אני ממש נגד זה.... אבל הקטע שאתם חושבים שככה מתנהגים כל השטניסטים.. אז אני מנסה להסביר לכם, שהילדה הזאת לא יכולה ליקרוא לעצמה שטניסיטית, כי הרג בעלי חיים זה ממש נוגד את ההצהרה ה-10 של 11 חוקי השטניזם, שלא מרשה לירצוח בעלי חיים אלא רק אם זה למען הגנה עצמית... ככה שהיא ממש לא שטניסטית, אלא פסיכית... זה כמו להגיד שאדם דתי יהודי, אוכל לא כשר ולא שומר שבת- אם הוא עושה את כל זה אז הוא לא דתי. ככה שלא צריך להכליל את השטינסטים...

Mrs James

New member
אולי

אבל תשים לב לשאר ההודעות אני לא רואה שם שום גינוי אלא רק מעודדים אותה

s h u r i k

New member
אז כניראה את לא רואה טוב

או שאת לא היסתכלת בכל ההודעות... יש שם הרבה גינויים, וכל מי שמעודד אותה הוא וקורא לעצמו שטניסט אז הוא הוא סתם מבייש את השטניסטים בכך השהוא קורא לעצמו ככה... שטניסטית אמיתי אף פעם לא היה עושה את זה!!

Mrs James

New member
שיהיה

אני שונאת את האנשים האלה... הם נראים זוועה מתנהגים זוועה ועוד הורגים לנו בעילי חיים!!! את הילדה הזאת צריך לאשפז בבית חולים פסיכיאטרי! דחוף!!!

ymz

New member
אני לא יודעת מה החוקים שלהם

וטוב שכך. אבל הם בכל זאת לא נשמעים לי הכי נחמדים. בכלל, כל העיניין של כת מעורר אצלי רגשות שליליים. זה לא משנה מה האידיאולוגיה של הכת, ברגע שזה הופך להיות קיצוני זה רע. גם אם מדובר באנשים דתיים או אפילו ילדי הפרחים. צריך להיות גבול בכל דבר.

bariska

New member
הם ברצינות הורגים תחתולים ושותים

תדם שלהם
כאילו גמני מכיר כאלה פריקים סטניסטים שאחד התחביבים שלהם זה לשבת בבתי קברות..אבל לא שמעתי שהם הורגים חיות ושותים להם תדם..
זה נשמע דוחה

s h u r i k

New member
שטניסטים לא עושים כאלו דברים

(בקשר לחתולים).... כמה אפשר להסביר, זה נוגד את כל האמונה שלהם... ומי שעושה את זה וקורא לעצמו שטניסטית אז זה אותו דבר כמו שמישהו לא מאמין באללה אבל קורא לעצמו מוסלמי!!

s h u r i k

New member
אני לא אומר שהם נחמדים ומלאכים

מגהנום... אבל זה לא פייר כלפיהם שיכלילו אותם רק ביגלל ילדה אחת פסיכית שעושה דברים שמנוגדים לשטניזם.... ורק ביגלל שהיא חושבת שהיא שטניסטית אז כל שאר השטניסטים הם רוצחי חיות... זה לא כך!

ymz

New member
היא דווקא אמרה שהיא שייכך לכת

דומה לשטניסטים והיא לא שטניסטית. אבל העיניין שהרבה ילדים משועממים מחפשים את עצמם במקומות לא נכונים וגורמים לנזק בלתי הפיך.

Janem

New member
אותי הורג קטע אחר...

הילדים המשועממים שהולכים ברחובות עם אולרים וסכיני מטבח ושוחטים אנשים ברחוב, הסיבה: אין סיבה, סתם בשביל הכיף, "כי אצלנו מי שלא דוקר לא גבר"...

bariska

New member
אז כנראה שיש להם בעיה

עם הראש..אם סתם בלי סיבה דוקרים אנשים..

למעלה