משהו מוזר

משהו מוזר

פעם קניתי סטרטר דק של קאיבה אבלושן, רק לאחרונה שמתי לב למשהו מוזר בקלפים: יש שם קלפים שלא אמורים להיות בקאיבה אבלושן, המספר הסידורי שלהם הוא מעבר ל-50 למרות שבסטרטר יש רק חמישים, הם עם מדבקת זהב אבל הם לא פרסט אדישן, והם החליפו את כל הקלפים הטובים שהיו אמורים להיות בסטרטר כמו כחול עין, לורד אוף די ולאסטר #2. הללואי שהיה לי סורק שיכולתי להראות לכם. מישהו יכול להסביר לי את זה?

אבל...

זה לא שכתוב פרסט אדישן וזה כסף, להפך, לא כתוב פרסט אדישן וזה זהב!!!!!! אני מקווה שזה טעות באריזה ובמדבקות, עוד מישהו רוצה לתת את דעתו?

impale

New member
דעתי הכנה.

אנשים בדרך כלל לא יגנבו קלפים כמו "כחול עין" ו "לורד אופ די" כי הם לא קלפים ששווים הרבה בשוק בכל מקרה בדרך כלל.. שום קלף שיוצא בסטרקצר לא שווה יותר מדי... בכל אופן,יצאו קלפים שלא אמורים להיות יצאו קלפים במספר סידורי לא הגיוני הם אנלימיטד בעלי ריבוע זהב.. אני מתנצל,אבל לא סביר שזה מקורי.

Witchcrafts

New member
אפשר לדעת מאיפה קנית?

ולפי ההגיון הבריא, אני חושבת שהתשובה די ברורה...

קניתי את זה בחנות צעצועים אחת

בקניון שבעת הכוכבים בהרצליה. אם זה באמת מזויף אני לא מבין למה זה עלה 50 ש"ח? אם זה מזויף אני אבוד, כי זה יוריד לי מהחפיסה ואני אצטרך להשיג עוד דרקונים, שדרך אגב בדקתי ויש רק 58 דרקונים בכל המשחק! ורוב הדרקונים יצאו בדארק ביגינינג 2 שלא יצא בארץ. )-: )-: )-:

liorhikri1991

New member
שמע בחנות בפ"ת מוכרים זיוף

מוכרים קלפים מזויפים ב-80 וב-60 שקל אז 50 זה עוד כלום

impale

New member
תשובה!

DB2 כן יצא בארץ... בראשון לציון למשל.. כבר ממש מזמן.. 50 שקל לסטרקצר.. זה מזויף.. המקוריים עולים בסביבות ה 90-100 וסתם רשימת דרקונים ~~" ארמד דרגון לבל 3 ארמד דרגון לבל 5 ארמד דרגון לבל 7 ארמד דרגון לבל 10 הורוס דה בלק פליים דרגון לבל 4 " לבל 6 "לבל 8 מסקד דרגון ספיר דראגון לאסטר דרגון לאסטר דרגון #2 טווין הדד בהמות בלו איז וויט דרגון בלו איז שיינינג דרגון בלו איז אולטימייט דרגון פלאדין אופ דה וייט דרגון רד איז בלק דרגון רד איז דרקנס דרגון רד איס צ'יק דה דרגון דולויינג דה קייב רר מטאל דרגון טיירנט דרגון קומורי דרגון ווינגד דרגון גרדיאן אופ דה פורטרס 1 " #2 אלמנט דרגון היוזנדריו הרפי פט דרגון הרפי בייבי פט דרגון בייבי דרגון בלקלנד פייר דרגון טאוזנד דרגון אליגיטור סוורד דרגון טון בלו איס וויט דרגון בלק סקול דרגון קייב דרגון כאוס אמפרור דרגון קרולינג דרגון קרולינג דרגון 2 קארס אופ דרגון דארקפייר דרגון דיפרנד דיימנשן דרגון דיבינג דרגון רגנרוק דיביינג דרגון-אקסליון גאיה,דה דרגון צמפיון לייזר דרגון מיראג דרגון וון איד שילד דרגון פררט דרגון פטיט דרגון פיצ דארק דרגון סקי דרגון סרפנט נייט דרגון טרי הורנד דרגון טרופ דרגון יאמאטה דרגון

תעזרו לי בעוד משהו

יש לי שלושה קלפים מסטרטר קאיבה (לא אבלושן) שהם: כחול עין, לורד אוף די ופלוט אוף סמונינג דרגון. עכשיו הם נראים אמיתיים חוץ מזה שכל הקלף זוהר, כולל מה שמחוץ לתמונה. זה משהו רגיל, או שאני צריך לחשוש שהם מזויפים? פשוט בלעדיהם אין לי חפיסה שלמה ואין לי עוד דרקונים. אז מה אתם אומרים? (אני לא יודי מאיפה הם נקנו, החלפתי בעבורם)

impale

New member
תשובה

יש רק דרגת נדירות אחת שבה כל הקלף זוהר דרגת נדירות חדשה יחסית בשם "פרלל רר" זוהי דרגת נדירות שלא יוצאת בשום סטרקצר או בוסטר והדרך היחידה להשיג אותה ביא על ידי טורנירי גאמפ. בכל מקרה שלושת או לא יצאו שם. קלף לא אמור להיות כולו זוהר.. בכל מקרב.. לורד אופ די ופלוט הם קלפים שקל להשיג..

impale

New member
זה כן.

זה כן. אבל אלו קלפים שאם תגיע לראשון... נניח חליל ולורד לא יהיה קשה להשיג :X

impale

New member
האממ

לי לא.. כי נתתי לבן דוד שלי.. הוא רצה לבנות דק סגנון 3 בלו איז 3 פלוט 3 לורד אופ די 3 מיסטיק טומטו (כדי להביא לורד מהר למגרש..) אבל אני אבדוק.. יכול להיות שהוא פרק את הדק בשביל לוחמים או משהו..

impale

New member
האממ

לא לשמוח מהר מדי.. יכול להיתות שהוא עדיין רוצה לסיים לבנות תדק הזה @@" למרות שלדעתי נמאס לו מהקטע של חליל +לורד+2 כחולי עין או כחול עין ועוד משהו @@"

למעלה