משהו מוזר

משהו מוזר

אני כרגע בצפייה שנייה הרצופה שלי. אחרי שסיימתי במלחמה את העונה השישית ממש בא לי לחזור לעונה השלישית אבל החלטתי להמשיך לפי הסדר ולהתחיל את השביעית, למרות שבפעם הראשונה ממש ממש ממש התאכזבתי ממנה (פייר) משום מה, אולי בגלל שהציפיות היו ממש נמוכות אני ממש נהנה בנתיים מהעונה הזו. אני בפרק השמיני ולמרות שממש לא אהבתי את העונה הזו בפעם הקודמת יש פה פרקים ממש טובים. חוץ מזה, מה מוזר. שמתי לב שבסוף מוזיקת הפתיחה תמיד המצלמה מתרכזת על באפי. אבל לא בדיוק... בפתיחה של העונה השביעית בסוף הקטע באפי עומדת עם ידים משולבות - אבל זו לא באפי זה הרע הראשון כשהוא נואם לספייק... ואז נזכרתי. בפתיחה של העונה השישית בסוף הקטע באפי עומדת עם חצי חיוך וראש מוטה הצידה - אבל זו לא באפי זה הבאפיבוט בסיום העונה החמישית שהם נלחמות בגלורי. אני לא זוכר מה יש בשאר העונות, מעניין יהיה לבדוק את זה. אני זוכר שבאחת (או יותר) העונות רואים את באפי כשהיא עומדת עם הסכינים המוזרות מ"אן" פרק הפתיחה של העונה השלישית. (אפשר להגיד שגם אז היא לא הייתה באפי אלה אן) בקיצור שתי העונות האחרונות זה נראה לי יותר מסתם צירוף מקרים. מה אתם אומרים?
 
בעונה ראשונה ושנייה רואים את באפי

עומדת all dark and tough בסוף של The Harvest. בעונות 3-5 זו באפי באן כמו שאמרת. אף פעם לא חשבתי שיש משהו בסיום שיר הפתיחה בעונות 6-7 מלבד זה שאלו פוזות מגניבות וחדשות. אני לא חושב שיש באמת סיבה לכך שזו לא באמת באפי.
 

Loves Bitch

New member
בעונה 7 בטוח זה קשור

קלטתי את זה אחרי שראיתי שזה הרוע הראשון כולי "היי! זאת לא באפי!!" בעונה 6 אבל, ישמצב גם שזה קשור כאילו, באפי עצמה היא לא..."באפי". כמו שספייק אומר "you came back wrong" אולי מדגישים את זה בלי ידיעה, זאת לא באפי באמת.
 

barhenhalliwell

New member
לא נראה לי שזה קשור.

כמו שעידו אמר, אלו פוזות מגניבות . שרה מישל, בין אם היא באפי, הבאפיבוט או הראשון כבאפי, נראת מאוד חזקה ודומיננטית בקטעים האלו, ולכן נראה לי שהם נבחרו. הם משרתים בצורה טובה יותר את הפתיחה, שאמורה לתת לך מיני-אקספוזיציה על הדמויות. ואני אתקן אותך קצת; באפי בפרק "אן" היא עדיין באפי.. ולא אן. והסכין "המוזר" שהיא מחזיקה נקרא "האנגה מאנגה". :p
 
למעלה