משהו מוזר

positive energy

New member
משהו מוזר

אני עם פורטסמות', עונה שלישית בהתחלה באינטרטוטו הכל הלך בסדר, אבל אז בתחילת הליגה הכל נדפק, יש לי 3 פצועים בממוצע במשחק, רובם נפצעים לכמה שבועות, וקיבלתי כבר 3 אדומים ב3 משחקים, וזה אחרי שבכל שתי העונות הקודמות קיבלתי רק אחד, וגם יש לי איזה 4-6 צהובים במשחק, העלתי כבר חצי קבוצה מהנוער. מישהו יודע איך לפתור את זה? אגב עונה ראשונה הלך לי גרוע וסיימתי מקום 14 (הרבה חוסר מזל), אבל הגעתי לגמר הגביע ולאופ"א, וצ'לסי הפסידו את האליפות בדקה ה90 ממש. עונה שנייה הלך יותר טוב וסיימתי 7, בעונה הזאת אני חושב שאני כבר אסיים במקום לאופ"א אם הבעיית פציעות תיפתר. בליגה הישראלית בכלל מצחיק, בית'ר ירושלים ירדו בעונה הראשונה ועונה וסיימו באמצע הטבלה בעונה השנייה, מכבי ת"א כמעט ירדו פעמיים, אבל הצליחו לזכות בגביע בעונה הראשונה, הפועל רמת גן זכו (שוב פעם) בעונה השנייה. וגם מכבי חיפה וגם הפועל ת"א הפסידו לאותה קבוצה מליכטנשטיין בגביע אופ"א ההרכב שלי: בוגדאן לובונט (נבחרת רומניה). מאת'יו טיילור (יציב), סבאסטיאן סווארד (מארסנל), לינבוי פרימוס (זקן אבל הכי טוב בהגנה) ופיטר קולן הבלגי. בקישור יש את משמו אוניל וואלארי מאזאגה (סבירים) ופטריק ברגר ופרדי גוארין (מלכים), אמדי מוסטפה פאייה ופרדי אדו מחליפים. בהתפה ניקולאה מנבחרת רומניה, דימונסי קמארה מסנגל ויעקובו כמובן מתחלפים ביניהם הייתי אמור להביא עוד הרבה שחקנים, אבל ההתאחדות דפקה אותי עם הווק פרמיט, וגם ההנהלה דפוקה (תקציב 55 מיליון, רק 3 מתוכו להעברות) אני יודע שזה לא מעניין... פשוט תענו על השאלה הראשונה

Big Joni1

New member
בטקלינג...

יש לך בטקטיקס... ease - normal - hard פשוט תסמן EASE מצטער על האנגלית-עברית הדפוקה

בקשר לפצועים

יכול להיות שאתה מעמיס עליהם הרבה באימונים. ובקשר לצהובים, תעשה Tackling על Normal או Easy, בטח אצליך זה על Hard. (?)

למעלה