יש לה המון טעויות בספרים וזה הגיוני כי בסך הכל היא בת אדם. ראיתי שכבר כתבו לך לינק לאיפה שאפשר לראות טעויות אז תיכנס לשם ותאה כמה הרבה טעויות היו לה. s@me @ne
אבל רוב הטעויות שם סתם טיפשיות! למשל כל הקטע שהביאו חיה שאסור אני בטוח שאם אין כסף לחיה כזאת, מותר להביא והיו שם המון שטויות אבל כמה דברים נחמדים בהחלט היו
תראו: הארי והרמיוני חזרו לעבר כדי להציל את בקביק וסיריוס- הם שמעו איך הרגו את בקביק. אבל עם בא הארי מהעתיד והציל את הארי *עכשיו*, אז למה הוא לא הציל את בקביק (חוזרת- הם שמעו איך הורגים אתו). גק"ר היתה צריכה לתת להם סיבה לחזור ולא להחזיר אותם כי צריך, היא היתה יכולה להסביר להם שהם (מהעתיד) הם אלה שהצילו את בקביק וסירוס ובגלל זה הם צריכים לחזור (וגם בשביל שהארי יציל את עצמו, אבל הוא לא יודע את זה) מסקנה: גק"ר לא צריכה לשחק עם זמן. ואני יודעת שזה הסבר מסובך. זה מזכיר לי את השיר של "דלתות מסתובבות" אופיר
זה בדיוק מה שרציתי להגיד!! אולי, האפשרות היחידה היא שדמבלדור ידע שהארי כבר חזר בזמן. ואיכשהו הוא גרם לו לשמוע את המוות של באקביק. אבל לדעתי אפילו דמבלדור לא מסוגל לעשות דבר כזה...
החלק עם החזרה בזמן, אז במה אתה מאשים אותה? זה לא שלא הבנת משהו. רק עכשיו, אחרי שהתעמקנו בזה עד שהמוח שלי על סף פיצוץ, *חלקנו* הבינו שיש כאן טעות. אני עדיין בטוחה שאין כאן טעות, זה פשוט לא הגיוני אבל יש משהו הגיוני בקסמים?
אני מעדיפה להפסיק את הדיון, כי בחיים לא נגיע לפשרה. הארי פוטר קרייזי נ.ב אני הולכת לאכול צהריים
מה כלכך קשה להבין ??? זה שהם שמעו את המוות של בקביק זה לא היה המוות שלו זה פשוט היה מקנייר שתקע את הגרזן העז מרוב זעם ואח"כ את האגריד אומר ביללות שבקביק עזב אותם הוא התכוון שהוא ברח ועזב אותם ואני מציע שמי שעוד לא הבין את זה שיחזור על הספר או לפחות על הסוף כמה פעמים כמוני ואז הכל יהיה ברור ובנוגע לזה שהארי הציל את הארי זה באמת מעגל אינסופי ואין הארי ראשון כי הארי העצם היה שם עוד לפני שבאו לנשק את הארי.... נשמע מסובך? נכון מאוד! -=MentoS=-
קראתי את הדיון, הייתה לי מסקנה, המשכתי לקרוא, וויתרתי עלייה, ועכשיו אני חושבת שהיא כן נכונה. אז, המסקנה שלי היא שגק"ר לא טעתה! זה כמו שכשהרמיוני חזרה אחורה בזמן כולם זכרו אותה בשני מקומות פעמיים אז גם הארי זוכר את עצמו בשני מקומות פעמיים. כל הסיפור קרה באותה נקודה ב"ציר הזמן" לכן מההתחלה הארי זוכר שזה קרה. מאי.
אם אתה מחפש הגיון, אז אתה יכול לוותר כבר ממהחלה. בחזרה בזמן אין כל הגיון, ולכן קוראים לזה פנטזיה. אתה מבין? פ-נ-ט-ז-י-ה. זה אומר שזה לא באמת. אין שום הגיון בזה וואט סו אבר. נסה לחשוב על הגיון בטיסה- מטאטא שעף, נגד כל חוקי הכבידה, ועוד כשאיזה מישהו על הגב שלו. הגיון? לא נראה לי. גט יוז טו איט דארלינג