משהו מוזר..

MoRaN LiRoN

New member
משהו מוזר..

מיה אמרה לבן שהיא וג'ואי רק התנשקו, הם היו חברים טובים והתנשקו, ואז ג'ואי מצלצל אליה ואומר לה כנראה שהוא חולה באיידס, ואז מיה נבהלת כפי שהבנתם היא כנראה דואגת שגם היא חלתה באיידס.. אבל היא קצת לפני זה אמרה לבן שהם רק התנשקו!!! אז הכל נוגד את עצמו.. יענו איידס לא עובר בנשיקה, כי נגיפי האיידס לא נמצאים ברוק, אז איך היא כן חלתה?? או שמיה שיקרה לבן או שהכותבים לא מבינים כלום באיידס

חן הדגה

New member
גמני חשבתי על זה אבל...

אני חושבת שהתבלבלתי על ג'ואי, אולי היא התנשקה עם מישו אחר... או שהיא סתם אמרה את זה לבנצ'יק.... אין לי שמץ, משו מוזר.

MoRaN LiRoN

New member
לא לא חחח זה נראה לי בטוח

הם עברו על חברים שלהם לפי ה-א"ב.. ואז היא אמרה שב-ג אין לה אבל בג'י יש לה - ג'ואי.. ואז היא אמרה אבל רק התנשקנו, היינו חברים ממש טובים, והתנשקנו. אז אין מצב שהיא תחלה באיידס מזה..

חן הדגה

New member
נכון אבל יכול להיות שהיא

אמרה את זה סתם לבן...טוף נראה

cryptic Nina

New member
זה די ברור לי../images/Emo185.gif

היא סתם שיקרה לבן כי לא נעים לה להגיד...

למה שהיא תשקר לו דווקא בנוגע לג'ואי

הרי הוא יודע שהיא שכבה עם מלא..והם דיברו על זה והתילו להגיד שמות של כאלה שהם שכבו איתם...אז זה לא הגיוני שהיא שיקרה לו דווקא בנוגע לג'ואי.. אבל השאלה באמת למה היא מודאגת אם היא לא שכבה איתו..

איך רואים שכולכן קטנות

היא אמרה שלא היה בניהם כלום מבחינת זוגיות יו איזה ילדות

cryptic Nina

New member
אני שצעתי שהיא אמרה שהם ../images/Emo185.gif

רק התנשקו וחוץ מזה כלום פיספסתי את הקטע של הזוגיות. ולמה את מתנשאת ואומרת "כולם פה קטנות"?

כי אתם מדברות שטויות

אני הרגע ראיתי את זה והיא אמרה במפורש שכן היה לה משהו עם ג'ואי אבל הוא לא היה איתה בקשר

ח0חו0ית1

New member
אמ..

זה יכול לעבור גם בנשיקה כי אולי לג'ואי היה פצע בפה ואז.. בעע סתם השערות

גם זה משהו מוזר כנסו!!!

איך זה יכול להיות למיה יהיה עכשיו איידס עם ז'ואי היה חבר שלה בלונדון הרה זה היה מתחילת הסידרה בערך וכבר עבר הרבה זמן מאז אז מה פתאום עכשיו יש לו איידס אז גם למיהה..יכול להיות שיש לו איידס..מבחורה אחרת אחרי מיהה...אז תסבירו לי כי אני ממש לא מבינהה..מקווה שהבנתם אותי...חחחח!!!

mominman

New member
הוא היה

יכול להיות מעד עכשיו רק נשא , שזה עוד לא התפרץ .. מבינה ?

../images/Emo58.gifסוזנוששש

מיה תלך לבדיקה גורלית ויגידו לה שיש לה איידס,אי אפשר לדעת ממי נדבקת מאיידס יכול להיות שאפשר לדעת עם הx שלך מתקשר אליך אז אתה יודע שהוא הדביק אותך אם באמת יש לך אבל תראי ג'ואי כנראה שכב עם הרבה בנות ולא בטוח שה-x שלו התקשרה אליו ואמרה לו שיש לה איידס ורק אז הוא הלך לבדיקה,יכול להיות שהוא הלך לבדיקה סתם כדי לראות אם יש לו איידס כמו שאנשים היום הולכים לראות אם יש להם סרטן-לא בגלל שהם חושבים שיש להם אבל אני חושבת שמגיל 50 או משהו כזה הולכים להדיקת סרטן,אז יכול להיות שהוא הלך לבדיקה סתם...וגילה שיש לו איידס אז הוא לא ידע ממי הוא נדבק יכול להיות שהוא שכב עם 10 בנות בלי אמצעי מניעה ויכול להיות שלא חח... הקיצר יכול להיות שהוא נדבק באיידס לפני 10 שנים(בהנחה שהוא יצא עם מיה לפני שנתיים נגיד או פחות מ-10 שנים)אבל הוא גילה את זה רק עכשיו הבנת סוזנושששששש?

MoRaN LiRoN

New member
קודם כל לא עובר בנשיקה אין מצב

אבל אם היה לו פצע כן אבל למה שהיא תנשק אותו שיש לו פצע עם דם בפה???????????????? אני אומרת לכם זה לא עובר לא בהחלפת נוזלים ולא בשום דבר- האיידס לא נמצא ברוק!! זה מועבר רק בדם!

למעלה