משהו מוזר.. פתאום קלטתי.. שאחרי היום בערב.. פתאום כשידברו על 301 כבר לא יצטרכו לסמן !! זה כזה מוזר!
A Alexis14 New member 28/5/04 #1 משהו מוזר.. פתאום קלטתי.. שאחרי היום בערב.. פתאום כשידברו על 301 כבר לא יצטרכו לסמן !! זה כזה מוזר!
S scoobysnax New member 28/5/04 #2 זה לא מוזר, ואפילו.. חביב ביותר.. והאמת, שאולי לא תשימי לב, אבל כל שבוע עוד פרק יוסר מהרשימה האדומה ( ים) and before you know it, כל עונה שלוש תהיה ברשימה הלבנה (או משו כזה..)
זה לא מוזר, ואפילו.. חביב ביותר.. והאמת, שאולי לא תשימי לב, אבל כל שבוע עוד פרק יוסר מהרשימה האדומה ( ים) and before you know it, כל עונה שלוש תהיה ברשימה הלבנה (או משו כזה..)
S scoobysnax New member 28/5/04 #4 i sure hope so אבל הם לא עושים סימנים של עונה 4.. אני חושב שהם מחכים לראות אם יאהבו את זה, ואם שווה לקנות עוד עונה.. כי אם זה לא יצליח (אין סיכוי שזה לא יצליח) אז אין פואנטה לקנות עוד עונה שלא תצליח.. אבל זה רק מההגיון שלי..
i sure hope so אבל הם לא עושים סימנים של עונה 4.. אני חושב שהם מחכים לראות אם יאהבו את זה, ואם שווה לקנות עוד עונה.. כי אם זה לא יצליח (אין סיכוי שזה לא יצליח) אז אין פואנטה לקנות עוד עונה שלא תצליח.. אבל זה רק מההגיון שלי..