משהו מוזר!!

lia4d

New member
משהו מוזר!!

חבר'ה אני לאיודעת מה קורה...אבל מישהו כותב הודהות בשם שלי.... כלומר אתמול כתבתי שברורו שפרדי והמשיהו הזה אם תשימו לב...כתב "לא...בעצם לא" או משהו כזה וכתב את זה בשם שלי... אח"כ כתבתי פרדי שוב והמשיהו הזה...כתב "התחרטתי אני בוחרת בגילאן"... אז מי שעושה את זה שיפסיק כי זה ממש טירק דפוק הרי מבצע הטורניר יודע בדיוק את מי אני בוחרת...זה ברור מאליו... ואני פונה למנהל הפורום שיפסיק את זה ויברר מי אחראי על התכסיס הדפוק הזה!!

אז ככה

מישהו פרץ ליוזר שלך, הכי סביר שזה מישהו שכותב מהמחשב שלך (או ממחשב שאת משתמשת בו), אין לי (או להנהלת תפוז לצורך העניין) מה לעשות בקשר לזה, מעבר להציע לך להחליף סיסמא למשהו שקשה לנחש אותו, ולצאת מהמשתש שלך כשאת יוצאת מתפוז. ולהבא אפשר לשרשר לאוף או לשלוח אלי מסר אישי.

ThePiper

New member
לא פרצו לה ליוזר

אם תשימו לב טוב הכינוי של המתלוננת הוא lia4d והכינוי של המתחזה הוא liad4 ככה שכנראה לא פרצו לה ליוזר אלא מישהו היה ממש לא חכם, אבל ליתר ביטחון כדאי שתחליפי סיסמה.

טוב נגד זה ממש אין מה לעשות

כולנו מכירים את ליעד ויודעים לזהות אותה, כך שהמתחזה לא יכול לעשות שום נזק אמיתי.

white queen

New member
תודה חבר'ה על ההתייחסות!!

יכול להיות שהוא יודע את האיימייל שלי עכשיו???

DrunkGoat

New member
אף אחד לא פרץ..

למען האמת אני די מתפלא שאף אחד לא ראה... המיקום של הספרה 4 בשני השמות שונה. lia4d ו-liad4...

white queen

New member
../images/Emo24.gifהיי לכולם זו אני lia4d!

היי כולם....נאלצתי לשנות את היוזר שלי...מכיוון שאיזה חולני החליט לשרשר בשמי...אז שלא יהיו טעויות.....

למעלה