משהו מוזר...

אקווה

New member
משהו מוזר...

היום התעוררתי ממש מוקדם בבוקר, והיתה לי תחושה לא נוחה, כזאת שיש לי לרוב כשהסוכר גבוה. בדקתי, ומה רבה היה הפתעתי לגלות כי לא סתם היה לי גבוה, אלא המספר המופרז שמעולם לא ראיתי על הצג 500!!!. הרגשתי שזה לא הגיוני, כי כשהייתי ברמות גבוהות כמו 300 הרגשתי כאילו אני חייבת לשתות גלון מים לפחות. בכל מקרה - עשיתי שוב בדיקה, ומה רבה הפתעתי היתה לגלות שיש לי "רק" 182. עשיתי בדיקה שלישית, לוודא, ויצא 172. (שזה נניח הבדל הגיוני בין 182 ל- 172.) אבל להבדל בין 500 ל- 182 לא יכולתי למצוא הסבר בשום אופן. למישהו יש הסבר לדבר כזה???

לזר

New member
לזר

בדרך כלל הסיבה היא טיפת דם לא בכמות מספקת על פני הסטיק. יתכן גם סטיק בודד לא תקין. בזהירות כאשר מבצעים בדיוקת דם עם עיניים מזוגגות... ערב טוב

אקווה

New member
אבל...

טיפת דם לא מספקת על הסטיק לא אמורה להוביל דווקא לתוצאה נמוכה יותר??

לזר

New member
לא בהכרח, משום שגם כאשר המכשיר

והסטיקים תקינים יש 20% שגיאה + או - אקראית. ההגיון לא עובד על המכשיר, כלומר, תיתכן גם שגיאה כלפי מעלה.

אקווה

New member
אוקיי.. תודה..

למרות שזה עדיין מוזר לי. ברוב הפעמים ששמתי בטעות כמות מעטה מדי של דם, המכשיר הראה פחות או שלא נתן תוצאה.. אבל אם אתה אומר - אני אקבל את דבריך, כמובן בהנחה שהמכשיר לא החליט להתחרפן לי לגמרי פתאום... בתקווה לתוצאות טובות יותר בכל מקרה, והמשך יום נעים לכולם..

למעלה