משהו מוזר...

נאס

New member
משהו מוזר...

אני שומע במחשב wu tang אז הגעתי לשיר הכי טוב שלהם c.r.e.a.m ובשיר שומעים הכל חוץ מאת מטהוד מן(פזמון) איזה מוזר זה שומעים הכללל חוץ ממנו ו..יש לי תקובץ הזה הרבה זמן והיה תפזמון תמיד מוזר לאללה

Grandmaster KC

New member
לא הבנתי למה כולם חושבים...

שזה השיר הכי טוב שלהם. לא שזה שיר טוב אבל יש עוד הרבה ויותר טובים הכי טוב זה Protect Ya Neck הראשון

נאס

New member
גם protect ua neck שיר טובבבב

מתחרה טוב לcream אבל זה שתי השירים הכי טובים שלהם ממה שאני מכיר ואני לא מכיר יותר מידי...(יש לי איזה 20 שירים שלהם)

Grandmaster KC

New member
אוקיי, התחלנו...

השירים הכי טובים שלהם: Wu-Tang Clan - Method Man Wu-Tang Clan - Shame On A Nigga Wu-Tang Clan - The Mystery Of Chessboxin´ Wu-Tang Clan - Uzi(Pinky Ring) Wu-Tang Clan - Chamber Music Wu-Tang Clan - Careful (Click, Click) Wu-Tang Clan - Protect Ya Neck(The Jump Off) Wu-Tang Clan - Bells Of War Wu-Tang Clan - For Heavens Sake Wu-Tang Clan - It´s Yourz Wu-Tang Clan - Little Ghetto Boy Wu-Tang Clan - Triumph Wu-Tang Clan - Visionz וגם בסולו: Ghostface Killah - Winter Warz Ghostface Killah - Assassination Day Gza - Hip Hop Fury Gza - Beneath The Surface Gza - Shadowboxin´ Method Man - Dangerous Grounds Method Man - Judgement Day Method Man - Hardcore Method Man - Bring Da Pain Ol´ Dirty Bastard - Shimmy Shimmy Ya Ol´ Dirty Bastard - Raw Hide Ol´ Dirty Bastard - Brooklyn Zoo Reakwon & Masta Killa - The Table Raekwon - Knowledge God Raekwon - Rainy Dayz Raekwon,Nas & Ghostface Killah - Verbal Intercourse Raekwon - Ice Cream Raekwon - Wu-Gambinos Rza - Brooklyn Babies Rza - Glocko Pop Rza - La Rhumba Wu-Tang Clan - Fast Shadow Wu-Tang Clan - Shaolin Worldwide וזהו, אני חושב

sceptic

New member
לטעמי הטובים ביותר שלהם אלה

Can it all be so simple וI can´t go to sleep עם אייזיק הייז.

sceptic

New member
היה לי זמן פנוי בין חום יולי אוגוסט

לבין אלבום שירי חג המולד של בויז טו מן. לא יקרה שנית. עליי. ~np - Common Sense - All Along The Watchtower~ (פצצות של ביצוע, רק שאני לא ממש בטוח שזה באמת קומון מזמר)

בלייז

New member
מישהו שם לב ש...

מטהוד מן נמצא בראפ כבר 10 שנים אבל הוציא לבדו רק שני אלבומים ניראה לי שבדוגרי תקופה מסוימת תפסו ממנו יותר מדי ועכשיו מבינים כבר שהוא לא ברמה של מוב דיפ,נאס או אפילו ריקוון או גוסטפייס

HaWk34

New member
יעני...

שהוא הרבה זמן בהיפ הופ והוציא רק שני אלבומים (פלוס מינוס אם לא מחשיבים את ההוא הגרוע) ועדיין הוא הוציא אם NWA, מט´הוד הוציא עם וו טאנג, וגם עם רדמן עוד שני אלבומים. אז? זה לא הכמות....

יהיה

New member
גם reakwon הוציא שתיים

ו-Method Man הוציא גם את blackout עם רדמן. ועוד מעט יש לו דיסק שלישי. דרך אגב זה Grandmaster. אני לא מצליח להוציא את הזיהוי של "יהיה". מישהו יודע איך אני משנה את זה?ההחלפת שם לא עובד

למעלה