משהו מוזר...........

tomgavish

New member
משהו מוזר...........

Should a ´Best Of Nirvana´ CD be released? Yes! Sounds good : 81.2 % (7913) No! Bad idea : 18.8 % (1827) Total votes: 9740 בעברית: האם כדאי שיצא דיסק "השירים הכי טובים שלי נירוונה"? הצביעו 81.2% (7913 אנשים) כן נשמע טוב הביעו 18.8% (1827 אנשים) לא!רעיון גרוע סה"כ הצביעו: 9740.......... עכשיו למה שמישהו היתנגד לרעיון טוב כזה להוציא דיסק שמרכז את כל השירים מכל הזמנים של נירוונה באחד חדש וגם שירים ולא נשמעו מעולם?

Skate is Back

New member
אולי הצביעו אנשים שלא אוהבים

את נירוונה... כן יש גם כאלה. מאיפנ נהאת את הסקר הזה?

TimBuck2

New member
I voted no

(sorry can´t write in hebrew) What good would it do? who´ll get the money? kurt? it´s just so the bitch (mrs. Love) could get even MORE money off her husband´s death. just download the fucking songs, for free!

tomgavish

New member
אוקיי אני רואה שאתה לא מתמצע בקטע

המשפטי של העניין שחקרתי קצת והנה הסיבה למה כדאי שכן יהיה: 1. קורטני כרגע לא מקבלת סנט מהרווחים שהלהקה עושה כרגע 2. יש עוד חברי להקה אם אתה זוכר שקוראים להם כריסט ודייב והם מקבלים את הכסף. 3. איזה מן כבוד אתה נותן לאיש שמת כשאתה פחות או יותר גונב את המוסיקה שלו, קורט הוא האומן שאני הכי נותן לו כבוד, אני מקפיד לקנות רק דברים מקוריים שאני יודע שהכסף יגיע לידי חברי הלהקה הנותרים, לדוגמא דייב, עושה אחלה מוסיקה שבעולם עם הלהקה שלו הפו פייטרס שגם אותם אני אוהב עד מאוד......... מקווה שזה אמר לך משהו

TimBuck2

New member
a. I´m a girl

b. this whole "respecting the dead" thingy is shit. I just don´t get how am I respecting the dead if I give the money that belongs to Kurt to someone else? muzic is free man, that´s how it should be. the only reson I buy original CD´s is when I want to pay an artist for his good work, can´t do that to a dead artist eh? plus it costs so fucking much, I´m paying so much money to tower records or... whatever, people who did squat to make the CD, weepee.. anyway, I´m a big fan of the foo fighters, have all their 3 CD´s (original) so dave does get paid for his kick ass job. just so you´ll know.

tomgavish

New member
אני לא יודע אם את זוכרת, אולי לא כי

זה היה מזמן אבל בלהקה היו 3 חברים, ואני נותן כבוד לכולם....דבר ראשון הם היו חלק מהכתיבה אולי לא של המילים אבל של המוסיקה כן....קורט היה המרכז אבל הם גם היו חלק אז מותר להם לקבל כסף על הדברים שהם עשו לא......

suzzie q

New member
ברור שלא כדאי שיהיה אוסף

מילא אם זה מכיל קטעים חדשים אבל איך אתה הית מרגיש אם היית יוצר והיית עובד קשה מאוד על כל אלבום ואלבום ואז איזה מפיק היה לוקח את כל הלהיטים הכי טובים ודוחס אותם באכזריות לתוך אלבום אחד ? לא רק שזה יהרוס את היצירה שבכך, זה יקלקל ויכול לגרום לכך שאנשים יקנו את האוסף במקום לקנות אלבומים של נירוונה

רלמ

New member
אממ

נראה לי שזה בא בעקבות זה שקורטני לאב (הפאנקיסטית המפגרת) רצתה להוציא דיסק עם השירים שלו מהמגרה.. היו הרבה התנגדויות, ולהיפך בסוף היא לא הוציאה.. עמי

tomgavish

New member
כמה פרטים קטנים וחשובים

דבר ראשון קורטני מתנגדת לכל הוצאה חדשה של דיסק והיא בהליכים משפטיים נגד חברי נירוונה הנותרים על מנת למנוע זאת דבר שני בדיסק מתוכנן להשמיע קטעים שלא נשמעו מעולם.....וחוץ מזה שדייב וכריסט ילוו את ההפקה לאורך כל הדרך ההליכים המשפטיים שקורטני וחברי נירוונה נמצאים בהם זה שדייב וכריסט רוצים להוציא גם קופסא חדשה עם סינגלים כמו i hate my self and i want to die ויש עוד כמה שירים שהם הקליטו עם קורט לפני שהוא מת והם לא הוציאו אותם בעיקבות המוות והם מעוניינים להוציאם במיוחד שכפי הנראה הרוק קם לתחייה בשנים האחרונות וגם הגראג´

למעלה