משהו מוזר ... למה בחופי נודיסטים המשמשים אך ורק נודיסטים - המקלחות והמלתחות נפרדות לנשים וגברים ?
פ פנומן 72 New member 27/3/10 #1 משהו מוזר ... למה בחופי נודיסטים המשמשים אך ורק נודיסטים - המקלחות והמלתחות נפרדות לנשים וגברים ?
ז זיקן New member מנהל 27/3/10 #2 בחייך גם החרדים מישתמשים במקום../images/Emo13.gif ולמה שחקניות פורנו לא מורידות נעליים בזמן "העבודה?"
בחייך גם החרדים מישתמשים במקום../images/Emo13.gif ולמה שחקניות פורנו לא מורידות נעליים בזמן "העבודה?"
פ פנומן 72 New member 27/3/10 #4 זה מה שאני תוהה אם עירום איננו מין, אז בשביל מה להפריד מלתחות ? אם הם מסתובבים בחוץ זה לצד זה בעירום, אז מה ההבדל אם יתקלחו זה לצד זה ? ...
זה מה שאני תוהה אם עירום איננו מין, אז בשביל מה להפריד מלתחות ? אם הם מסתובבים בחוץ זה לצד זה בעירום, אז מה ההבדל אם יתקלחו זה לצד זה ? ...
פ פנומן 72 New member 27/3/10 #6 גם אם הוסב אפשר לבטל את ההפרדה. אם אני רוצה להיכנס למלתחות "נשים" מה ימנע ממני ? ...
מ משקולת נייר גלקטית New member 28/3/10 #8 תגיד.. אם גם במלתחות הבולבולים ינכחו - איך בדיוק הן אמורות לצחקק על הגדלים וכתפיים שעירות מאחורי גבם?! באמת רקפת, זה מה-זה בסיסי!
תגיד.. אם גם במלתחות הבולבולים ינכחו - איך בדיוק הן אמורות לצחקק על הגדלים וכתפיים שעירות מאחורי גבם?! באמת רקפת, זה מה-זה בסיסי!