משהו מוזר ..

אסף6

New member
משהו מוזר ..

אני בלהקה בבית הספר שלי והצטרף לשם השנה ילד חדש בכיתה ז' בן 13 .. הוא ממש ערסון קטן עם שרשרת זהב , טבעת וכל זה , אליי הוא נחמד , ובפעם הראושנה שהכרתי אותו הוא שר לי ואנחנו מדברים הרבה בחזרות ואני לימדתי אותו את התנועות לריקוד משנה שעברה .. בשיעור האחרון , אתמול , המורה ביקש ממני לשבת לידו (ליד המורה) אז הילד שאל אם גם הוא צריך כביכול לשבת לידי אז המורה אמר לו שלא .. בסוף השיעור הסתכלתי על הילד והוא אמר משהו עכשיו לא ממש שמעתי כי היה רעש וכולם כבר קמו ללכת הביתה אבל יכולתי להישבע לכם שהסתכלתי לו על השפתיים וקראתי אותן שהוא אמר לי : "אני הומו" , אז אמרתי לו : "מהה ??" אז הוא אמר :"כלום כלום" אז אמרתי לו :"מה אמרת ?" אז הוא אמר : "כלום לא משנה" ולא משנה כמה שלחצתי עליו הוא לא סיפר לי .. אחר כך המורה ביקש ממני וממנו שניקח את האורגן והטייפ לאוטו שלו , אז לקחתי את האורגן והוא את הטייפ ובדרך לשם אמרתי כזה : "וואי זה כבד" ואז הוא לקח ממני את האורגן וסחב גם את האורגן וגם את הטייפ , אז לקחתי ממנו את הטייפ שלפחות אעזור לו במשהו .. ואז כשהגענו לאוטו של המורה חיכינו שם שיגיע ווהילד אמר לי אמר לי : "קח אותי לים , תרכב עליי" , אז אמרתי לו : "למה שאני ארכב עלייך ? אתה יכול בכלל להרים אותי ?" אז הוא אמר : "בטח ! אני יכול להרים אותך" ואז המורה בא שמנו את האורגן באוטו והטייפ ונפרדנו מהמורה ואז הכובע של הילד היה כזה קצת לא מסודר אז נתתי מכה קטנה על המצחייה של הכובע שלו כדי שיסתדר והוא חייך אליי כזה ואז הלכנו ביחד עד לשער ואז אמרתי לו : "ביי חמוד" אז הוא אמר לי : "ביי , נדבר" .. וזהוו !! מחר יש עוד חזרה והוא בטח שוב יהיה ואני מרגיש כל כך מוזרר !! הוא ממש ילדד !! הוא בן 13 בכיתה ז' !! אני בן 17 בכיתה י''ב , איך יכול להיות בכלל שהוא כבר יודע על עצמו , כאילו אני ידעתי אבל עדיין .. .. אני וואוו עד עכשיו בהלםם ..

archangel3

New member
השאלה הכי חשובה היא

אם הוא יודע לאפות....
אממ סתם בכל אופן אם הוא בן 13 וסגור על עצמו אז???

W a r r i 0 r

New member
../images/Emo119.gif הנוער של היום זה לא הנוער של פעם.

יכול להיות שהוא מודע לעצמו וכבר ניסה לעשות משו, ואתה לגביך ידידי - של-א תעיז לחשוב על משהו בכוון. פשוט לא. אגב, בשביל להפיג את ההלם שלך - כתבה בעניין: http://www.nrg.co.il/online/43/ART1/653/426.html

סלח לי שאני אומר לך כן?!

אבל יש לך כישרון כתיבה נהדר. אחלה סיפורים לסופ"ש... כדאי לך לפתוח טור ב 7 ימים בידיעות אחרונות. חלאס בנאדם מה נסגר איתך?! מאיפה אתה מביא את כל הסיפורים האלה כל פעם?!??!. בין אם זה מציאות ובין אם לא.... זה הזוי ומטורף לגמרי !!!!

ItsikH

Member
לא הזוי בכלל אני הייתי סגור על עצמי בגיל 13, וגם מצאתי לי מישהו בן גילי. ואני מדבר על תקופה "קצת" פחות מתירנית, שהיתה נטולת הומופוביה כיוון שהמילה "הומו" שימשה רק כקללה. אז למה זה לא סביר? ולמה שזה לא יגע במישהו שמסתכל מהצד? רמזים מיניים ודיבורים רחוקים מעשיה או אפילו ממחשבה על עשיה (למרות שחשוב להדגיש - זה ממש לא לענין).

רמזים מיניים??? ../images/Emo6.gif

בחייאת דינאכ... הילדון בן ה 13 הזה אומר במפורש... "קח אותי לים , תרכב עליי" - "בטח ! אני יכול להרים אותך" וכ'ו וכ'ו.. זה נראה לך רמזים?! ולמה אני אומר הזוי? כי אני לא חושב שילד בן 13 יבוא ויגיד ככה בצורה כה בוטה וגלויה לנער שגדול ממנו בהרבה... לא יודע.. אני מצטער אסף.... אבל הסיפור הזה לא נשמע אמין.. או שהוא קרה אבל הוספת דברים מוגזמים.. בכל אופן.. לא נראה לי

archangel3

New member
אממ

אולי הילד אומר במפורש אבל לך תדע באיזו צורה הוא אמר את זה ובאיזו סיטואציה.... נראה לי שפשוט חלק מהסיפור הוא לא המצאה אלא פשוט פרשנות של המחבר. אם ילד בן 13 היה אומר לי אני יכול להרים אותך ממש לא הייתי מפרש את זה כמשהו מיני, וה"תרכב עליי" הזה אולי נאמר בהקשר של אני יכול להרים אותך אני ארכיב אותך עליי לשם... ברור שאם הוא היה אומר שילד בן 13 ניסה לפתות אותו גם אני לא הייתי מאמין... וג'סט אין קייס: גם אם אני אומר דברים בציניות בשירשור הזה ממש אין כל כוונה לפגוע בפותח השירשור!

../images/Emo88.gif לא הזוי בכלל

אני בגיל 13 כבר החתמתי כרטיס ...
הכי חשוב זה לא לשכב איתו - פערי הגיל עולם ומלואו.

אסף6

New member
זו ממש לא המצאה הסיפור ! וברור שאני לא אגע בו

יש קצת טאקט .. הוא מגיע לי לכתפיים , הוא ממש ילד !! אין סיכוי שאני אגע בו ..

starfield

New member
מה הכוונה החתמת כרטיס?

לא הבנתי... זה אומר שעשית כושי הומו?!

starfield

New member
איך אתה מנתח את הדברים האלה...

זה כמו עם האופה אתה מנתח שהוא הביא לך איזה שקית ניילון כאילו זה אומר משהו כשזה לא אומר כלום... כאילו סבבה שיהיה לך את הספק הקטן הזה(לא שזה יתן לך משהו) אבל מפה עד להלם טוטאלי? אגב, קצת מביך שהיה לך כבד והילד בר מצווה סחב יותר ממך !

אסף6

New member
סתם ציינתי עובדה לא התכוונתי שיקח את האורגן..

חוץ מזה , הומו או לא ?? [[;

moshe34

New member
לפי דעתי הוא קיבל החלטה מהירה מדיי

בדרך כלל יכול להיות שזה גיל הבילבול אבל כבר בגיל כזה להיות סגור על עצמו... זה קצת מדהים

למעלה