משהו מוזר........(
?)

yulki

New member
משהו מוזר........(../images/Emo58.gif?)

הייתי באחד האתרים של מכושפות והיה שם אינדקס שדים שממוין לפי הפרקים וראיתי שבעונה הרביעית יש שדים רק בשמונה מהפרקים...... מוזר לא? הם בטח מתעסקים כל הזמן בדיבוק של קול, בחתונה, באלכוהוליזם וכו´.... גל

Ophel McNeil

New member
גם.

אבל זה פשוט לא עודכן, שדים מופיעים לכל אורך העונה. גם הרבה אחרי פרק 8.

Ophel McNeil

New member
ספוילרים.

רגע, האלכוהוליזם של פייפר, רק פרק אחד?? שמישהו ירגיע אותי ויסביר לי מה קורה פה. (כי אלכוהליזם לשבועיים זה לא אלכוהוליזם, זה בוורלי הילס).

p3

New member
היא לא...../images/Emo58.gif

ממש מתמכרת, יש רק סצינה אחת בה רואים אותה שותה ומאוסה מהחיים. את יכולה למצוא את הקטע בcharmed-boards תחת spoilers

Ophel McNeil

New member
מה?!

ובשביל זה הקפיצו לי את הלב?!?! עכשיו אני רק צריכה לדעת איך מפעילים את ה charmed-boards.... :) נכון שאתה נורא אוהב אותי ותיתן לי לינק ישיר? :) (היי! לא עם האבנים- זה כואב!) נ.ב. אני במקומך הייתי ממש כותבת שההודעה מכילה ספוילר, ולא רק שמה את הסמל הזה, כי מלבד העובדה שלא כולם מכירים אותו (אני למשל לא עליתי על זה כמעט), לפעמים האמטיקונים נטענים רק אחרי הדף עצמו, ועד אז כבר מסיימים לקרוא את ההודעה... :) אופל.

p3

New member
אוהב אותך לא...../images/Emo5.gif

אבל מכבד אותך כן, אז הנה הלינק:

p3

New member
לא הצליח-

www.charmed-boards.com>>spoilers>>NEW Spoiler "We´re Off To See The Wizard"

Ophel McNeil

New member
אז ככה, לא אוהב אותי?!

חכה, חכה, אני ידועת איפה אתה גר! (אוקי, אז אני לא, אבל אם אני ארגיש שזה ממש חשוב- אנ ייכולה לברר...). דרך אגב, גם הכתובת שנתת לי למטה לא עבדה. *סניף* *סניף* אף אחד לא אוהב אותי! (אף אחד: "לייק דה!") אופל, בודדה באפלה.

Paige

New member
את בטוחה שאת רשומה? מוהאהאהא?!

כי רק משתמשים רשומים יכולים לצפות בעמוד! נסי עכשיו...

Ophel McNeil

New member
הצלחתי, תודה!

ואיך מגיבים למישהו בצ´ארמד בורדס? לא פותחים פתיל (ת´רד) חדש, אלא להגיב להודעה כבר קיימת.

Paige

New member
אוקיי...

יש לך שתי אפשרויות - new thread ו new reply. תלחצי על ה new reply.

Ophel McNeil

New member
הם טוענים שאין לי רשות... ../images/Emo10.gif

ואני נרשמתי, ואפילו כתוב לי שנרשמתי... אופל מקניל נטושה *כ*תמיד.

Paige

New member
אני ממש לא מבינה למה...

אני אברר בשבילכן :) את יכולה לפרסם בפורומים אחרים?

Ophel McNeil

New member
לא, הוא פשוט מתכחש אליי... ):

וגם כשניסיתי למחוק את הקוקיז ולהירשם מחדש הוא טען שיש כבר Ophel McNeil אחרת... ועכשיו גם הפורום הזה עושה לי את המוות. נמאס לי שמחרימים אותי!
מעוך.

Paige

New member
י אציע לך מה שהצעתי לאפרת-

את רוצה שאני אכנס דרך החשבון שלך ואבדוק?

למעלה