משהו מוזר

השברירי

New member
משהו מוזר../images/Emo153.gif

תמיד היה לי כוח לקרוא את העתיד ולא תמיד הבנתי איך זה אז אתמול ה24.2.02 הרגשתי תחושה מוזרה שמשהו בקנה מידה עולמי הולך לקרות אני ממש לא יודע מה זה יש לי רק הרגשה שזה קשור בחוצנים תעזרו לי אולי גם אתם מרגישים על משהו כזה מה זה יכול להיות

שלום לך השברירי הגעת הביתה../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

שלום לך השברירי וברוך בואך!!! ידידי היקר כמעט לכל יהודי באשר הוא יש את היכולת לראות את העתיד. אתה יודע למה? כי בעולם שאיליו נכנסת אין עבר אין הווה ואין עתיד, הכל גלוי והרשות נתונה. כרגי ישנם בידך שתי אפשרויות: אחת להכנס לחרדה פחד חשש ומתח ולפענח את מה שראית כאסון שהולך לקרות. אפשרות שניה להכנס לרגיעה לסדר את מחשבותיך ואת התמונות שראיתה ללכת לים ולהתבונן בגלים על מנת להרגע. לאסוף את כל החמצן שאתה יכול להכיל בראותיך ולשחרר לכוון הים. לאחר שעשית סדר במחשבותיך בידך האפשרות לבחור באיזו דרך אתה מתכוון ללכת. חוצנים או לא חוצנים בשבילי הם יכולים להיות מלאכים. אני יודעת ומודעת לקיומם של ישויות נוספות כך שבמקרה שלי מזמן עברתי את שלב הפחד. אני באופן אישי מציעה לך להתגבר על החרדה והפחד, להכנס למח ריק ממחשבות שנקרא מח ואקום ואז בנקודת זמן זו יש לך סיכוי גבוהה להתחבר אל האור ולראות מראות נהדרים. הרבה אור ואהבה אין סופית לך אולי יקרה לך הנס -נס פורים מיכל

השברירי

New member
דווקא

דווקא יש לי הרגשה שינסו לתקוף אותנו אבל לא יצליחו כי הרבה ציוויליזציות אחרות ימנעו אותם מלתקוף ויפתחו אותנו מאוד גם בקטע הרוחני

urifelsher

New member
כן גם אני הרגשתי אתמול

היתה לי הרגשה שקרה שינוי אנרגטי בכדור הארץ קמתי לי הבוקר אם תחושת אושר נפלא כאילו שטפו אותי באור כל הלילה אור ואהבה אורי

היי אורי אני רואה שאתה מתמיד../images/Emo9.gif

היי אורי!!! אני בטוחה והאינטואיציה שלי בדרך כלל אינה מאכזבת אותי. ידידי נראה לי שזכיתי לעוד חבר מכוחות האור האם אני צודקת? שיהיה לך בילוי נעים בביתנו ובמשפחתנו שהולכת וגדלה מיום ליום הרבה אור ואהבה אין סופית לך ללא תנאי וללא גבול מיכל

urifelsher

New member
חבר מכוחות האור???

זה כמו חבר מכוכב אחר? או לחילופין חבר במכבי?
אני פשוט הולך בדרך האור מזה זמן מה. וברוכים הנמצאים . אור ואהבה אורי

CAT4

New member
קצאת יהדות

היום הוא יום טוב של אושר יום בו סופני הפך לאושרנו. היום בו החליט אחשברואש כי לא היה קץ לעם היהודי ואותה אנרגיה שעזרה לנו אז בא כל שנה. נ.ב יותר נכון אתמו כי אני כותב את המיכתה הזה אחרי השקיע Y.G.A the CAT

השברירי

New member
איך אני יוכל

איך אני יוכל לפתח את היכולת הזו למראות מובנים כי עד היום כל החזיונות שלי קרו בדרך כלל על פי הרגשה וראיתי במוחי משהו קטן מהדהר שיקרה איך אני יוכל לפתח את זה ממש

תאמין ביכולת בכל חמשת החושים../images/Emo24.gif

היישברירי!!! תאמין ביכולת שלך בכל חמשת החושים הפנימים והחיצוניים. תתרגל את המחשבה שלך באמונה ביכולת המדהימה שלך באותם 40 יום וחכה לנס. אפשר להדליק נר ולהתבונן בו כשלידו כוס עם מים זה עוזר לחיבור אל נשמתך ונשמתך העליונה. ספר לנו אחרי 40 יום רצופים אם הצלחת במה שרצית כמו להזיז דברים בכח המחשבה לדוגמא... הרבה אור ואהבה אין סופית מיכל

למעלה