משהו מוזר...

משהו מוזר... ../images/Emo12.gif

מאז שהתחלתי לשתות מיץ אשכוליות, לא רק שלא השתפר כלום אני מרגישה שההפרשות פשוט נעלמו... האם יתכן? או שזה קורה רק לי?

sushi123

New member
האמת שגם לי קרה משהו כזה

מאז ששתיתי מיץ אשכוליות יש הרבה פחות הפרשות אבל לא קישרתי את זה לאשכוליות עד עכשיו.

anatbit

New member
נכון!!!!

וואיי, ממש נכון! גם אני שותה בשקיקה מדי יום כוס מיץ ובמקביל "מצפה" להפרשות, אבל יבשה יותר מהרגיל!! האם מישהי יודעת אם באמת יש קשר??

מעיןבר

New member
שומעת על זה פעם ראשוונה

אבל הכל אפשרי... מציעה לכל מי שחשה ביובש שכזה להפסיק לשתות ולראות מה קורה. חשוב לציין שעל מנת שיהיו הפרשות טובות כדאי באופן כללי להרבות בשתיה. שימו
, אם אתן מקבלות טיפול באיקקלומין - זהו טיפול מייבש הפרשות. תעדכנו אותנו...

אני פשוט לא מאמינה (קצת ארוך) ../images/Emo2.gif

שיש עוד שותפות לתחושתי, מאד הופתעתי למצוא תגובות מזדהות. עוד אוסיף ואומר שבד"כ אני מרגישה את הביוץ, ובחודש שעבר בו שתיתי את המיץ (של פרימור), ממש הרגשתי חוסר פעילות הורמונלית וכמו כן לא הרגשתי את הביוץ. אמרתי ניחא, מה זה עוד חודש מתוך התשעה, והחלטתי שאתן עוד סיכוי למיץ גם החודש. והנה בימים פוריים אלה, אני שוב מרגישה יבשה ועכשיו אני פוחדת שגם החודש הלך, ושוב אני לא ארגיש ביוץ. כמו שרופא חכם אמר הגוף יודע הכי טוב, מה טוב בשבילו. זה היה הצ'אנס האחרון למיץ. אם אני מרגישה ביוץ, אין סיבה שאפריע למהלך הטבע. זה כל כך מתסכל. מעין, לשאלתך, אני (עדיין) לא מטופלת באיקקלומין. ולנושא אחר - תאחלו לי בהצלחה, היום אני הולכת לרופא ומתחילה בשלב הבדיקות, עדיין לא רוצה להתחיל בטיפולים, אך אני חושבת שהגיע הזמן שאבדוק לפחות שאני ובעלי "תקינים". חודש מוצלח ופורה לכולנו.

למעלה