משהו מוזר פה..

^Magic

New member
משהו מוזר פה..

לא יודע אם זה בנוסף, או כנגד לדבריו של ZOM, שטוען שהפורם ניהיה ילדותי , אני בן 18 , אז כנראה דיי קטן יחסית לאנשים פה, אבל יש לי משהו לומר. לפני כמה ימים שאלתי פה בפורם, מי יכול להמליץ לי על מסלולים באיזור טבריה ודרום הגולן, ואפשר לבדוק ולראות שלא קיבלתי מענה. ולעומת זאת, מישהו שאל איפה אפשר להשיג מדבקות, ולזה היה ברוך ה´ היענות גדולה.. אז אני שואל, קונים ג´יפ כדאי להדביק עליו מדבקות, ולעשות פוזות בסנדווי´ץ בר המקומי, או שמא חס וחלילה ללכלך אותו בשטח רחמנא ליצלן.. חומר למחשבה.. (וכמובן שיש פה אנשים שכן יורדים לשטח וכו´ , אבל עצם ההענות לשאלה שלי, אל מול השאלה של המדבקות אומרת משהו...)

-רוני-

New member
אסביר לך למה לא

ראשית לא כתבתה עם איזה רכב אתה רכב שטח או פרטי? מה שמתאים לזה לא מתאים לזה. שנית לא צינתה מספר ימים או כמה זמן חצי יום או שבוע שלישית דרום רמת הגולן או בעצם כל הרמה מוצפת במוקשים זכר למלחמות העבר שעדיין לא פונו וכפי הניראה גם לא יפונו ולכן אני קצת מפחד לתת מסלול טיול באזור ואז יתכן שתהיה היתברברות ואיזה אסון מסלולים איזור הזאקי הכולל בתוכו נסיעה במיים ישנה הירידה מכפר חרוב לעין גב העליה לסוסיתא וכ"ד

^Magic

New member
תשובה.

מדובר בטרקטורון בעל נפח מנוע 650, הנעה 2X4, טיול של יומיים, והמוקשים מסומנים בכל מפה, וכן בשטח, והגולן,לפי דעתי, האיזור היפה ביותר בארץ.

-רוני-

New member
יענין אותך טיול במקביל לגבול

הישן לכל אורכו מהכינרת ועד לבניס או טיול לנחלי הגולן אשר אנני יודע כמה מיים זורמים בהם היום??

^Magic

New member
תודה רוני.

כן אני ישמח לשמוע על נחלי הגולן.. למשל עשיתי היום את נחל דישון (שהיה צחיח בצורה חמה..) ועוד הסתובבתי שם לי גשר " בנות יעקב" וגשר "אריק", ליד הירדן, מקומות יפים לאללה. ורוני אני לא יודע אם אתה יודע שאני מדבר על טיולי טרקטורנים, ז"א שגם שטח של 100 מ"ר, של עליות, דיונות, ופודרה, נחשבים אטרקציה..

-רוני-

New member
O K טיול מיים טוב לימים חמים

כמובן בגולן בסביבות 70 ק"מ עבירות בנונית התחלה צומת גמלה מיד פניה ימינה דרך עפר לסימון שבילים כחול ישר עם הדרך בהמשך חורש אקליפטוסים וכמה שיחי צבר צינור מצד ימין מקום להפסקה אידאלי ממשכים ישר ישנה מדרגה ומתחיל נחל או פלג מיים נדמה לי שהשביל משנה צבע לאדום סע בנחל ועם הנחל בסוף אתה עובר צינור גדול וממשיך ישר עד לכביש עד עכשיו ביקרתה בזאקי שהוא כאילו המשך של נחל משושים הגעתה לכביש פנה ימינהמשהוא כמו מאתיים מטר פו פניה שמאלה לשביל ירוק המקביל לנחל משושים ישרדרך מענינת וקופצנית עד לירידה לבריכה רד למטה למיים הקרים מענג אחרי העליה תמשיך ישר ותפגוש את כביש 888 עד לצומת בית המכס העליון פונים שמאלה אחרי כמה מאות מטרים שביל עפר מצד ימין (יתכן שהוא נעול נכון ללפני כמה שבועות) אם הוא סגור תמשיך לרדת למטה לכיוון הירדן ושם יש גדר בקר שניתן לעבור תראה חורשת אקליפטוסים על צלע ההר מימינך ישנו שביל שמגיע לשם עכשיו אתה בברכית הקצינים בג´לבון (נחל דבורה), ממשיכים ישר תוך חצית כמה נחלים (ראה תמונות בגלריה מלפני כמה שבועות שלנו או בדפי הפורום שעברו) בהמשך תגיע לפג´ר הקטן מקום נחמד ללילה ישנה חניה מסודרת המשך המסלול חוצים את הנחל וממשיכים עם השביל עד לכביש 959 ליד גונן פונים ימינה בעליה איך שנגמר מעקה ביטחון מצד שמאל פונים שמאלה בזהירות בדרך כלל מפספסים את הפניה ממשיכם ישר ישנם כמה גדרות בקר לא לשכוח לסגור אותם לאחר שעברתהחוצים עוד מספר נחלים אנני יודע מה מידת המיים שבהם כל הזמן עם הפנים צפונהבשלב מסוים תראה צמחיה ורעש עצום של מיים הגעתה לבניאס ישנם אין ספור בריכות קטנות מצד ימין עצור חובה רק המיים קררררררים סיום תמשיך עם הדרך תחצה גשר קטן תעלה לשביל אספלט תעבור גדר של שאר ישוב וזהו הביתה סע בזהירות ותעשה חיים ותודיע לי איך היה בי רוני

למעלה