משהו מוזר.. עזרה...

בודדה1984

New member
משהו מוזר.. עזרה...

היי נכנסתי לפה כדי לתאר 2 תופעות שקראו לי בתקווה שתביעו דיעה... 1. ביום שלישי האחרון נפטרה סבתא בדירה שאני גרה (סבתא של החבר שלי)... וכשבאו אנשים (והגופפה עוד שכבה על המיטה עם שמיכה מעליה).... היה משהו מוזר... ליד המיטה אבל לא לידה אלא באיזור שלה (ככה נראה לי ולכל מי ששם לב לכך)... נשמעו נקישות של חפץ... נקישות מאוד חזקות .... אף אחד לא יצר אותן... זה היה קרוב לרצפה באיזור המיטה... סדרת נקישות מוזרות שחזרה על עצמה כ-3 פעמים בערך.... מה זה??.... 2. לפני שכנה וחצי שנתיים... כשהייתי גרה עם סבא וסבתא שלי.. השעה היתה 1.30 בלילה וכולם ישנו... היה קצת קר אז כל הבית היה סגור. דלת של חדרי גם סגורה וכך גם של סבא וסבתא שלי... וכך גם החלונות... אני ישבתי מול המחשב עושה את מה שעשיתי... הדלת של החדר לא רחוקה ממני היתה. ואז שמעתי את סבתא (אלא מי עוד כי אני גרה רק איתה ועם סבא) שלי דופקת בדלת (כנראה כדי שאכבה את האור ואלך לישון כבר) אז קמתי מהר כדי לפתוח את הדלת ולומר לה שאני עוד מעט הולכת לישון !! אבל פתחתי - וכלום. הביתה היה ריק וחשוך..... הדפיקה היתה צלולה של בן אדם שדופק בדלת... אני לא חלמתי.. אני מאוד ריאלית והגיונית ודבר כזה מאוד מוזר בעיני! סבתא בכלל ישנה לה... והדלת שלה היתה סגורה.. קיצר נהייתי חיוורת, מהר, אבל ממש מהר סגרתי את הדלת ופחדתי להתקרב למיטה... שכבתי מתחת לשמיכה ורעדתי.... עד שאזרתי אומץ כדי לכבות את האור.. יש הסבר לזה???? תודה!!!

לפעמים כשיש חושך מוחלט ישנם רעשים שמשמיע הבית

והסביבה ושימי לב בשני המקרים היה שקט בשל המוות ובשל הקצר. אז כל המכשירים שמרעישים בבית והסביבה החיצונית פחות משמיעים רעשים לאוזן אנושית.
לינוי

באותה מידה זה יכול להיות רעש של הבית עצמו או

של משהו מחוץ לבית שנשמע לנו ממש לידנו.
לינוי

בודדה1984

New member
אני ממש בספק

אני בהחלט יכולה לזהות רעש שבא מבחוץ לרעש (שזוהה ע"י 5 אנשים) שהיה לידינו.. חוץ מזה שכל הבית היה סגור גם ככה... אז רעש בבהירות כזו יבוא רק מבפנים..

למעלה