משהו מוזר מאד

אורדיקי

New member
אפשר להסביר את זה

קודם כל את רינגו סביר שלא יזהו כי הוא היה בלהקה של דני שבה דני הוא הכוכב. סביר להניח שלא יזכרו את הנגנים שלא התפרסמו כל כך (חוץ ממיקי גבריאלוב וחיים רומנו מישהו יזהה היום מישהו נוסף מהצ'רצ'ילים?). ואת דני יכול להיות שמזהים אבל אי אפשר לשייך את זה לתקופה ולכן אנשים מאמינים שהוא הבן שלו ולא הוא. אם היום אני אראה פתאום את אריק איינשטיין הצעיר הולך ברחוב אני לא אגיד "וואי הנה אריק משנות ה-60" אלא "וואוו איך איך הוא דומה לאריק בצעירותו".

MrHyde1

New member
../images/Emo45.gif

גם לדני היה שיער ארוך. אם רן היה מגלח את הזקן אז בכלל הוא לא היה דומה לדני הוליווד. את נועה, מיה, עופר ורינגו גם ניתן לזהות כי הם השתתפו בכוכב נולד של שנות ה-60, אבל אני מניח שעוד 20 שנה רוב האנשים לא יזכרו מי זו מעיין חג'בי (סתם דוגמא XD).

אריק משנות ה60 חחחXDDD../images/Emo38.gif

יש אריק בשנות ה70 כאילו, הסידרה, מופע שנות ה70! XDDD

לא התכוונתי שיגידו "הנה דני"

אלא שיהיו הרבה תגובות המומות "איך הוא דומה לדני!" באמת אם תראי עכשיו איינשטיין צעיר ברחוב, לא תגידי כלום? כפיל שלו יוכל להסתובב בשלווה ברחובות? ולהתעלם לגמרי מרינגו? אין תמונות שלו? הוא קצת יותר מנועה ומיה של כוכב נולד, בכל זאת. עופרה לא מזהה אותו? אין לה תמנות של אבא שלה איתו? ועוד הקרבה שלו לדני "בוקי" לא עושה במח 1+1?

אורדיקי

New member
"תראה"

ולא יודע, אף פעם לא עמדתי בסיטואציה כזאת אבל נראה לי שצריך משהו מיוחד שיגרום לי לחשוב בכיוון של מסע בזמן. ובקשר לתמונות של רינגו, אני בטוח שיש תמונות שלו אבל זה מישהו שנעלם 18 שנה קודם לכן, אז אני די בטוח שהוא כבר לא על סדר היום השוטף וכדי למצוא תמונות שלו צריך לחפש (ובשנות ה-80 האינטרנט עדיין לא היה נחלת הכלל). וחוץ מזה שעופרה קצת מעופפת.

תראה, סליחה.../images/Emo89.gif

ואני רק אחזור ואגיד שלא ציפיתי לרגע שיחשבו על מסע בזמן. רק שיעצרו מולו ויגידו - וואו. דומה לדני. בקשר לעפרה- כן, את צודקת. סתם סתם אתה צודק. היא מרחפת.

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifנו אז מה, גם בימינו יש המון כפילים

מי שראה את בן פרי ואיגור מהישרדות יהיה בטוח שהם אותו בן אדם. או למשל יעל גרובלס וענבל מהמירוץ למיליון. זה טבעי שיש אנשים בעולם שהם ממש דומים אחד לשני, וכשאתה רואה את זה אתה אומר "וואו כמה הוא דומה לו" אבל לא מניח שום דבר נוסף מעבר לזה. אף אדם בעל היגיון רציונלי יחשוב שזה אותו אחד שחזר בזמן, אלא אם כן יש לו יותר מדי דימיון והוא חי בפנטזיה.

בפעם השלישית

לא אמרתי שיחשבו על מסע בזמן!!!! רק שישימו לב לדמיון!!! זה דני הוליווד!!! הוא היה נורא מפורסם בסיקסטיז!!!

חחח זה ממזמןןןןןןןן

ועם המערכת החדשה של תפוז אין לי מושג איך מחליפים חתימה.

למעלה