משהו מוזר ומעניין

rubber duck

New member
משהו מוזר ומעניין

לפני מספר ימים העלתה deep ocean שאלה בנוגע לזמן סמוים שכמו נעלם אני הגבתי בסיפור משלי על מקרה דומה שבו הטיסי טיןס ואני לא סוכר כ 25 עד 30 שניטות מהטיסה היום במהלך מדיטציה ארוכה יחסית בסטנדרטים שלח ( כ 5 דקות ) חזרתי לאותם רגעים וממש ראיתי את הטיסן במהלך אותה נחיתה ומה הוא עשה בדיוק מעולם לא קרה לי דבר כזה ( המקרה קרה לפני למעלה מ 13 שנה ) האם מישהו נתקל בתופעה מסוג זה ? שרון

deep ocean

New member
מדהים!!!

כנראה זה שכתבת על זה, החזיר אותך למקום במודעות. בלילה אולי שיחזרת את מה שקרה, ואז הצלחת להגיע לזה גם ביום? אולי.

rubber duck

New member
זה אכן מדהים ../images/Emo13.gif

הנקודה היא ששנים שאני וזכר כל פרט ופרט מאותה טיסה ולא זוכר את הנחיתה שהסתיימה בהשבתה של הטיסן לא הטרידה אותי ההתרסקות כמו מה היתה השגיאה עכשיו אני יודע בדיוק מה קה שם זה מין משא שהיה על כתפי שנים רבות ועכשיו ירד
יכול מאד להיות שעצם הכתיבה החזירה אותי לשם לגבי חלום לא זכור לי שחלמתי על זה אבל הכל יכול להיות
שרון

Dazed&Confused

New member
תגובה.

אני חושב שלפעמים, כשהתפיסה זזה רחוק, במיוחד אם אנחנו לא מקובעים, לא נזכור את זה אחר כך, כשהתפיסה תחזור למקום הרגיל שלה. כתבתי על זה בהודעה שלי על החלומות, זה אותו הדבר. כשעשית את המדיטציה כנראה חזרת לאותו מקום בתפיסה שבו היית כשהטסת אז את הטיסן, ולכן זכרת את זה פתאום בדיוק. יש דבר שרואים שם ואי אפשר לראות מכאן. אבל פה, כמו תמיד, זה רק עניין של תירגול...

זה מדהים ........

כנראה גם המודעות שהתחלת וסיפרת לנו ביחד עם המדיטציה השקט וההתנתקות גרמו לדברים לצוץ מהתת-מודע. אני חושבת שאפילו ואנו נמצאים ב"קשב השני" ולא זוכרים דברים שקרו הדברים נשארים בתת-מודע וזה צף בחזרה..
אצלי במדיטציות עולים הרבה דברים, במיוחד שאין לי זכרונות ילדות (קרה שבעבר הרחוק בעקבות כל מיני מאורעות), הפכתי להיות בנאית ובניתי קירות ואני לא זוכרת כמעט כלום...אז היום כנראה כתוצאה מחוזק נפשי קצת יותר חזק וממדיטציות אני מתחילה גם לזכור וגם להתמודד עם הזכרונות
באהבה המתבוננת

Dazed&Confused

New member
בקשר לקשב שני

כמו שהבנתי לא מדובר בקשב שני, כי בקשב שני מקובעים ואני חושב שבדרך כלל זוכרים. פה מדובר בהסטה רחוקה של התפיסה. אם מקבעים באותו מקום את התפיסה אז מדובר בקשב שני כמו שאני מבין. בגלל שהתפיסה מוסטת רחוק, אחר כך כשחוזרים לתפיסה הרגילה לא זוכרים את זה, או זוכרים במעומעם. כנראה במדיטציה, עם המודעות שנוספה לו הוא חזר למצב תפיסה ההוא שהוא היה בו אז וזכר שוב את מה שקרה לו. באמת מדהים.. ושאלה לי אליך שרון, עכשיו, ברגע זה אתה זוכר בדיוק מה קרה שם? ואם כן, באיזה אופן?

למעלה