משהו מוזר בcm97\98

litztok

New member
משהו מוזר בcm97\98

בפרץ של נוסטלגיה, נזכרתי במקרה מוזר שקרה לי לפני 6 שנים בCM97\98, ורציתי לשאול אם למישהו היה מקרה דומה...אז ככה: שיחקתי עם מנצ'סטר יונייטד, ובעונה הראשונה לקחתי את ליגת האלופות, אך סיימתי מקום חמישי בליגה (היה צפוף בצמרת והפסדתי במחזור האחרון). עכשיו מתחילה הבעיה: בעונה שלאחר מכן, שיחקתי גם בליגת האלופות (עליתי בתור האלופה הקודמת) וגם בגביע אופ"א (מקום חמישי בליגה)!! למרות הפאק במשחק, המשכתי לשחק, ובאותה עונה מדהימה זכיתי בשני הגביעים הנ"ל. וכמו בכל תחילת עונה, יש את הסופר קאפ האירופי, ושיחקתי...נגד עצמי!! כל פעם ש"אני" הייתי מבקיע, היה שער של אותו שחקן, אבל ל"אני" השני. כמובן שלא יכולתי לסייים את המשחק, כי הפנדלים היו אינסופיים. לא הייתה לי ברירה אלא לנטוש... למישהו היה דבר כזה?!?!?

OFIR 10

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

מנג'ר עם פיצול אישיות

tomash11

New member
לא כזה אבל מצלצל מוכר...

במנג'ר 01-02 או גרסה קודמת בשנה אחת, היה שחקן נניח ששיחק בקבוצה X וקניתי אותו. ומשום מה, למרות שהשחקן עבר אלי, הוא עדיין הופיע בסגל של הקבוצה הקודמת...וכל גול שהוא הבקיע נרשם, גם מה שהוא הבקיע בתור שחקן שלי וגם מה שהוא הבקיע בתור שחקן של הקבוצה הקודמת... מצד אחד זה נחמד ששחקן שלך מסיים עונה עם איזה 87 שערים ו40 בישולים, אבל מצד שני זה די מבעס שהוא נפצע לך לשבועיים כשהוא נפצע בכלל במשחק לא של הקבוצה שלך... אבל הכי בעייתי היתה בסוף העונה ותחילת העונה הבאה- כשהגיע הזמן לתת לו מספר, לא יכלתי לתת לו מספר, כי הוא נחשב מבחינת המחשב עדיין שחקן של הקבוצה הקודמת, ומצד שני, אי אפשר להתקדם במשחק בלי שנתתי לו מספר... הקיצר, אותו פתרון כמו אצלך- נטשתי את המשחק בבעסה. אז לא אותו מקרה בכלל, אבל העקרון הזה שהמנג'ר מתחרפן קצת ויוצאים לו דברים לא הגיוניים, בהחלט מביא אותו למצבים אבסורדיים...אצלך זה השיא לדעתי:)

Thierry Henry

New member
קרה לי הרבה הבאג הזה...

והנה לכם משהו מוזר, הוא תמיד קרה שקניתי את ריבאלדו.. עד שהיה לי כסף בשבילו..

זה בגלל שמההתחלה

הוא היה בשתי קבוצות. גם במילאן וגם בברצלונה. פעם אני וחבר שלי שיחקנו מנג'ר הוא היה רומא ואני מילאן (הייתי עם ריבאלדו) הוא קנה את ריבאלדו מברצלונה ואז הריבאלדו שלי עזב אותי באמצע העונה אליו למרות שהוא היה חתום על חוזה עד 2004

למעלה