משהו מהמוזה

gidionline80

New member
משהו מהמוזה

היא תנחת עוד מעט עוד מעט, תגיע מארץ אחרת קרה. כעבור מספר ימים תנחת על ישבנה ידי לראשונה גם קובית קרח תעבור על גופה המתוק נמסה ונוטפת-קרה יום אחד אני מתלבט לגבי סרגל המתכת או אולי הנעצים הציבעוניים - חלק מהליך ההמרה יום למחרת אני נועץ בעצמי אם לקשור כך או אולי רק כך מגלגל תסריטים מצד לצד רשימת הציוד משתנה וגדלה היא הונילית המומרת שלי - כמהה כל כך להתנסותה הראשונה

Pixy led

New member
מעורר כמיהה.../images/Emo13.gif

תודה שחלקת, גידי...

calba 2

New member
ההתנסות הראשונה....

כ"כ מרגשת וכל כך מפחידה, החוסר ידיעה הזה הוא שעושה את הפעם הראשונה למעניינת ולמרגשת ביותר. הגילוי הזה.... למזלי, ביחסי עם אדוני, ההתרגשות אינה חולפת. כל יום עולים גבוה יותר ונכנסים עמוק יותר.

Master Eagle

New member
הבעיה בפעם הראשונה, שאתה לא יודע

היכן הקווים האדומים שאסור לך לחצות. מצד אחד, אתה רוצה לעשות את כל מה שרץ לך ולה בראש. כל הפנטזיות שלך ושלה יכולות תיאורטית להתגשם. במציאות, אתה לא יודע היכן הגבול הדק שבין הפנטזיה והרצון לעבור חוויה מסויימת ובין המציאות שעוצרת בעדה מלממש את זה. ניקח לדוגמא מכה בישבן. לכאורה דבר פשוט. אבל אם תיתן מכה חלשה מידי, היא אולי תתאכזב כי היא רוצה להרגיש את זה יותר חזק. מצד שני, מכה חזקה מידי אולי תגרום לה להרתע. היא לא ציפתה שזה יהיה כל כך כואב...שזה ישאיר כזה סימן.... ולכן, הפעם הראשונה חייבת להיעשות בהדרגה. ללכת צעד קטן קדימה בכל פעם. אני לא יודע מה הנסיון שלך, אבל עצה שלי, תנסה שלא ללכת למשהו קיצוני, תשאיר את זה לפעם הבאה. תן לה להרגיש טוב עם מה שקורה. תן לה להתרגל למצב החדש של חוסר שליטה, למצב שהיא בעצם כלי משחק בידיך..... תנסה לבדוק עד כמה היא מוכנה במציאות להיות אותה האחת שבכתיבה/דיבור הייתה מוכנה לעשות הכל. והכי חשוב, אל תשבור אותה. אל תגרום לה נזק גופני או נפשי ע"י מעשה קיצוני שיגרום לה לסגת אחורה ולהפסיק את הסשן. אני מאד אשמח לקרוא אח"כ איך הייתה הפעם הראשונה שלכם. בהצלחה ומאחל לכם שניכם, שתיהנו ושתרצו שיהיו עוד הרבה פעמים

Pixy led

New member
הזכרת לי,

שבפעם הראשונה שבה החבר דאז נתן לי מכה בישבן הייתי כל-כך לא מוכנה עד שכמעט התחלתי לבכות... לא מהכאב, אלא מהבהלה. ואחר-כך הוא אמר שהיה צריך לדעת ושהוא אדיוט.
הוא לא היה אדיוט, ולא היתה לו דרך לדעת, אבל זה בהחלט הפיג את הפחד.

calba 2

New member
הזכרת לי

שבפעם הראשונה שקיבלת מכה בישבן רעדתי כ"כ . לא מהכאב, אלא מהמעמד של הילדה הרעה שמפנה את ישבנה כלפי האדון כדי שיחנך אותה וכמובן גם מהפחד. לא ידעתי באיזה עוצמה תגיע המכה. אבל אני זוכרת שבסוף אמרתי שהשד לא כ"כ נורא ומאז.... אני מכורה למכות בישבן ודרך אגב, אני מעדיפה מכות עם היד מאשר עם שוט. יש בזה משהו יותר קרוב, יותר מגרה. ושיהיו חזקות.

Master Eagle

New member
אז תזכירי לי בפעם הבאה.....

לשאול אותך אם זה היה מספיק חזק....
ורק שאל תבואי אח"כ בטענות שאת לא יכולה לשבת....

gidionline80

New member
תודות על התגובות

יש מג'יק נוסף בסשן של המרה שנותן לי אישית סיפוק אדיר משהו כמו ללמד אדם קרוב לטוס או לרכב על אופניים או להשיט סירה או לאכול סרטנים להנות משבלולים ולצפות ברגעי הגילוי והאושר שמציף את הפנים "I CAN DO IT -WOW" ואין דבר מקרב כמו לעבור הרפתקאה יחד אינדיאנה ג'ונס פרטי.

למעלה