משהו מדהים

לינושית

New member
משהו מדהים

מצטערת אם לא תאהבו את הסגנון אבל רק רציתי שתראו את הציור לדעתי הוא יפה

אסף כץ

New member
מזה פה?!כל שניה אני רואה ציור עירום

אני רק בן 14 זה לא חינוכי כל הסיפור הזה! אבל בתכלס זה מקסים (אם נתעלם כמובן מהקטעים הלא חינוכיים..) וסתם שאלה.. את ציירת? אסף כץ רק בן 14 וכבר נחסף לדברים לא חינוכיים

לינושית

New member
אמרתי שאני מצטערת מראש

לא התכוונתי להסיט מישהו מהחינוך רק רציתי שתראו ציור יפה אני לא ציירת אני לומדת ארכיטקטורה אבל אני אוהבת לצייר זה כמובן לא שלי ( הלוואי אליי כן :) וזהו

SC

New member
זה בהחלט ציור עירום !

הדוגמנית עירומה ולכן זה נחשב ציור עירום. הדוגמנית "כאילו" מצניעה את איבריה. יתרה מכך הציור אפילו אירוטי, הדוגמנית חושנית מאוד ויש אוירת סקס בציור. זאת כמובן דעתי האישית בלבד ! ואסף, אל תרגיש שמקלקלים אותך פה בפורום, זה גוף האדם אין מה לעשות. אני הייתי צעיר ממך כשציירתי לראשונה מודל עירום. כל אסכולה לאמנות שמכבדת את עצמה מלמדת רישום עם מודל עירום !

ואם זה עירום אז מה?

עירום לא יכול להיות אמנותי? האם זה לא דבר טבעי? דיברנו בעבר על הגבול הדק בין עירום לפורנוגרפיה...אז כל עוד זה עירום בלבד הכל בסדר לא?...

SC

New member
אומנותי ועוד איך !

אין שום דבר רע בעירום, להיפך זה מאוד יפה. תסתכלו על היצירות הגדולות בעולם......מה יש שם לא עירום. מה מצוייר בקפלה השישית בותיקן באיטליה בין יתר המקומות בעולם אם לא עירום ! יש עירום אבל אין פורנוגרפיה. ואני לא חושב שהגבול ביניהם הוא דק, לדעתי הוא עבה....אבל גם זה חלק מהחיים ואם מישהו מצייר פורנוגרפיה אז גם זו אמנות, לא ?

SC

New member
אהבתי...כן ולא בגלל ה......אלא

בגלל שזה מצוייר. אם אני לא טועה אני מכיר את הצייר הזה ויש לו אתר באינטרנט, הוא צייר נשים בצורה ריאליסטית מאוד, תמונות אירוטיות....יש לו כמה שהן נימפות...יפה מאוד. אבל אם זה לא אותו אחד....אז תגלי לנו מיהו ומה את יודעת עליו. וחוץ מזה תספרי גם את מה דעתך על הציורים שאת מביאה לכאן בבקשה !

למעלה