משהו מדהים ומוזר בטירוף ב FileSystemObject !!

imuser1

New member
משהו מדהים ומוזר בטירוף ב FileSystemObject !!

היי אני מוחק קובץ עם FSO ע"י File.delete לאחר המחיקה שלו (למרות שאין צורך) אני מוודא ש ה FSO.FileExists מחזיר FALSE על הקובץ אני עושה SET לאובייקט של ה FILE + ה FSO ל NOTHING בקיצור מנקה את הכל כולל הכל. עד כאן הכל נשמע הגיוני אבל אם באותו דף ASP אני יוצר קובץ בשם זהה לקובץ שכרגע מחקתי, ה DateCreated של הקובץ החדש מקבל את ה DateCreated של הקובץ שכרגע מחקתי הערך DateLastModified של הקובץ החדש = NOW אבל ה DateCreated = ל DateCreated של הקובץ שנמחק !!! יש למישהו מושג ממה זה נובע ומה עושים ???

אריק ה

New member
מנקים את האובייקט

אתה עובד עם אותו אובייקט. המאפיינים הם של האובייקט והם לא השתנו. הדף קורא את האובייקט ולא את הקובץ.

imuser1

New member
האם לא שמת לב שכתבתי שניקיתי את האובייקט ?

האם לא שמת לב שכתבתי שניקיתי את האובייקט ? ע"י set fso = nothing אבל כאשר הוא נוצר אח"כ שוב פעם לצורך יצירת הקובץ החדש באותו השם, זה נותן לו את המאפיינים של הקודם ... ולמה זה בכלל קורה אחרי שהקובץ נמחק, יש הסבר ?

shlomolol

New member
בכח במחשבה

סתם . האמת , אני לא יודע. עשית close לאובייקט?

imuser1

New member
CLOSE ל FSO ?

האם יש CLOSE ל FSO ? עושים לו SET = NOTHING לא ? שאלה: האם לקובץ אחרי שעשיתי לו DELETE אני אמור לעשות CLOSE או מספיק רק SET = NOTHING ? תודה

shlomolol

New member
אתה צודק

לאובייקט FILE עושים close , לא ל FSO בעניין הבעייה שלך, תעלה את הקוד הרלוונטי

imuser1

New member
אז איך מוחקים אותו ? יצרתי אובייקט אחר וזה לא

לצורך הבדיקה החלטתי להשתמש ב 2 אובייקטים שונים של FSO נניח FSO1 ו FSO2 אני באמצעות FSO1 עושה GETFILE לתוך אובייקט FILE בודק את תאריך היצירה שלו אם הוא נניח קטן מ X ומחליט לאפס אותו, דהיינו למחוק וליצור אותו מחדש (כדי לדעת שלא לאפס אותו בפעם הבאה) מחקתי את הקובץ הקיים והוא נמחק בוודאות וגם FSO מחזיר שהקובץ לא קיים ניקיתי / השמדתי את האובייקט FSO יצרתי אובייקט FSO חדש שיצר TEXTSTREAM חדש ושכתב לתוכו טקסט עם אותו שם קובץ שנמחק תאריך היצירה היה התאריך של הקובץ הישן שנמחק ממש מוזר !

למעלה