משהו מדאיג

אני בהחלט מסכים איתך לגבי ארה"ב../images/Emo45.gif

אבל אני לא מסכים איתך לגבי זה שאין מה לפחד מאיראן ומהפצצה הגרעינית שלה. וכפי שכבר אמרתי, עכשיו זה לא הזמן להיות בררנים. בטח לא בזמן שישראל מופגזת מבוקר עד ערב בטילים. זה שארה"ב הורסת את החברה הישראלית מבפנים עם הקפיטליזם הקיצוני שלה, על זה אין לי שום מחלוקת איתך. אך בקטע הצבאי, אין מה לעשות, זו עובדה קיימת שארה"ב היא המעצמה היחידה היום בעולם שיכולה לעמוד מול איראן הפונדמנטאליסטית.

עדכאן

New member
מתי היינו בררנים?

מאז ומתמיד ישראל נוטה למקום ממנו היא יכולה לקבל הכי הרבה... הבעיה היא שיחד עם הנטייה אל ארה"ב אנחנו מאמצים מדיניות שבין השאר תומכת במשטרים חשוכים ופוגעת בתדמיתה, שלא לומר מוסריותה (חלילה מלומר!!!), של מדיניות החוץ הישראלית. ארה"ב מצידה לא מהססת להפעיל מערכת לחצים ברוטלית על ישראל בכל פעם שממשלה בישראל מנסה לנקוט מדיניות עצמאית (כלומר - לא זהה בכל עם ארה"ב...). ועדיין אני מסכים שבמצב הנתון, תמיכתה של ארה"ב בישראל, ללא קשר למניעים, חיונית.

משטרים חשוכים

צריך להבין שבסרטים ה"טובים" נלחמים נגד "הרעים" וממש ברור לגמרי מיהו טוב (זה שלבוש בלבן) ומיהו הרע (בשחור) בחיים, המצב הרבה יותר מסובך - הרעים לעמם יכולים להיות דוקא טובים לנו, מי שנלחם נגד הרעים יכול להיות עוד יותר רע, לפעמים טובים נלחמים בטובים ולפעמים מי שנראה "טוב" מרחוק הוא "רע" מקרוב ולהיפך. ברית המועצות היתה בהחלט שייכת ל"רעים" כשהיא ניסתה לכפות על אפגניסטן את שלטון בני בריתה, אבל כשארה"ב עזרה לכוחות המורדים האפגניים לגרש את הרוסים - התברר שהכוחות האלו אפילו לא חלמו על הקמת דמוקרטיה בסגנון אמריקאי אלא הקימו משטר מוסלמי קנאי שבסיכומו של נתן מחסה ושטח אימוני לאויבים המרים ביותר של המערב. כנ"ל בישראל - הנסיון הישראלי לעקוף את הפת"ח העלה לשלטון את החמאס, הגרוע ממנו. מלמד כמה דקויות - ישראל וארה"ב חולקים ערכים משותפים וגורל משותף. ארה"ב יכולה להיות בטוחה שאנחנו תמיד נהיה "הטובים" ולכן הברית שלנו עם אה"ב כל כך חזקה. ארה"ב לא מנצלת אותנו ואנחנו לא מנצלים אותה.

Haemek

New member
אנחנו עומדים לטבוע?

מה קורה לכם אנשים, מי עומד לטבוע? כולה 100 איש שבקרוב יריחו פרחים מלמטה, מה הפניקה?

נורא מדאיג: הסכנה לנסראללה גוברת

שמאלנים מודאגים מכך שלישראל יהיה נשק יעיל.

מה מדאיג?, טוב מאד

AND KEEP'EM COMING! החיזבאללה מלחתחילה הוא כלי אירני, הם מליציה אירנית, מהתחלה הם אומנו, מומנו וחומשו על ידי אירן. ברור שיש כמה שיקשרו את זה ל"מה שישראל עשתה בלבנון" זה כאמור שטויות לא מבוססות, זה קשור להפיכה ב1979 ושימוש בלנון כתירוץ. כלי משחק או לא, אנחנו צריכים את הפצצות וצריכים הכרעה.

למעלה