וזוכרת את העט? אז זה לא עט!! הסתכלתי על זה טוב טוב, וזאת חבילה של מקלות כאלה של קטורת עטופה בנייר. ואת מדליקה אותה כשאת שמה אותה במדף הזה, ואז לוחצת עליה עם המצית מסומן..
יש אחת על המנורה.. את צריכה לחפש על המנורה בזווית מסויימת.. תסתובבי בחדר וכל פעם תלחצי על המנורה עד שתראי אותו.. (בהנחה שזאת האות שבאמת חסרה לך.. לרוב זאת האות שחסרה)
כשהשלד עולה כזה ורואים אותו על הדיסק יווו איזה מפחיד זה עשיתי את זה באיזה 3-4 בבוקר וחטפתי התקפת לב ועוד אני וחברה שלי היינו בטלפון ועשינו אתזה שנינו חח אה וד"א נכון יש דלת אחת כחולה שאפשר לעבור דרכה? אז משמיעים שם קולות נורא מפחידים חח וחשבנו שאומרים משהו אז אני והיא הקלטנו את זה והפכנו.. אבל בסוף זה סתם אבל עדיין זה נורא מפחיד חחח ^__^
ואת צריכה שהשתייה תהיה קרה. אז תשימי אותה במקרר. תחכי קצת זמן (תזוזי טיפה או משהו) אז תחזרי ותקחי את השתייה שהיא עכשיו קרה. תדליקי שוב את הקטורת, תצלצלי בדבר הזה וזה יפעל..
את צריכה את השמיכה האדומה בשביל זה... אז כשיש לך אותה את לוחצת עלייה כדי לראות אותה כאילו.. (ב"על חפץ") ואז יש כאלה חתכים פתאום בשמיכה. מתישהו כבר זה נפתח ואת מוצאת כזה נייר ירוק עם מספרים כמו של קובייה. שםםםםםםםם את לוחצת על האות הסינית שאת רוצה ואז על המקום וזה נכנס!!