משהו מגניב ^^

kittycatbone

New member
את לוחצת על הפח..

ואז זה מרים אותו.. ואת רואה את המצית ולוחצת גם עליו...
ודניאלה, שמתי את המסגרת גם כן על המדף
אבל זה אל ממש משנה משהו..
מצאתם גם כן שיער?

CrAzY In LoVe14

New member
../images/Emo141.gifאני לוחצת עליו...

וזה לא עובד!!!!!!!!!!!!!!.... אני אתחיל את המשחק מהתחלה, ואני אתחיל בפח!

kittycatbone

New member
אבל על איזה נייר את מדברת??

האלה שמצוייר עליהם תאותיות הסיניות?!?

CrAzY In LoVe14

New member
../images/Emo141.gifאולי כדאי שננסה..

קודם את המשחק הראשון בסדרה, ולא את השני שאנחנו משחקות כרגע?... אולי נקלוט משו.....חחח..

CrAzY In LoVe14

New member
../images/Emo141.gifתשובות לחדר הראשון!!

לא, לא מה שאתם משחקות כרגע, הודעה מעליי רשמתי את הלינק לשלב הראשון כי אתן כרגע בשני,רק שתדעו שאם עברתן את הראשון השני ממש קל!!! הנה הפרונות לראשון.! הולכים לשידה הצהובה ופותחים את המגירות שבלי המנעול לוקחים מה שיש שם אחר כך הולכים לקערה הצהובה הקטנה ולוקחים את הטבעת לוחצים על הרצפה מתחת לשידה ומופיעה קלטת לוקחים אותה. פותחים את הוילון ולוקחים את המפתח ואז מתחילים לשחק עם הוילון(לסגור ולפתוח אותו כמה פעמים)ואז תופיע טבעת קטנה לוקחים אותה.הולכים למיטה ולוקחים את המפתח שמתחת לכרית.הולכים למגירות עם המנעול ופותחים אותם עם המפתחות לוקחים את הקופסא והכבל מהמגירות הולכים למערכת ושמים בה את הכבל מדליקים אותה (לחיצה על הריבוע האפור הקטן שלמעלה בצד) פותחים את איפה ששמים את הדיסקים (לחיצה עליו) ולוקחים את המפתח הולכים לקיר האדום החלק ואז לפינה השמאלית למטה לוחצים בערך 2 סנטימטר ליד ומופיע בטריה לוקחים אותה והולכים למיטה מרימים את הכרית (לחיצה עליה) ואז לוחצים מתחתיה בדיוק באמצע של המיטה(מתחת לכרית)לוקחים את המוט נכנסים לקופסא האדומה הקטנה שמים בה את 2 הטבעות ואת המוט איפה שיש חורים בשביל זה פותחים את הקופסא מכניסים לשם את הבטריה ואת הקלטת לוחצים על הפנס שיש שם(משהו כמו פנס)מחכים שהאיש יסיים לרקוד ולוחצים על המקום שהוא הצביע עליו מופיע קיבוע ולוחצים עליו אז יש כספת לוחצים את הקוד(הקוד הוא:1994)לוקחים את המפתח ופותחים את הכספת לוקחים את המברג והולכים לדלת פותחים את הדלת עם המברג ויוצאים.........

CrAzY In LoVe14

New member
../images/Emo141.gifאת צריכה ללכת ...

למגירה השמאלית עפ המנעול, מתחת למערכת..

OB4ever

New member
איך אני לוחצת על המקום שהאיש מצביע?

זה כל הזמן כשאני לוחצת מוציא אותי מהקופסא..מה לעשות?

CrAzY In LoVe14

New member
../images/Emo141.gifאז ככה...

תסמני את הסמן בול על איפה שהוא מצביע, ותחכי שהוא יסיים לגמרי לרקוד(אחרי שהאור נכבה), אח"כ תלחצי.(כמה פעמים אם צריך..)....., אז יש את הכספת והקוד הוא 1994

Sweet 6teen

New member
אוווך... אני לוחצת על מה שהוא מצביע

עליו וזה מגיע לי למערכת... לא מופיע לי שום דבר... מה אני אמורה לעשות?!

למעלה