משהו מאוד מוזר!!

FreTleSS

New member
משהו מאוד מוזר!!

אני עדין משתעשעת על הרעיון לקנות איי פוד דור רביעי. קיצר,חיפשתי אתרים שמוכרים כזה בארה"ב ונכנסתי ל: www.buy.com עכשיו אני מעוניינת בדור רביעי 20 ג'גיה. עכשיו תראו מה ראיתי! איי פוד דור רביעי 20 ג'יגה של HP עולה 289$ ואיי פוד דור רביעי 20 ג'יגה של APPLE עולה 294$ בנוסף לכך,המשלוח של האיי פוד מHP לוקח 2 ימי עסקים והמשלוח של אי פוד מAPPLE לוקח שבועיים! מה זה אמור להביע?חשבתי שזה בדיוק אותו מכשיר(זה של אייץ' פי וזה של אפל) אז למה יש הבדלים כאלה במחיר ובזמינות?

lony21

New member
אני יכול רק לשער....

אממממ נראה לי שהוא יותר זול כי זה מוצר חדש והם כאילו רוצים לקדם את האייפוד של HP אז הם הורידו מחיר... ולגבי משלוח, נראה לי שהאייפוד של אפל נשלח לאט יותר כי יותר מזמינים אותו ובטח כל פעם הם צריכים לחכות לקבל מלאי חדש *שוב, כל זה השערות שנראות לי די הגיוניות

FreTleSS

New member
עכשיו גם נכנסתי לאמאזון

ותנחשו מה? גם אצלהם יש עכשיו את שני הסוגים,של אייץ' פי ושל אפל וזה נראה בדיוק אותו דבר ועולה אותו דבר שם....אבל המשלוח על האיץ' פי יותר קצר. אני ממש מבולבלת...אין לי מושג מה הההבדלים ביניהם,ואם אני אחליט לקנות אין לי מושג מה לקנות!...זה נורא מוזר. מה אם אני יקנה את האי פוד של אייץ' פי אז האחריות תהיה של אייץ' פי?.. זה נורא מוזר...אם מישהו יכול לברר מה ההבדלים אז אני מאוד אשמח!

טכנית אין הבדלים

ההבדל היחיד שאת קונה דרך hp והאחריות של hp כל השאר בדיוק כמו איפוד של אפל כך שכל שאלה לגבי האיפוד מhp תיענה בדיוק כמו לגבי המקורי

FreTleSS

New member
מגניב...ו

אתם יודעים אם אייץ' פי מתכוונים לשווק את האיי פוד בארץ?...ואם כן אז מתי?.. כי נראה לי שמבחינת אחריות עדיף לי לעשות אצלם כי המחשב שלי שלהם וגם המדפסת ויש להם אחלה שירות...אבל קודם הם צריכים שלווק את האיי פוד בארץ!

למעלה