משהו מאוד לא ברור

משהו מאוד לא ברור

איך מושיקו לא שאל כלום כשפתאום הוא רואה את כל המתחזים לתיירים שביקרו אצלו בבית.....יחד עם האיש שטוען שהוא אחיו במועדון האקווריום?

ועוד משהו

החבורה הולכת לבית של חיים ואהובהפותחת להם את הדלת ילדה קטנה אולי בת 10 והם חושבים שיכול להיות שהיא אמא של דניאלה? הרי אמא של דניאלה נולדה ב68 והם ב-86 היא צריכה להיות נערה על סף גיוס לצבא.

MrHyde1

New member
אודי ורם עוד ימצאו את דרכם לאייטיז

אל דאגה (או שיש מה לדאוג?), הם ישתתפו גם בעונה הנוכחית.

ומשהו נוסף-

כשהם קלטו שאפילו הם כבר נולדו בשנות ה80', רינגו אמר "לא נחזור עכשיו למשפחות של ההורים שלנו ונשנה ת'עבר, נכון?", אבל.. רינגו הוא למעשה משנות ה60', לא?! לא אמורה להיות לו משפחה בשנות ה80, כלומר- הוא לא היה אמור להיוולד בשנים האלו, כי למעשה הוא קיים עוד מלפני. לא?

וגם איך זה

אם עברו דירה חיים ואהובה אבל בשנת 2008 ו2008 ראו אותם בבית שהיה להם ב68 ו1968 זו היתה השנה שהתמקדה העונה הראשונה של הסידרה אז איך אם עברו דירה ובשנות ה2000 רואים אותם בדירה הרגילה איך זה הא ?

אני הבנתי,אז ככה

בתחילת העונה וגם בעונה שעברה הראו לנו את חיים ואהובה בבית שלהם בשנות ה-2000,זה אותו בית שחיים גר בו בשנות ה-60. כלומר,הם לא עברו דירה. אבל בפרק אתמול,כשהחבורה באה לאותו בית לחפש את חיים ואהובה הם לא גרו בבית יותר. ומדובר על שנות השמונים.......

l Danielle l

New member
זה מטומטם כל הזמן לחפש פאקים!

לא רק שזה לא יוביל אותכם לכלום אלה יוריד לכם מהסדרה בטירוף. זאת סידרה, זה לא מציאות העורכים/תסריטאים/במאים לא שמים לב לכל פאק קטן מה לעשות הרי מתרכזים יותר בעיקר. כל עוד הסידרה עדיין מדברת על מזוודה שחוזרת בזמן הכל יכול לקרות! חבל..פאק אחד..סבבה ..משמעותי..עברנו..אבל אתם שמים לב לדברים הכי קטנים בעולם!!!!!!! סוף!!!!!

ואנחנו עדיין צופים בסדרה, נכון?

אז מה אכפת לך שנתלונן. גם בשביל זה קיים הפורום הזה, בשביל לתהות בנושאים הקשורים בסדרה, לדון, לשאול, להתעניין, לענות, להעלות תיאוריות והשערות. אם כל הכתוב כאן היה מחמאות, היה די משעמם להכנס, לא?
קחי הכל ברוח טובה. שטויות.
אנחנו בכל מקרה נמשיך לראות, עם כמה שנתבכיין שמזלזלים בנו
.

l Danielle l

New member
לא חשבתי אחרת

אני יודעת מה זה פורום ואיך הוא בנוי ועל מה הוא מתבסס ..הקטע הוא שאתם מוצאים פשוט דברים כאלו קטנים שלא באמת מביאים תועלת, כאילו אתם מחפשים בכוח איזה 'פאק' שלא יראה הגיוני, ועם כל הכבוד כל הסדרה איבדה כבר את המציאות שלה עוד מהפרק הראשון חח .. ווברור, אני לא אומרת את זה דווקא אישי עלייך הערה שלי התייחסה לכולם ותעשו בסה"כ מה שבראש שלכם

Lia212

New member
על רומי אבולעפיה - כנסו ותגיבו :)

לפי דעתי רומי היא אחת השחקניות המוכשרות שנראו על מסכי יס ! חוץ מגאלה קוגן שהיא מדהימה רן דנקר שהוא הורס ושני כהן שהיא מוכשרת טילים היא באמת שחקנית אחותית ואחת האיכותיות שם כישרונית , בלי חלטורה ! שחקנים א מ ת י ת והדעות על היופי שלה שניות במחלוקת אך אני אומרת שהיא מדהימה :) בקיצורר אני אוהבת :) דורון עמית ורדן דנקר - תעשו לי שבט !! בי חברים ואשמח לקבל תגובות הסכמה ושלילה - בואו נפתח דיון ! כאפות ?! חחחח

MrHyde1

New member
מסכים לחלוטין בנוגע לגאלה רומי

גם דורון מוכשר.

עוד פאק מהיום

עפרה אמרה שהם עברו לבית הזה מגיל שנה, אבל חיים של 68' התווכח עם חיים של 2008 מי קנה את הדירה הזו מביניהם... באמת שאני לא מחפשת פאקים, אבל זה פשוט חרה לי..

legend kiler

New member
יכול להיות ש

הם לא מכרו אותה ופשוט עברו בית והשכירו אותה לאנשים אחרים וחזרו אחרי כמה שנים

למעלה