משהו לbadagee

barazu

New member
משהו לbadagee

תגיד בכמה הודעות כתבת "שמת לב מה עשית" אז החלטתי להראות לך מה אתה עושה בכל תגובה שכתבת הייתה לך ביקורת רעה ואל תמציא לי שזאת פשוט ביקורת בונה אז אני מציע לך לשים לב למה שאתה עושה אתה פשוט גורם לאנשים שטועים לפחד להגיב בפעם הבאה כי הם מפחדים מה"ביקורת הבונה" שלך לא משנה במה אפילו אם זה לא קריטי אתה תמיד משווה את זה למשהו קריטי להבדל בין צפע לזעמן מטבעות אם אני לא טועה אז במקום לכתוב תראה מה עשית אני מציע לך להסתכל על מה שאתה עשית ועוד משהו יותר ספציפי בקשר לטעות עם המרבי רגליים תגיד לי בכלל שמת לב לזמן שבצד אחרי בדיוק 2 דקות הוא תיקן את הטעות תגיד אתה הייתה רוצה שייתקפו אותך ככה שתטעה לא נראה לי נכון? אז תשים לב למה שאתה עושה ואני לא עושה את זה במטרה ליתקוף אני רק רוצה להבהיר לך כמה דברים

naja

New member
אני לא מסכים איתך.

באבא הוא אחד מהגולשים המעטים שכן תורמים לפורום, בניגוד להרבה מאוד גולשים שמשתמשים בפורום הזה רק כדי לשאוב מיידע או לחפש יחס. אם באבא מעיר למישהו אני בטוח שיש לזה סיבה מוצדקת וזה בא לטובת הפורום ולא לטובת הצרכים האישיים שלו. ועוד משהו-ספק האינטרנט שלי לא גובה חיוב נוסף עבור שימוש בסימני פיסוק, אני מאמין שכך זה גם אצלך(קצת קשה לקרא את ההודעה שלך).

BabaGee

New member
שמת לב מה עשית ????

כתבת הודעה פרטית שיכולת לכתוב במסרים ובכך גרמת להודעה חשובה מתחתית הדף לעבור לדף השני ! שים לב לדברים האלה בפעם הבאה בבקשה

barazu

New member
תאמת עכשיו...

אולי כקצת הגזמתי בהודעה שלי אבל badagee אתה אני חוזר לעניין של הנדל כתבת רק רע ראיתה שהוא השתדל לתקן את עצמו וחזר בו נכון? אז בכל זאת מצטער אם הגזמתי אבל בכל זאת לפי מה שאני שמעתי עדיין לא מת מישהו כי הוא זרק מילה טובה או אמר משהו טוב, וראיתה אחרי2 דקות הוא חזר בו אז אל תגזים בתגובות שלך טוב?

למעלה