משהו לפורום מקווה שתאהבו
T tomgavish New member 13/3/03 #7 אני יודע לצייר כאלו אבל אפשר להגיד אני יצרתי, יש אתר כזה שפירסמו בפורום אומנות שאפשר לעשות גראפיטי, הנה שמתי תלינק למטה, אתר ממש מגניב
אני יודע לצייר כאלו אבל אפשר להגיד אני יצרתי, יש אתר כזה שפירסמו בפורום אומנות שאפשר לעשות גראפיטי, הנה שמתי תלינק למטה, אתר ממש מגניב
ר רוקריסטית New member 15/3/03 #10 אך שומרים את זה כתמונה בתיקיה אישית? (גם אני הכנתי אחד ורציתי לשמור אותו
ב ב נ נ י New member 15/3/03 #9 תעשה ... לי גרפיטי כזה בחדר! ואז יעיפו אותי מהבית..לא נורא עדיין!, ממש מדהים, ילד כשרוני..!! אנחנו אוהבים אותך תום! זאת תוכנה כולשהי או סתאם איזה צייר מטומטם בלי אפקטים!
תעשה ... לי גרפיטי כזה בחדר! ואז יעיפו אותי מהבית..לא נורא עדיין!, ממש מדהים, ילד כשרוני..!! אנחנו אוהבים אותך תום! זאת תוכנה כולשהי או סתאם איזה צייר מטומטם בלי אפקטים!
T tomgavish New member 15/3/03 #11 אחד בשביל לשמור עושים פרינט סקריין שתיים אני עושה כאלו גם בעצמי אבל לא ברמה כזאת, תמיד אפשר להעביר את זה לשקף ולהעתיק
אחד בשביל לשמור עושים פרינט סקריין שתיים אני עושה כאלו גם בעצמי אבל לא ברמה כזאת, תמיד אפשר להעביר את זה לשקף ולהעתיק