משהו למנדי

this is me then

New member
משהו למנדי

שמת לב שבזמן האחרון יש הרבה אנשים חדשים בפורום? אני חושב שזה בגללך שפרסמת בפורמים. כל הכבוד! את

Mandyִ

New member
*מסמיקה*../images/Emo9.gif

יכול להיות...
אני לא עושה את זה סתם...זה בגלל שאני מתההה על הפורום הזה!! ומגיע לו יותר....

Azar Azar

New member
לא לקשור לג´ניפר אבל תכנסו

איזה רעים אנשים יכולים להיות כנסו לקישור

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאה

מה זה אתה רוצה להרוג אותנו? מה זה הצעקה 4? מה אתה צמחוני או מה?

CherryPrincess

New member
../images/Emo41.gifאם כבר ../images/Emo41.gif

כל מי שמאזור רחובות, נס ציונה .. ראשון... אז תקשיבווו הולכים להרדים כלבים בכלביה של רחובותתתת You have received a message! http://www.tll.up.co.il/ עמותת צער בעלי חיים כנראה תסגר בסוף החודש וכלבים יזרקו לרחובות ואף יורדמו. ידיד שלי בנה אתר לכלביה ואתם מוזמנים לגלוש בו, וכמובן מוזמנים לאמץ כלבים חמודים אשר עלולים למות אם לא נעזור להם. בעעעע מיסכנים:(((((((((((((((((((((((((( יאא תיראו תמונות של כלבים חמודים: זה אומנם מכלביית בארשבע אבל עדיין.. http://spca.netfirms.com/

Azar Azar

New member
אני לא צמחוני אבל אני מת על חיות

אוי מסכנים הכלבים אם הייתי יכול לאמץ כלב הייתי עושה את זה אבל יש לי כבר 2 כלבות חמודות

איזה מסכנים אני מתה על כלבים אבל

הבעיה שיש לאמא שלי קצת "קשה" איתם (טוב מאוד קשה עם בעלי חיים בכלל). היום יצאתי מהבית וראיתי שקית שיוצאים ממנה רגליים לבנות קטנות של חיה בהתחלה ניסיתי להסתכל אבל היה לזה ריח נורא
אז הלכתי ובסוף כשאני חוזרת הבייתה מתברר לי שה
המתוק של השכנים מת (פיקינס לבן קטן עוד לא בן שנה)
לזכרו

JENNY2000

New member
יש אנשים כל כך.. ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif ../images/Emo16.gif |נר

אעים!!! אני אספר לכם סיפור מזעזע שחברות שלי סיפרו לי...היה חתול גור בן כמה חודשים ואז בא ילד אחד ואמר:"תראו איל אני דורס אותו" ואז הוא בא ודרס עם האופניים שלו את החתול ויצא ממנו כל מיני דברים...לא הספקתי לבכות והיו לי סיוטים בלילה כי יש לי חתול ואני מתה על חיות ואני לא יכולה לראות אנשים כאלהה ועם אי רואה אני בלי לשאול נותנת להם אגרוף וזה לזיכרו של הכלב...

CherryPrincess

New member
../images/Emo41.gif מזעזע ../images/Emo5.gif

איך אפשר לעשות דבר כזה ליצור חמוד כ"כ?

../images/Emo4.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

Mandyִ

New member
אוי....../images/Emo10.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

(נוותר על ה
הפעם...)

../images/Emo57.gifהסיבה שלאמא שלי....../images/Emo57.gif

יש בעיות עם בעלי חיים כשהיא הייתה קטנה היה להם ברווז וסבא שלי האכרי בישל אותו
ואז גם היה להם חתולה וסבא שלי נתן אותה לגרוזינים ההומלסים שיש אצלנו בעיר (תמיד היה תמיד יהיה) וסופו היה רע

../images/Emo57.gifחשוב להזכיר../images/Emo57.gif

שלאבא שלי לעומת זאת היה שלוש פעמים כלב בבית (לא ביחד)

this is me then

New member
גם לאמא שלי יש בעיות עם חיות

כי היא אומרת שכלב יהרוס את כל הבית כי הוא עושה שערות וכו´

למעלה