משהו למחשבה...

invisable

New member
משהו למחשבה...

טאביתה, הקיובה, זומבי וכל החברים מהמרתך, נחשבים לרוע, נכון? האב לוניגן, אלוהים, והדת בכללי נחשבים לטוב. בעצם מראים את זה ככה, כישוף מול הדת. רוע מול דת. זה נורא מעוות לדעתי. יש סצינה אחת שאני זוכרת ממש טוב, שתרזה התאבדה ופילאר, במקום להגיד שהבת שלה לא יכולה למות כי היא לא תחייה בלעדיה או משהו כזה, אמרה שהיא לא יכולה למות, כי זה ייחשב לחטא. הדת גברה פה על הרגש האימהי. מציבים פה את הדת כדבר מרכזי, כמו משהו טהור וקדוש ואמיתי, הדבר היחיד שיכול להביס רשע. לי, באופן אישי, זה נורא מציק. מה דעתכם?

invisable

New member
חשוב, אוקיי.

אבל לשים את זה ככה כדבר מוחלט, ללא עוררין, הדבר היחיד שינצח את הרוע והכל? ושאימא לא תרצה שהבת שלה תעבור על החוק, וזה יותר חשוב מאשר החיים שלה? קצת מוגזם, את לא חושבת?

° w a v e °

New member
את פונה אליי כ...? :S

את יודעת מה אני חושבת על דת, אבל מלעשות שהדעה של הכותב שונה משלי...? אני מסכימה איתך שזה לא הדבר האידאלי שצריך לעשות, אבל ככה כנראה הוא ראה את זה. o_O

invisable

New member
כמישהי כוסית, דא.

אולי אחת ולתמיד תסבירי לי מה o_O אמור להביע?

I n n u e n d o

New member
זה לא עיניין של אמריקאים

זה עיניין של הנצרות ל דיברנו על זה גם בעבר,הנוצרים לוקחים את עיניין הדת בצורה של - עשית משהו רע בחיים שלך לא יקרה לך כלום רצח זה החטא הכי גדול שיש יותר מבגידה באלוהים ורצח עצמך זה בכלל ובקשר לתגובה של פילאר יעל - פילאר היא אשה די דתיה במונחים של הנצרות מה שנקרא קתולי זאת הסיבה שהיא לא התגרשה ממרטין למה
כי נישואים זה לנצח ואי אפשר להתגרש ופילאר לא חשבה על זה שתרזה מתה או משהו היא דאגה לה לחיים אחרי כי ככה הם מאמינים

invisable

New member
אני יודעת שפילאר דתיה והכל,

אבל מדובר פה בבת שלה!! הבת שלה עלולה להיות באותו רגע בין חיים למוות והיא רק רוצה שהיא לא תעשה חטא? איפה הרגש האימהי פה?

../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

תתנצלי מידדדדד

darklighter

New member
../images/Emo18.gifבבקשה להפסיק עם זה../images/Emo121.gif

זה התחיל כדיון תרבותי אבל עכשיו זה יורד לרמות אישיות ושפה בוטה משני הצדדים....בבקשה תתנצלו....

invisable

New member
עדי ../images/Emo4.gif

אם זה דיון, למה גל ודורין הן היחידות שהגיבו? אתם רוצים פה להעיר את הפורום ולהתמקד בתשוקות ולא בשרשורי אוף, אז תשתפו פעולה. ואני לא מתכוונת להתנצל. אני אפסיק עם הויכוח ולא אגיב לו יותר, אבל את לא בדיוק יכולה להגיד לי להתנצל או לא.

למעלה