משהו למחשבה

אנילה1

New member
משהו למחשבה

> >קצת חומר למחשבה . > > קצת ארוך, אך תקרא, זה שווה... > > הדברים הקטנים שמשגעים לנו את החיים > > > > בפעם הבאה שהבוקר שלך מתחיל ברגל שמאל > > הילדים בבוקר מתלבשים לאט, אתה לא מצליח למצוא את מפתחות המכונית > > ולכל רמזור אתה מגיע באדום, אל תתעצבן ותתיאש, >>אלהים נמצא בעבודה ומשגיח > >, אתה מטיל ספק בכך? קרא את הקטע הבא - > > > > אחרי ה-11 בספטמבר 2001 חברה אחת בארה"ב הזמינה חברות שנפגעו > > מהתקפת הטרור על מגדלי התאומים, לחלוק עימה את משרדיה שמחוץ לניו > >יורק. > > > > בישיבת הבוקר של אותה חברה, לאחר שמספר חברות איכלסו את מרחב > >המשרדים, > > הביא קצין הביטחון כמה סיפורים של כמה עובדים בחברה שנפגעה שרדו > >את > > הפיגוע, ונשארו בחיים... כל הסיפורים היו דברים "קטנים ומעצבנים" > >שארעו > > להם באותו היום - > > > > - מנכ"ל החברה אחר להגיע בגלל שבנו הקטן נכנס באותו יום לגן חדש, > > - עובד אחר הלך לקנות סופגניות לקפה של הבוקר ונתקע בתור.. > > - אחת העובדות איחרה בגלל שהשעון המעורר לא פעל אותו בוקר. > > - אחד העובדים נתקע בפקק על הכביש המהיר שנוצר בגלל תאונת דרכים, > > - אחד איחר לאוטובוס, > > - אחרת, שפכה קפה על בגדיה בדרך לעבודה ונאלצה לחזור הביתה > >להחליף בגדים, > > - לאחר, האוטו לא הניע באותו בוקר, > > - אחד נכנס חזרה הביתה כדי לענות לטלפון שצילצל באותו הרגע > > - בנו של עובד אחר התלבש בעצלתיים ולא היה מוכן בזמן. > > - עובד אחד לא השיג מונית. > > אך המקרה ה"מוצלח" ביותר היה של עובד אשר נעל את נעליו החדשות > >באותו היום, > > ובדרך לעבודה במגדלי התאומים התפתחה לו שלפוחית בכף הרגל > > והוא נאלץ להכנס לבית מרקחת כדי לקנות פלסתר, וזה מה שהציל את > >חייו... > > > > וכרגע אני תקוע בפקק, נתקעתי במעלית, איחרתי לעבודה, ולא הספקתי > >לענות > > לשיחת טלפון מלקוח חשוב... ועוד כל מיני דברים הקטנים שיכולים > >להוציאני > > מדעתי.. ואז אני חושב לעצמי שאולי זהו בדיוק המקום שבו אלהים > > רוצה שאני אהיה בו באותו רגע. > > מי ייתן ואלהים יברך אתכם בכל אותם דברים קטנים ומעצבנים, ומי > >ייתן שתזכרו את > > מה יכולה היתה להיות המטרה האפשרית שלהם..... > > > > אתם יכולים להעביר את המייל הזה למישהו נוסף, > > אם תחליטו למחוק אותו זה בסדר, אהבתו של אלהים לא תלויה > >באימייל > > >

mimeli

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifכמה שזה נכון!

לי יש עוד דוגמה, אבל חיובית וטריה מיום שישי שעבר. אנחנו במצב לא קל מבחינה כלכלית.בעלי עובד ב"ה ,ועובד קשה מאוד, אבל עדין אנו זקוקים לעוד פרנסה על מנת "לשרוד" (שלא נדבר על "מותרות")לא כתבתי את זה בצורה "מודעותית"..אני יודעת (ואני עושה עבודה אישית בנושא השפע וכו') אבל נעזוב את זה לרגע..ידעתי שדי! חייבים דחוף עוד הכנסה...כי עם מודעות בדרך אי אפשר לקנות במכולת. ביום שישי הצלחתי להגיע למצב של שחרור בענין. שבוע הבא יפתח חלון, ויהיה עוד פרנסה, בע"ה. הגעתי לזה ופניתי את האנרגיות שלי להכנות לקראת שבת: בישולים, כביסה וכאלה. ידעתי שאני עוד אמורה להגיע למכות, אבל "משום מה" הוי לי עוד ועוד עיקובים..הקטנה נרדמה, ולא רציתי להעיר אותה, השכן נכנס..בקיצור הגעתי ללמטה, לאזור המכולת הרבה אחרי השעה שבד"כ אני יורדת. ו.. פגשתי מורה מהבה"ס של הבת שלי. מפני שגם מיליתי מקום בבית הספר לפני מספר שנים אנחנו מכירות ומוקירות באופן אישי. אחריברכות והתענינות בשלום השניה היא אומרת: "אויש..אני מחפשת בנרות מחליפה לשבוע הבא..עושה טלפונים על גבי טלפונים..רגע..את אולי רוצה להחליף אותי??" נענתי בשמחה, כמובן.. אז..בגלל העיקובים במוזרים ולא רגילים שהיו לי באותו בוקר לימדתי השבוע 21 שעות לימוד. קיבלתי מחמאות גם מהמורה (שקיבלה ממני דווח כל ערב) וגם מהמנהלת שנכנסה לראות מדי פעם אם אני "שורדת" (עקב בעיות משמעת שלרב לא היו)וראתה שאני מסתדרת והכל בשליטה. מה שמה- שבע"ה ה' יפנו אלי בעתיד, כשיש צורך למילוי מקום.. והכי חשוב: מאוד נהנתי!! סימון

mimeli

New member
ל"דוסים" שביננו..

..סתאאם..(סתם כניסה מטופשת להגדרות..) אבל מישהו אמר לי פעם ש"במקרה"= ה' רקם ..יענו ה' תכנן

../images/Emo6.gifמקרה=קרמה=רקמה

לכל אות יש כוח, לכל אות יש עוצמה. ככה לכל מילה יש כוח, לכל מילה יש עוצמה. ככה לכל משפט יש כוח ולכל משפט יש עוצמה. אז: "חיים ומוות בידי הלשון אמר שלמה המלך"... אוסיף ואמר הרמב"ם: "חיים ומוות בידי המחשבה תחילה ואחר כך הלשון"... כן מקרה= ה' רקם. רקמה= כולנו רקמה אנושית אחתת עם ישראל ערבים זה לזה. קרמה= תיקון שימשיך ללכת איתנו עד שנשלים אותו. קר-מה= קרם עור וגידים. כל מחשבה יוצרת מציאות. אנו בוראים את המציאות של עצמנו בכוח המחשבה שלנו. אפשר להתפלסף על המילה מפה ועד מחר. שבת שלום

MoOsHoN17

New member
אפשר לתהות על זה..

סתם צירוף מקרים או "יד מכוונת" כלשהי..

MoOsHoN17

New member
באופן אישי

אני "כלא" בין 2 תפיסות מנוגדות לכאורה מצד אחד אני מאמין בישות "עלאנושית" כלשהי...ומצד שני בתור אדם "מתקדם" קשה לי לתפוס את זה שיש משהו "עלאנושי" ללא מקור מהיימן או הוכחות יותר מוחשיות.. אפשר לומר שמצאתי את הפשרה בין הדברים...אני מאמין ב"יד מכוונת" כלומר מן גורל כזה, שפותח לנו דלתות אך בידי האדם יש את הבחירה לבחור באיזו דלת הוא רוצה לשים את מבטחו...

למעלה