משהו למחשבה!!!

יוסף71

New member
משהו למחשבה!!!

מתי בפעם האחרונה הפלגתם ללרנקה וקיבלתם מקום בתוך המרינה? האם כשתנדנדתם בבריכה בחוץ ונאלצתם לשבת רב הזמן על רציף הבטון, כי הסירה לא נחה לשנייה, המרינה הייתה מלאה עד אפס מקום? הגענו ללרנקה ביום ו' כמובן שבטלפון שמענו את התשובה הרגילה ( שנשמעת כבר כמו הקלטה ) We are fully booked sorry, בפועל עגנו בבריכה עם עוד 14 כלים מישראל, גם עכשיו. ביום ו' בערב 20:00 ספרנו 9 מקומות פנויים בתוך המרינה בהם סירה כמו שלנו הייתה עוגנת בביטחה. בשבת בערב ספרנו את אותם 9 מקומות עגינה. וכך הלאה גם עכשיו יש מקומות פנויים למכביר. במשרדי המרינה מסבירים לנו שהמקומות תפוסים וכל רגע הבעלים יכול להגיע. זה נשמע לנו הזוי כיוון שלפחות ב- 4 מקומות גילינו שהסירות בהספנה. שניים מהן עוד לפני אנטיפאולינג. אינני רוצה להמשיך בתאורים, אני בטוח שהבנתם! אז נשאלת השאלה , האם זו תשובה שסירה עם דגל בריטי או כל דגל אחר תקבל? האם אנו באמת רצויים כאן? או שזה סתם מקרי וזה חלק מהפרנויה היהודית? אנחנו בלית ברירה נמשיך להתנדנד גם היום עד יום רביעי...... חג שמח יוסף

אופק ים

New member
יש משהו בדבריך!

אינני חושב שאתה סובל מפרנוייה ישראלית. זה בהחלט חומר למחשבה. לא יודע לגבי בריטים ( האי הזה היה פעם שלהם) אבל גם אני לא זוכר מתי קיבלנו תשובות חיוביות לעגינה בתוך המרינה. הייתי שם ביום שבת וגם אני ראיתי מקומות פנויים ואת כל הישראלים מתנדנדים בחוץ.
יהודה

jojet

New member
חצי אמת

ביום כיפור הגענו למרינה לרנקה ויחד עם שאר הסירות הישראליות עגנו בבריכה. בוקר למחרת ביקשנו לעבור לחומה בקצה הדרומי ונענינו בחיוב. תכננו לשהות בקפריסין עוד מספר ימים , לעזוב את הסירה , לקחת רכב ולחרוש את קפרסין וכך היה. ביקשנו יפה מאד (אולי מעבר לנדרש), וקיבלנו מקום עגינה (צפוף מאד) בתוך המרינה. קיבלנו חשמל, מים, וקצת פרצופים מפמבוס אבל יכולנו להשאיר את הסירה בבטחה. הם לא קלים ובד"כ לא דינמיים, אבל צריך לדעת איך לבקש מהם, לציין שזה ליום יומיים כי אתם רוצים לעזוב את הסירה ולטייל או משהו דומה ואני מקווה שזה יהיה לטובתכם. פרט אלינו הייתה עוד סירה ישראלית שעגנה בתוך המרינה. זה לא אידיאלי, ואין ספק שיש מקום לשיפור (מרינה חדשה) אבל זה המצב ועדיף שנשאיר את זה כך מאשר ליצור לעצמינו עוד יריבים.

gb228

Active member
לא נראה לי שיש משהו נגדנו

בשבוע שעבר הגענו ללרנקה, עוד בכניסה, מבלי שביקשנו, נציג המרינה ציין שהמצב בבריכה יהיה באותו לילה לא נעים ולכן הוא מכניס אותנו לאותו לילה (ביחד עם עוד סירה מישראל) לאזור הממשה. הוא ציין שנצטרך לפנות למחרת כי מורידים ומעלים סירות. אנחנו אכן פינינו, ועברנו לבריכה, אבל הסירה השנייה חיכתה עד שהעבודות יסתיימו וחזרה בערב לאותו מקום. יום לפני שעזבנו הגיעה עוד סירה מישראל ונציג המרינה הציע לה את אותה הצעה. בגדול המרינה צפופה ונראה שהם אכן לא ששים לתת מקומות של "קבועים", גם אם הם באותו רגע פנויים, אבל כן משתדלים לספק מקומות בפנים בשטחים ה"ציבוריים" כשהדבר אפשרי.

avi saig

New member
חומר למחשבה איך היית מגיב אם היית חוזר מאספנה

ומגלה כי המקום עליו אתה ממשיך ומשלם במהלך האספנה תפוס... לרנקה עמוסה אך אם יש מקום נותנים אותו בשמחה אם מבקשים יפה בד"כ מאפשרים לך להיכנס אם יש מקום פנוי ומזג אויר רע חוצמזה אחלה מים חמים נקי ומסודר תמיד והכל קרוב

למעלה