משהו... לחשיבה...

H.Potter

New member
משהו... לחשיבה...

אחד הדברים שהכי הייתי רוצה ללמוד בהוגוורטס,והייתי מוכן לוותר על המון דברים כדי ללמוד שם, אני יודע שזה נשמע מטורף, אבל סך הכל הוגוורטס נשמע כמו מקום נהדר לומדים שם קסם וכישוף ולומדים מכל מיני דברים שימושיים( הכוונה לקסם) שאפשר לשתמש בהם למכל מיני דברים, יש שם אקשן ועיניין, תמיד כיף שם למרות כל הסכנות ,הוגוורטס נשמע כמו מקום מרתק, עכשיו אתם בטח תגידו לי שצריך לעשות הפרדה.אבל תארו לעצכם שהוגוורטס אולי באמת קיים, וג`יי היא מכשפה שמספרת על הוגוורטס או ביה``ס לכישוף ולקוסמות שבאמת קיים... ,עכשיו אתם בטוח חושבים שמשהו לא בסדר איתי . מה אתם חושבים? (האם הייתם רוצים שהוגוורט יהיה קיים?, האם יש מכשפים ומכשפות כמו שהספר מספר, האם יש ביה``ס כזה? ,מה דעתכם)

רחלי!

New member
בקשר לזה

עד סוף ספר 4 הייתי בטוחה לגמרי שזה משהו שאניממש רוצה, אבל בסוף ספר 4, כשוולדמורט נהיה חזק שוב, זה קצת התערער אצלי, כי מי רוצה לחיות בעולם שבו אתה מאויים תמידית ע``י הקוסם הכי רשע בעולם, שיכול להרוג אותך בשניה ולא תהיה לו אפילו טיפטיפונת של בעיה בגלל זה... ברררר...

H.Potter

New member
אני מדבר על משהו אחר...

אני מדבר על זה כאילו זה מציאות ולא מתוך הספר כפנטזיה או דמיון, כלומר הייתי מוכן אפילו, שוולדמורט יהיה בשלטון, ולמרות זאת לרצות להיות בהוגוורטס.

sarah

New member
ווטסן,וי האב א פרובלם היר

1)כן,בתנאי שהייתי גרה באנגליה 2)לחוסר מזלנו,אנחנו היינו מוגלגים בכל מקרה...

Lady_Voldemort

New member
אבל אם הינו קוסמים?:

הינו נהנים מכל העיניין לא? זה נראה לי יותר כייף מבית ספר של מוגלים או יותר נכון המוסד הסגור....

Vilia©

New member
נכון.....עדיף....

ללמוד עם סנייפ שיקויים, או ללמוד היסטורית הקסם מאשר להיתקע עם המורה המפגר שלי להיסטוריה, או ללמוד ביולוגיה עם המורה הגודזילה שלי... טלי פוטר

למעלה